AK Parti Sandık Müşahidi Mevlüt Bengi'yi Öldüren Teröristler Etkisiz Hale Getirildi - Son Dakika
Güncel

AK Parti Sandık Müşahidi Mevlüt Bengi'yi Öldüren Teröristler Etkisiz Hale Getirildi

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde, AK Parti sandık müşahidi Mevlüt Bengi'yi öldüren teröristlerden biri sağ, ikisi ölü olarak ele geçirildi.

27.07.2018 19:19  Güncelleme: 00:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ağrı Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığı görevlileri, Ağrı Dağı'nda bölücü terör örgütü mensuplarının etkisiz hale getirilmesine yönelik operasyonlarını sürdürüyor.

2 TERÖRİST ÖLÜ OLARAK ELE GEÇİRİLDİ

Bu kapsamda bölgede yürütülen operasyon sırasında, terör örgütü PKK'lı teröristlerle sıcak temas sağlandı. Çıkan çatışmada, bir terörist sağ, 2 terörist ölü olarak ele geçirildi.

SAĞ YAKALANAN TERÖRİST HER ŞEYİANLATTI

Bölgede yapılan aramada bir M-16 piyade tüfeği, 2 kalaşnikof piyade tüfeği, 1 tabanca, 5 el bombası, 10 kalaşnikof ve 2 M-16 şarjörü, bir güneş paneli, 1 dizüstü bilgisayar, 3 telsiz, elektrik kablosu ve çok miktarda erzak, doküman ve tıbbi malzeme bulundu.

MEVLÜT BENGİ'NİN KATİLLERİ OLDUKLARINI İTİRAF ETTİ

Sağ yakalanan PKK'lı teröristten alınan ifade sonucu, söz konusu 3 teröristin, 26 Haziran 2018'de Ağrı Dağı'nda Mevlüt Bengi'nin öldürülmesi olayının planlayıcısı ve uygulayıcılarından oldukları tespit edildi.

AK Parti Sandık Müşahidi Mevlüt Bengi\'yi Öldüren Teröristler Etkisiz Hale Getirildi

Son Dakika Güncel AK Parti Sandık Müşahidi Mevlüt Bengi'yi Öldüren Teröristler Etkisiz Hale Getirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Yeni Nesil OLED Ekranlı Kredi Kartı Tanıtıldı
    15:09 Yeni Nesil OLED Ekranlı Kredi Kartı Tanıtıldı

    Sentry Enterprises firması tarafından tanıtılan Radiance adlı OLED ekranlı kredi kartı, kullanıcılara ek güvenlik önlemleri sunacak ve bankaların reklamlarını yapabileceği bir ekranla donatılmıştır. Ayrıca temassız ödemelerde ekran parlaklığını artıran kart, VISA ve Mastercard ile tam entegre çalışacak şekilde tasarlanmıştır.

  • LittleBigPlanet 3 Sunucuları Kapatıldı
    15:09 LittleBigPlanet 3 Sunucuları Kapatıldı

    LittleBigPlanet serisi, kullanıcıların kendi bölümlerini oluşturmasına ve diğer oyuncularla paylaşmasına olanak tanıyan benzersiz bir deneyim sunuyordu. Ancak LittleBigPlanet 3'ün sunucularının kapatılmasıyla, oyuncular artık yeni içerikleri keşfedemeyecekler ve toplulukları bir araya getiremeyecekler. Sony'nin bu kararı eleştirilere neden oldu ve oyuncular, şirketin daha iyi bir çözüm bulması gerektiğini düşünüyorlar. LittleBigPlanet 3'ün sunucularının kapanması, çevrimiçi oyunların dayanıklılığı konusunda daha geniş bir tartışmayı da tetikleyebilir.

  • Samsun polisi uyuşturucu taciri 4 şüpheliyi suçüstü yakaladı
    15:08 Samsun polisi uyuşturucu taciri 4 şüpheliyi suçüstü yakaladı

    Atakum İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Körfez Mahallesi'nde şüpheli davranışlar sergileyen 5 kişiyi kontrol etti. Bir kişi kaçarken 47.62 gram esrar maddesi bulundu. Diğer 4 şüpheliye ise 26 bin 550 TL kağıt para ele geçirildi. H.Y., D.A., K.S. ve Y. F. G. hakkında uyuşturucu madde ticareti suçundan soruşturma başlatıldı.

  • Türkiye Masa Tenisi Süper Lig 6. Etap Müsabakaları Van'da Başladı
    15:08 Türkiye Masa Tenisi Süper Lig 6. Etap Müsabakaları Van'da Başladı

    Türkiye Masa Tenisi Federasyonu tarafından düzenlenen Süper Lig 6. etap müsabakaları Van'da başladı. Edremit ilçesindeki Nur Tatar Spor Salonu'nda gerçekleşen müsabakalara 18 ilden 60 sporcu katılıyor. Van'ın masa tenisi sporunda önemli bir yere sahip olduğunu belirten federasyon başkanı, Van'ın hem şehir hem de tesis açısından önemli bir konumda olduğunu vurguladı. Van Gençlik ve Spor İl Müdürü ise masa tenisi sporunu önemsediklerini ve üst düzey müsabakalara ev sahipliği yapmak istediklerini ifade etti.

  • TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Mustafa Varank, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'i ziyaret etti
    15:07 TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Mustafa Varank, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'i ziyaret etti

    TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank, beraberindeki milletvekilleriyle birlikte Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'e 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.

  • 31 Mart yerel seçimleri sonrası en genç muhtarlar belirlendi
    15:06 31 Mart yerel seçimleri sonrası en genç muhtarlar belirlendi

    31 Mart yerel seçimleri sonrası yeni seçilen muhtarların en genci Ağırnas Mahallesi Muhtarı Cem Güven oldu. 1990 doğumlu olan Cem Güven, 34 yaşında Ağırnas Mahallesi için muhtarlık hizmeti yürütüyor. Genç ve dinamik muhtarlardan bir diğeri de Kocasinan İlçesi Boyacıköy Mahallesi Muhtarı 35 yaşındaki Ahmet Berk oldu.

  • Türkiye'de afet gönüllülerinin sayısı 1,5 milyona ulaştı
    15:04 Türkiye'de afet gönüllülerinin sayısı 1,5 milyona ulaştı

    Edirne Valisi Yunus Sezer, Türkiye'de afet gönüllülerinin sayısının 1,5 milyona ulaştığını belirtti. Sezer, afetlerle mücadele etmenin temel şartının riski azaltmak olduğunu vurguladı. Türkiye'nin kriz yönetimi kapasitesinin dünyada ilk sıralarda yer aldığını ifade etti. Vali Sezer, afetlerde gönüllülerin ön saflarda olduğunu ve gönüllülük sisteminin iyi seviyelere geldiğini aktardı.

  • Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Türk gençliğinin potansiyelini vurguladı
    15:03 Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Türk gençliğinin potansiyelini vurguladı

    Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Türkiye'nin genç ve çalışkan nüfusunun en büyük güç olduğunu belirtti. Kacır, gençlerin teknoloji ve inovasyon alanındaki başarılarına vurgu yaparak, Türk gençliğinin dünyanın en iyisi olabileceğini ifade etti. Ayrıca, Türkiye'nin havacılık ve sanayi alanındaki başarı hikayesini anlattı ve gençlere kendilerini çok yönlü olarak geliştirmelerini tavsiye etti.


Advertisement