Son dakika... Bakan Karaismailoğlu Siirt'te ulaşım yatırımlarını inceledi - Son Dakika
Güncel

Son dakika... Bakan Karaismailoğlu Siirt'te ulaşım yatırımlarını inceledi

Son dakika... Bakan Karaismailoğlu Siirt\'te ulaşım yatırımlarını inceledi

Son dakika haberleri... Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Siirt'te ulaşım alanındaki yatırımları inceleyerek, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

19.06.2020 22:38  Güncelleme: 20:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Siirt'te ulaşım alanındaki yatırımları inceleyerek, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Şırnak'taki temaslarının ardından karayolu ile Siirt'te gelen Bakan Karaismailoğlu, Eruh ilçesinde Vali ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir, AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Hüseyin Hilmi Atabay, Karayolları Genel Müdürü Abdulkadir Uraloğlu, İl Emniyet Müdürü Saruhan Kızılay, Eruh Kaymakamı Ali Erdoğan, Belediye Başkanı Cevher Çiftçi, AK Parti İl Başkanı Ekrem Olğaç ve yetkililerce karşılandı.

"2X2 KONFORLU YOLU VATANDAŞLARIMIZIN KULLANIMINA AÇTIK"

Belediyeyi ziyaret eden Bakan Karaismailoğlu ve beraberindekiler daha sonra Siirt-Eruh karayolu Zarova Çayı üzerinde yapımına 1998 yılında başlanan ancak terör dolayısıyla tamamlanmayan 350 metre uzunluğunda ve orta ayak yüksekliği 72 metre olan köprüde incelemede bulundu.

Karaismailoğlu, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, bölgede devam eden yol yapım çalışmalarını incelemek üzere Cizre'den başladıkları geziye Siirt ile devam ettiklerini söyledi. Bölgenin kalkınması için çeşitli toplantılar gerçekleştirdiklerini belirten Karaismailoğlu, "Cizre-Şırnak arasındaki yol şantiyemizde ilk toplantımızı yaptık. Cizre-Şırnak arasında çalışmalarımız tamamlanmak üzere. Cudi Dağları'nı tünelle, viyadüklerle delerek geçtik. 2x2 konforlu yolu vatandaşlarımızın kullanımına açtık. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde yaptığımız çok ciddi yatırımlar sayesinde buradaki teröristler def edildi, kafaları ezildi. Vatandaşlarımıza huzur geldi" dedi.

"DAHA GÜZEL YATIRIMLAR YAPMA ÇABASI İÇERİSİNDEYİZ"

Şırnak-Eruh arasındaki yol çalışmalarımız da devam ettiğini belirten Bakan Karaismailoğlu, " Şu anda da Eruh-Siirt arasındaki çalışmaları incelemek üzere şantiyemizde toplantımızı yaptık. Malumunuz buralar yıllar önce terörle anılıyordu. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde yaptığımız çok ciddi yatırımlar sayesinde buradaki teröristler def edildi, kafaları ezildi. Vatandaşlarımıza huzur geldi. İnşallah vatandaşlarımızın yaşam kalitesini daha da yükseltmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Daha güzel yatırımlar, daha güzel işler yapma çabası içerisiyiz" diye konuştu.

(İHA)

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Son dakika... Bakan Karaismailoğlu Siirt'te ulaşım yatırımlarını inceledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Hatay Defne'de bir evde çıkan yangın söndürüldü
    10:58 Hatay Defne'de bir evde çıkan yangın söndürüldü

    Hatay'ın Defne ilçesine bağlı Esenbulak Mahallesi'nde bir evde çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede söndürüldü. Yangının söndürülmesinin ardından evde soğutma çalışmaları yapıldı. Olayda herhangi bir yaralanma veya can kaybı yaşanmazken, evde maddi hasar meydana geldi.

  • Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi'ne 25 adet tablet temin edildi
    10:55 Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi'ne 25 adet tablet temin edildi

    Samsun Büyükşehir Belediyesi, itfaiyenin teknik altyapısını güçlendirmek için yeni ekipmanlar temin ediyor. İtfaiye araçlarında kullanılan tabletlerle ekiplerin olay yerine daha hızlı ulaşması ve müdahalede bulunması amaçlanıyor.

  • Çiğ Süt Fiyatı Artışı Üreticiye Merhem Olmayacak
    10:53 Çiğ Süt Fiyatı Artışı Üreticiye Merhem Olmayacak

    CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Ulusal Süt Konseyi'nin çiğ süt tavsiye fiyatını yükseltme kararı aldığını ancak süt yemine zam geldiğini belirterek, süt parasının üreticinin cebine girmeden çıktığını söyledi. Gürer, artan ahır giderini ve yem fiyatlarını düşürmeden çiğ süt fiyatının besicinin yarasına merhem olmayacağını ifade etti.

  • ABD basını: İran, İsrail'e misilleme yapmak yerine İran dışındaki hedeflere odaklanabilir
    10:52 ABD basını: İran, İsrail'e misilleme yapmak yerine İran dışındaki hedeflere odaklanabilir

    İran'ın İsrail'i vurmasının ardından ABD basınında çıkan haberlere göre, ABD yetkililer İsrail'in tepkisinin sınırlı olacağını ve İran dışındaki önemli hedeflere odaklanabileceğini belirtiyor. İsrail'in İran'ın vekillerini veya Suriye'deki milisleri hedef alabileceği ifade ediliyor.


Advertisement