Son Dakika: Antalyaspor'da çok sayıda kişinin koronavirüs testi pozitif çıktı! Beşiktaş maçı ertelenebilir - Son Dakika
Spor

Son Dakika: Antalyaspor'da çok sayıda kişinin koronavirüs testi pozitif çıktı! Beşiktaş maçı ertelenebilir

Son dakika: Beşiktaş ile karşılaşacak Antalyaspor'da çok kişinin koronavirüs testinin pozitif çıkması nedeniyle uçuş iptal edildi. Cumartesi günkü mücadelenin oynanması tehlikeye girdi.

18.09.2020 16:32  Güncelleme: 15:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süper Lig'in 2. haftasında Beşiktaş ile karşılaşacak Antalyaspor, koronavirüs engeline takıldı.

Süper Lig'de Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek Antalyaspor'da korona virüs test sonuçlarının pozitif çıkması nedeniyle kafile İstanbul'a hareket edemedi.

Süper Lig'in 2. haftasında yarın İstanbul'da Beşiktaş ile karşılaşacak olan Fraport TAV Antalyaspor, hazırlıklarını tamamladı. Kırmızı-beyazlı kafileyi bugün saat 15.00'de İstanbul'a götürecek uçak, tespit edilen korona virüs vakaları sebebiyle iptal edildi. Kafile Döşemealtı Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'ne dönüş yaptı.

Testlerde hata olabileceği ifade edilirken, tüm takıma İl Sağlık Müdürlüğü'nden gelecek ekip tarafından yeniden test yapılacak.

KARŞILAŞMA CUMARTESİ GÜNÜ

Beşiktaş-Antalyaspor maçı cumartesi günü saat 19.00'da oynanacak.

TFF TALİMATNAMESİ NE DİYOR?

Türkiye Futbol Federasyonu'nun sağlık protokollerine göre; bir takımda maça çıkabilecek 14 sağlıklı oyuncu varsa o karşılaşma oynanabiliyor.

"Takımların A Takım Listesinde bulunan futbolculardan test sonuçlarına göre müsabakalarda görev alacak olanların sayısı 14 futbolcunun altına inmesi halinde, müsabaka oynatılmayarak TFF tarafından ileri bir tarihe ertelenir"

Son Dakika: Antalyaspor\'da çok sayıda kişinin koronavirüs testi pozitif çıktı! Beşiktaş maçı ertelenebilir

Son Dakika Spor Son Dakika: Antalyaspor'da çok sayıda kişinin koronavirüs testi pozitif çıktı! Beşiktaş maçı ertelenebilir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • ...: bu sene güçlü olan değil az koronaya yakalanan takım şampiyon olur 33 2 Yanıtla
  • xs: testlere güven yok abi abd'de tükürükten bile test alıyolar o kadar gelişmişler biz daha pcr testi yapıyolar onuda yapamıyorlar 1 2 Yanıtla
  • .: Toplu iş bulaşmaması mümkün değil. 0 0 Yanıtla
  • Bjk1903: Bu sezonunda havası söndü iptal edilmeli 0 0 Yanıtla
  • Daha neler göreceksiniz. : Bunlar hiç bir şey. Sırf para patronları zengin olsun batmasın diye normalleşme süreci başlattılar. Yok şu sektor, yok bu sektör. Kimseye zerre açıldıkları yok bu bela hastalık daha çok can yakacak . Ama patronlar kulübünün umrunda bile değil onlar kazanacakları paraya bakıyor. Ligler başlasın, okullar açılsın, truzim açılsın 1 ay sonra hepsi geri kapanacak neden acaba çünkü sayılar artıyor denecek . Sanki bugün ki sayılar gerçekte. Bu yorumu da yayınlama kardeş seni az cok tanıdık. 0 0 Yanıtla

Advertisement