Başakşehir, Arda Turan'a 2 Milyon 500 Bin Lira Para Cezası Verdi - Son Dakika
Spor

Başakşehir, Arda Turan'a 2 Milyon 500 Bin Lira Para Cezası Verdi

Medipol Başakşehir, şarkıcı Berkay'ın burnunu kırıp, silahla hastane basan Arda Turan'a 2 milyon 500 bin TL para cezası verildiğini ve Arda'nın sözleşmesinin, yargı kararını verene kadar devam edeceğini açıkladı.

16.10.2018 14:24  Güncelleme: 11:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Medipol Başakşehir Kulübü, şarkıcı Berkay ile kavga eden Arda Turan ile ilgili olarak açıklama yaptı.

Arda Turan'ın karıştığı kavgayla ilgili karar alan Medipol Başakşehir kulübü, 31 yaşındaki futbolcuya 2 milyon 500 bin TL para cezası verildiğini duyurdu.

Ayrıca Başakşehir'in açıklamasında "Oyuncunun profesyonel yükümlülüklerinin yargı kararını verene kadar devam edeceğini kamuoyuna bildiririz." ifadesine yer verildi.

Başakşehir, Arda Turan'a 2 Milyon 500 Bin Lira Para Cezası Verdi

İŞTE BAŞAKŞEHİR'İN ARDA TURAN AÇIKLAMASI:

"Yönetim Kurulumuz 15.10.2018 tarihinde saat 19:30'da tek gündem maddesi ile olağanüstü toplanmış ve oyuncumuz Arda Turan'la ilgili bir kısmını aşağıda açıkladığımız bazı kararlar almıştır.

Milli Takım maçları nedeniyle verilen 3 günlük izin sırasında futbolcumuzun işlediği iddia edilen ve medyaya yansıyan fiillerinin İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü'nün etik ve profesyonel anlayışı ile hiçbir şekilde bağdaşmadığını belirtmek isteriz. Konunun yargıya intikal etmesi sebebiyle ek karar ve yaptırım haklarımızı saklı tutarak, kendisini 2 milyon 500 bin TL para cezası ile cezalandırdığımızı, oyuncunun profesyonel yükümlülüklerinin yargı kararını verene kadar devam edeceğini kamuoyuna bildiririz.

Saygılarımızla"

Başakşehir, Arda Turan\'a 2 Milyon 500 Bin Lira Para Cezası Verdi

Son Dakika Spor Başakşehir, Arda Turan'a 2 Milyon 500 Bin Lira Para Cezası Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (25)

  • ++++++++: takımdan kovmaya gücünüz yetmedi mi 11 1 Yanıtla
  • Arda: Benim için sorun değil çerez parası, asgari ücretliler düşünsün bende para çok 8 1 Yanıtla
  • Umit : Bu gun Isvec basininada dustu Arda haberleri ne kadar yazik halbuki Atletiko ya gittiginde butun buradaki musluman ailelerin cocuklarinda onun formasi vardi Barselonaya gittiginde ise hemen hemen 3 cocuktan birinde onun formasi vardi gurur duyuyorduk bir insan kendine böyle nasil kötuluk yapar bu genc sporculara hatta tum genclere örnek olsun öncasi ile ve sonrasiyla keske Bilal meseye saldirdiginda ceza alsaydi bu gun bu olaya belkide gelinmezdi yapanin yanina kalmadigini anlardi o zaman onu o zaman koruyanlarinda hatasi cok buyuk gercekten yazik ceza aldiktan sonra bir daha sahalara asla dönemez 7 2 Yanıtla
  • Trbz10: Avrupa klübleri artık türk futbolcu almayacaklar. Türklerde sporcu karakteri yok diyorlar. 7 2 Yanıtla
  • fatih44: Gerizekalılar adam 30 milyon tl maaş alıyo. Bunlar 2.5 ceza kesiyo. Enayiler. Adamın top oynadığı yok yattığı yerden söğüşlüyo bunları. Ayık gezdiği de yok ne dinlenme ne istirahat ne kendine bakma hiçbiri yok sabahlara kadar barlarda 8 0 Yanıtla
  • Nxndn: Arda git avrupa da ciflik banklar kur memlekete doviz girsin 8 0 Yanıtla
  • NeyseNe: Başakşhir kulübu bu futbolcuyu atmaz ise ,, neye hizmet ettigini , hedeflerinin ve kurallarinin ne kadar ucuz oldugunu tüm dünyaya gostermis olur. 6 1 Yanıtla
  • Ndnd : Su sporu yapanlar silahla gezebilsin 5 1 Yanıtla
  • Yazık : Kıyamam ya canım benim 6 0 Yanıtla
  • NeyseNe: Ayy ne buyuk.Arda icin bu para askari ucretlinin bi aylik maaşindan 50 lira kesilmesi gibi.Yani bu cezalarla arda yarın bir başkasinin esine ayni şeyi yapar , bedeli bu kadar ucuz diip. 5 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Urla Fenerbahçeliler Derneği, sosyal sorumluluk projesiyle öğrencileri sinemayla buluşturdu
    07:23 Urla Fenerbahçeliler Derneği, sosyal sorumluluk projesiyle öğrencileri sinemayla buluşturdu

    Urla Fenerbahçeliler Derneği, 'Haydi Sinemaya' adlı proje kapsamında 750 öğrenciye General Harrington Kupası'nı anlatan 'Zaferin Rengi' filmi izletti. Proje, Urla'daki okulların yanı sıra depremzede çocukları da kapsadı.

  • Düzce'de Ramazan Ayında Kural Tanımayan Sürücülere Cezai İşlem Uygulandı
    02:46 Düzce'de Ramazan Ayında Kural Tanımayan Sürücülere Cezai İşlem Uygulandı

    Düzce'de polis ekipleri Ramazan ayında da kural tanımayan sürücülere yönelik denetimlerini sürdürürken, denetlenen 8 bin 96 araçtan bin 417'sine cezai işlem uygulandı. Trafik denetimlerinde 94 okul servisi, 281 motosiklet ve 7 bin 721 araç kontrol edildi. Toplamda 671 bin 159 lira cezai işlem uygulandı ve 30 aranan şahıs gözaltına alındı.

  • Eski Fenerbahçeli Egemen Korkmaz, İrfan Can Eğribayat'a neden vurduğunu böyle açıkladı: Dayanamadım
    23:45 Eski Fenerbahçeli Egemen Korkmaz, İrfan Can Eğribayat'a neden vurduğunu böyle açıkladı: Dayanamadım

    Fenerbahçe'de geçmişte forma giyen Trabzonspor Yardımcı Antrenörü Egemen Korkmaz, maç sonrası çıkan olaylara ilişkin açıklama yaptı. Korkmaz, ''Orada Trabzonspor taraftarının yerde tekmelendiğini görünce dayanamadım. Bir taraftara kaç kişi vuruyordu, bu insanlığa sığmaz. Ben de darbe aldım ama önemli değil'' dedi.

  • Gökhan Zan'a ait olduğu iddia edilen ses kaydında adı geçen AK Partili vekilden ilk sözler
    23:05 Gökhan Zan'a ait olduğu iddia edilen ses kaydında adı geçen AK Partili vekilden ilk sözler

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan'a ait olduğu iddia edilen ses kayıtlarında adı geçen AK Parti Hatay Milletvekili Adem Yeşildal açıklama yaptı. Yeşildal, ''Yalan olduğu şuradan belli; Hatay'da AK Parti binası yok. Konteynerde hizmet veriyoruz. Seçimi kaybedeceğini düşünenler seçimi manipüle ediyor. İki gündür bu ses kayıtları şehirde konuşuluyordu. Gökhan Zan'la da öncesinde bir temasımız olmadı. Bu iddialarla ilgili de görüşmedim.'' dedi.

  • Türkiye, Uluslararası Şampiyonlar Güreş Turnuvası'nda kadınlarda şampiyon oldu
    22:46 Türkiye, Uluslararası Şampiyonlar Güreş Turnuvası'nda kadınlarda şampiyon oldu

    Antalya'da düzenlenen Uluslararası Şampiyonlar Güreş Turnuvası'nda Türkiye, kadınlarda şampiyonluğu elde etti. Türkiye, topladığı 180 puanla takım halinde birinci oldu. Turnuva serbest stil, kadınlar ve grekoromen stildeki müsabakalarla sona erdi. Grekoromen stilde İran birinci olurken, Türkiye ikinci sırada yer aldı. Serbest stilde ise İran birinci, Türkiye ikinci oldu. Kadınlarda madalya kazanan sporcular da açıklandı.


Advertisement