Ölümü arkadaşlarının elinden oldu! Alkol alırken çıkan kavgada kalbinden bıçaklandı - Son Dakika
3.Sayfa

Ölümü arkadaşlarının elinden oldu! Alkol alırken çıkan kavgada kalbinden bıçaklandı

Karaman'da 26 yaşında bir genç, birlikte alkol aldığı 3 arkadaşı tarafından kalbinden bıçaklanarak öldürüldü. Polis, 3 şüpheliden ikisini kıskıvrak yakalarken, birinin kıyafetlerinin kanlı olduğu ve ayakta bile durmakta güçlük yaşadığı görüldü.

15.11.2020 00:55  Güncelleme: 09:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Saat 19.30 sıralarında Külhan Mahallesi Kemal Kaynaş Caddesi'ndeki bir apartmanın dördüncü katında meydana gelen olayda, Bekir Erdoğan'ın arkadaşları C.D., R.T. ve C.T., birlikte içki içerken, iddiaya göre aralarında tartışma çıktı.

KOMŞULAR İHBAR ETTİ

Yaşanan kavganın ve bağırışmaların ardından evden 3 kişinin uzaklaştığı görüldü. Gürültü üzerine komşuları, polise haber verdi. Olay yerine gelen polis, Bekir Erdoğan'ı, göğsünden bıçaklanmış halde buldu.

Arkadaşlarıyla alkol alırken çıkan kavgada bıçaklanarak öldürüldü

Kanlar içindeki Erdoğan, sağlık görevlilerinin müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi. Erdoğan, cansız bedeni otopsi yapılmak için Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Arkadaşlarıyla alkol alırken çıkan kavgada bıçaklanarak öldürüldü

KAMERA KAYITLARI İNCELENDİ

Evin çevresindeki güvenlik ve mobese kamera kayıtlarını inceleyen polis, Erdoğan'ın birlikte alkol aldığı ve olayın ardından evden kaçan arkadaşlarının C.D., R.T. ve C.T. olduğunu belirledi.

AYAKTA DURMAKTA ZORLANIYORDU

Polis, C.D. ve R.T.'yi kısa sürede yakaladı. Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sağlık kontrolüne getirildiği şüphelilerden C.D.'nin aşırı derecede alkollü, kıyafetleri kanlı ve ayakkabılarının olmadığı görüldü. Şüphelilerden C.T.'nin yakalanması için çalışmaların sürdüğü belirtildi.

Arkadaşlarıyla alkol alırken çıkan kavgada bıçaklanarak öldürüldü
Ölümü arkadaşlarının elinden oldu! Alkol alırken çıkan kavgada kalbinden bıçaklandı
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Ölümü arkadaşlarının elinden oldu! Alkol alırken çıkan kavgada kalbinden bıçaklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement