Beşiktaş derbide, son dakikalarda yediği golle Fenerbahçe ile 1-1 berabere kaldı - Son Dakika
Spor

Beşiktaş derbide, son dakikalarda yediği golle Fenerbahçe ile 1-1 berabere kaldı

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasındaki Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi büyük bir heyecana sahne oldu. Ev sahibi siyah-beyazlılar, ikinci yarının başında Vida'nın golüyle öne geçti ancak Ozan Tufan'ın son dakikalardaki harika golüne engel olamadı ve karşılaşma 1-1'lik eşitlikle sona erdi. Liderliğini sürdüren Beşiktaş, en yakın rakibi Galatasaray'la olan puan farkını 3'e yükseltirken Fenerbahçe'yle fark 5 oldu.

21.03.2021 17:50  Güncelleme: 21:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Beşiktaş ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Vodafone Park'ta oynanan mücadele 1-1 sona erdi.

Beşiktaş'ı öne geçiren golü 48. dakikada geldi. Ghezzal'in sağ kanattan ceza sahasına doğru kullandığı serbest vuruşta Domagoj Vida kafayı vurdu ve topu ağlara gönderdi.

Fenerbahçe'ye eşitliği getiren golü 89. dakikada Ozan Tufan attı. Ceza sahası yayından plase ve sert bir vuruş yaparak topu köşeden ağlara gönderdi.

Bu sonucun ardından Beşiktaş 64, Fenerbahçe 59 puana yükseldi.

Beşiktaş, milli aradan sonra ligde Kasımpaşa'ya konuk olacak. Fenerbahçe ise Yukatel Denizlispor'u konuk edecek.

MAÇTAN DAKİKALAR

Dakika 15: Gustavo'nun pasıyla Osayi-Samuel savunmanın arkasına sarktı. Göğsüyle topu önüne aldı. Ama kaleci Ersin kalesini zamanında terk edip topu kontrol etti ve rakibine vuruş şansı tanımadı.

Dakika 26: Hızlı gelişen Beşiktaş atağında Ljajic'in pasıyla sol kanatta topla buluşan Aboubakar, ceza sahasına doğru sokulup dar açıdan vuruşunu yaptı. Yakın direğe doğru gelen topu Altay çeldi.

Dakika 27: Sol kanattan kullanılan köşe vuruşu sonrasında gelişen atakta ceza sahasında topla buluşan Atiba'nın vuruşunda Altay, sağına çok iyi uzandı ve gole engel oldu.

Dakika 37: Sol kanattan Caner'in ortasında topla buluşan İrfan Can'ın vuruşu savunmadan sekti. Ceza sahasının sağına açılan topla buluşan Osayi-Samuel'in geriye çıkarttığı topa Nazım Sangare vuruşunu yaptı. Ama top üstten auta gitti.

İKİNCİ YARI

Dakika 48: Ghezzal'in sağ kanattan ceza sahasına doğru kullandığı serbest vuruşta Vida kafayı vurdu ve topu ağlara göndererek Beşiktaş'ı 1-0 öne geçirdi.

Dakika 51: Sol kanattan arka direğe yapılan ortada Ghezzal'in pasıyla topla Ljajic buluştu. Ljajic'in geriye çıkarttığı topa ceza sahası ön çizgisi üzerinden Aboubakar çok sert bir vuruş yaptı. Altay müthiş bir refleksle gole izin vermedi.

Dakika 61: Ghezzal'in pasıyla savunmanın arkasına sarkıp ceza sahasına sokulan Aboubakar, kaleci ile karşı karşıya pozisyonda vuruşunu yaptı. Altay bir kez daha gole izin vermedi.

Dakika 70: Caner'in ceza sahasına doğru havalandırdığı topu Vida uzaklaştırmak istedi. Seken topla buluşan Osayi-Samuel, Welinton ile girdiği ikili mücadelede yerde kaldı ve Fenerbahçe serbest vuruş kazandı. Serbest vuruşu Sosa kullandı. Köşeye giden topu Ersin çelmeyi başardı.

Dakika 89: Ceza sahası yayında topla buluşan Ozan Tufan nefis bir vuruşla topu köşeden ağlara gönderdi.

Dakika 90+1: Sosa'nın ceza sahasına doğru yaptığı ortada arka direkte topla buluşan Gustavo'nun vuruşunda Ersin gole izin vermedi. Seken topu Ozan tamamlamak istedi. Ama savunma araya girdi.

Dakika 90+5: Sol kanattan bindiren N'Sakala'nın pasıyla ceza sahasının sol çaprazında topla buluşan Aboubakar'ın şutunda Altay gole izin vermedi.

Beşiktaş derbide, son dakikalarda yediği golle Fenerbahçe ile 1-1 berabere kaldı

Son Dakika Spor Beşiktaş derbide, son dakikalarda yediği golle Fenerbahçe ile 1-1 berabere kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement