Son Dakika | Bagok Dağı kırsalında etkisiz hale getirilen teröristlere ait mühimmat ele geçirildi - Son Dakika
3.Sayfa

Son Dakika | Bagok Dağı kırsalında etkisiz hale getirilen teröristlere ait mühimmat ele geçirildi

Son Dakika | Bagok Dağı kırsalında etkisiz hale getirilen teröristlere ait mühimmat ele geçirildi

Son dakika 3. sayfa haberine göre Mardin'in Nusaybin ilçesi Bermar ormanları kırsalında düzenlenen operasyonda etkisiz hale getirilen teröristlere ait mühimmat ele geçirildi.

10.05.2021 16:38  Güncelleme: 16:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mardin'in Nusaybin ilçesi Bermar ormanları kırsalında düzenlenen operasyonda etkisiz hale getirilen teröristlere ait mühimmat ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Mardin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yapmış olduğu istihbari çalışmalar sonucu, insansız hava aracı ile yer tespiti yapılan 7 bölücü terör örgütü mensubunun etkisiz hale getirilmesi maksadıyla sözde Bagok kırsalı Nusaybin ilçesi Berman ormanları kırsalında jandarma özel harekat ve komando timlerinin katılımı ile hava destekli Eren-5 Jandarma Uzman Çavuş Muhammed Ata Kıratlı operasyonunun icra edildi. Hava destekli icra edilen operasyonda iki farklı noktada 7 bölücü terör örgütü mensubunun etkisiz hale getirildiği, etkisiz hale getirilen örgüt mensuplarından 2'sinin bayan olduğu, diğer 5 teröristin ise erkek olduğu bildirildi. Jandarma özel harekat ve komando timleri tarafından icra edilen arama tarama faaliyetinde, 7 bölücü terör örgütü mensubunun cesedi, 4 adet Kaleşnikof piyade tüfeği, 2 adet Glock marka tabanca, mühimmat, gece görüş dürbünü ve muhtelif sayıda örgütsel doküman ile yaşam malzemesinin ele geçirildiği öğrenildi.

Ölü olarak ele geçirilen 7 teröristin kimlik bilgilerinin tespit edilmesine yönelik çalışmaların devam ettiği, delil niteliğinde olan malzemelerin muhafaza altına alındığı, bölgedeki operasyonların aralıksız devam ettiği ifade edildi. - MARDİN

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Son Dakika | Bagok Dağı kırsalında etkisiz hale getirilen teröristlere ait mühimmat ele geçirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Balıkesir'de Dereye Düşen Adamın Cansız Bedenine Ulaşıldı
    13:47 Balıkesir'de Dereye Düşen Adamın Cansız Bedenine Ulaşıldı

    Balıkesir'in Simav deresine balık tutmak için giden 54 yaşındaki adamın ayağının kayıp dereye düşmesi sonucu kaybolması üzerine başlatılan arama çalışmaları sonucunda, 15 saat sonra N.G.'nin cansız bedenine ulaşıldı. Kayıp adamın Altıeylül ilçesi Yenice Mahallesi'nde ikamet ettiği belirtildi.

  • Karaman'da 13 şüpheliden 9'u tutuklandı
    13:44 Karaman'da 13 şüpheliden 9'u tutuklandı

    Karaman'da yapılan uygulamalar sonucunda çeşitli suçlardan gözaltına alınan 13 şüpheliden 9'u tutuklandı. Polis, yapılan aramalarda 5 ruhsatsız tabanca, 2 ruhsatsız tüfek, 10 kesici ve delici alet ile bir miktar uyuşturucu ele geçirdi.

  • Milli Savunma Bakanı Güler:
    13:37 Milli Savunma Bakanı Güler: "Sizler geleceğimizin güvencesisiniz"

    Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, şehitler ve gazilerin çocuklarıyla bir araya gelerek, 'Sizler geleceğimizin güvencesisiniz' dedi. Bakan Güler, çocuklara Türkiye'nin tarihini anlattı ve onları geleceğe hazırlamaları konusunda teşvik etti. Ayrıca, şehitler ve gazilerin çocuklarının Türkiye'nin güvencesi olduğunu vurguladı ve devletin onlara daha iyi bir gelecek sağlamak için çalıştığını belirtti.

  • Erzincan'da 750 adet uyuşturucu hap ele geçirildi
    13:35 Erzincan'da 750 adet uyuşturucu hap ele geçirildi

    Erzincan'da, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucunda, B.E. isimli şahıstan 750 adet sentetik ecza maddesi ele geçirildi. Şüpheli şahsın işlemleri adli makamlarca devam etmektedir.

  • Zonguldak'ta Kadırga rampasında uzun araç nedeniyle kuyruk oluştu
    13:30 Zonguldak'ta Kadırga rampasında uzun araç nedeniyle kuyruk oluştu

    Zonguldak'ta öğlen saatlerinde Kadırga rampasında uzun araç kaldı. Tırın rampada kalması nedeniyle kent merkezinden Kadırga rampasına kadar uzun araç kuyruğu oluştu. Trafikte kalan araçlar tepki gösterdi ve tırın kurtarma çalışmaları başladı.


Advertisement