Son Dakika: Baraj keyfi kabusa döndü - Son Dakika
3.Sayfa

Son Dakika: Baraj keyfi kabusa döndü

Son dakika habere göre Baraj keyfi kabusa döndü -Baraj gölüne giren iki kişiden biri suda kayboldu -Jandarma ve AFAD arama kurtarma çalışması başlattı.

26.08.2020 15:49  Güncelleme: 22:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Baraj keyfi kabusa döndü

-Baraj gölüne giren iki kişiden biri suda kayboldu

- Jandarma ve AFAD arama kurtarma çalışması başlattı.

NEVŞEHİR - Nevşehir'in Avanos ilçesine bağlı Bozca köyünde bulunan baraja piknik yapmak için gelen ailenin piknik keyfi adeta kabusa döndü.

Nevşehir'in Avanos ilçesine bağlı Bozca köyünde bulunan Bozca barajına piknik yapmak üzere Kayseri'den gelen aileden iki kişi baraja yüzmek için girdi. Baraja giren yakınlarının gözden kaybolması üzerine aile üyeleri durumu jandarma ve sağlık ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler barajda arama çalışmaları başlattı. Jandarma ve AFAD ekipleri tarafından yapılan arama sonrasında kısa sürede barajda boğulmak üzere olan 38 yaşındaki Mustafa Avut çıkarıldı. Sağlık ekipleri tarafından burada yapılan müdahalenin ardından genç adam Nevşehir Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Barajda kaybolan bir kişiyi ise AFAD ve jandarma ekipleri tarafından arama çalışmaları devam ederken ailenin ise acı bekleyişi devam ediyor.

Son Dakika: Baraj keyfi kabusa döndü
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Son Dakika: Baraj keyfi kabusa döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement