Son dakika haber | Başına silah dayayan şahsı polisler ikna etti - Son Dakika
3.Sayfa

Son dakika haber | Başına silah dayayan şahsı polisler ikna etti

Son dakika haberi... Başına silah dayayan şahsı polisler ikna etti Başkentte kafasına silah dayayıp intihar girişiminde bulunan bir şahıs, polisin ikna çalışmaları sonucunda kurtarıldı.

24.06.2022 14:26  Güncelleme: 15:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başına silah dayayan şahsı polisler ikna etti

ANKARA - Başkentte kafasına silah dayayıp intihar girişiminde bulunan bir şahıs, polisin ikna çalışmaları sonucunda kurtarıldı.

Ankara'nın Yenimahalle ilçesi Gazi Mahallesi'nde bir kişi başına silah dayayarak intihara teşebbüste bulundu. Edinilen bilgiye göre, şahıs etrafa "Beni delirttiler" diye bağırdığı ve polis ekipleri gelene kadar sakinliğini koruduğu belirtildi. İntihar girişiminde bulunan şahıs, bölgeye gelen polis ekiplerini görmesi ile başına silah dayayarak agresif hareketlerde bulunduğu öğrenildi.

Bölgeye intikal eden polislerin, yaklaşık 45 dakika süren ikna çabaları sonucunda şahıs elindeki silahı bırakarak teslim oldu.

"Bir şey yapacağı belliydi"

Öğle saatlerinde bir kişinin dükkanının önünde kendi kendine konuştuğunu belirten olayın tanığı Levent Karakol "İş yerinin önünde müşterileri bekliyorduk. Çantalı bir kişi dükkanın önüne geldi. İçeriye davet ettiğimde, 'Beni delirttiler, bunlar kendileri bilir bu saatten sonra' dedi. Bir şey yapacağı belliydi. Psikolojisi bozuk olabilir. Daha sonrasında polisler geldi. Zaten gözü sürekli yoldaydı" ifadelerini kullandı.

"Gözü devamlı yoldaydı"

Polisler geldikten sonra kafasına silah dayadığını aktaran Karakol, "İkna etmeye çalıştık derken dedim abi gel bir çay vereyim, bir çay içelim dedim. İstemedi, 'Dükkana ayıp olur, size ayıp olur' dedi. O esnada anladım ben bir eylem gerçekleştireceğini. Sonra biraz ilerledi yolun karşısına geçti, geri geldi. Gözü devamlı yoldaydı. Polisler geldikten sonra da silahını kafasına dayadı. Eylemini gerçekleştirmeye çalıştı" diye konuştu.

Polis ekiplerinin sıcak kanlı bir şekilde şahsa yaklaştıklarını belirten Karakol, yaklaşık 45 dakika sonrasında ikna çabalarına yanıt verdiğini ve olayda kimsenin yaralanmadığını söyledi.

Son dakika haber | Başına silah dayayan şahsı polisler ikna etti
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Son dakika haber | Başına silah dayayan şahsı polisler ikna etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement