Beşiktaş, Trabzonspor ile 2-2 berabere kaldı - Son Dakika
Spor

Beşiktaş, Trabzonspor ile 2-2 berabere kaldı

Süper Lig'in 23. haftasında zirve yarışını yakından ilgilendiren karşılaşmada Beşiktaş sahasında Trabzonspor ile 2-2 berabere kaldı. Bu sonuçla bordo-mavililer puanını 45'e yükselterek liderliğini sürdürdü. Beşiktaş ise 37 puan ile 7. sırada kaldı.

22.02.2020 18:47  Güncelleme: 22:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süper Lig'in 23. haftasında Beşiktaş, Vodafone Park'ta Trabzonspor'u konuk etti. Heyecan fırtınası şeklinde geçen mücadele 2-2 beraberlikle sonuçlandı. Trabzonspor, maçın 5. dakikasında Sörloth'un golüyle 1-0 öne geçti ve ilk yarı bu skorla sona erdi. İkinci yarıya muhteşem bir başlangıç yapan Beşiktaş, 58. dakikada Boateng ve 66. dakikada Vida'nın attığı gollerle 2-1 öne geçti. Bu dakikadan sonra sayısız fırsat yakalayan Beşiktaş, 3. golü bir türlü bulamadı. 90+2. dakikada Trabzonspor'da sahneye bir kez daha Sörloth çıktı ve maçın skorunu belirledi.

Beşiktaş, Trabzonspor ile 2-2 berabere kaldı

BEŞİKTAŞ HAFTAYA ALANYASPOR İLE KARŞILAŞACAK

Alınan bu sonucun ardından Beşiktaş 37 puana yükselirken Trabzonspor 45 puana çıktı. Önümüzdeki hafta Beşiktaş deplasmanda Alanyaspor ile karşılaşacak. Trabzonspor sahasında Çaykur Rizespor'u konuk edecek.

Beşiktaş, Trabzonspor ile 2-2 berabere kaldı

"ÇOK KALİTELİ BİR ORTA GELDİ"

Maç sonunda konuşan Sörloth, "En iyi performansımızı gösterdiğimizi söyleyemeyiz. Beşiktaş baskılı başladı. Günün sonunda 1 puanı almayı başardık. 2. golde inanılmaz mutluydum, çok kaliteli bir orta geldi, golü attığımda inanılmaz mutluydum." dedi.

Beşiktaş, Trabzonspor ile 2-2 berabere kaldı

BEŞİKTAŞ 14 MAÇ SONRA BERABERE KALDI

Beşiktaş, Süper Lig'de 14 maç sonra rakibiyle berabere kaldı. Ligin 8. haftasında MKE Ankaragücü ile deplasmanda 0-0 berabere kalan siyah-beyazlı takım, Trabzonspor mücadelesini ise 2-2 beraberlikle tamamladı. Vodafone Park'ta Çaykur Rizespor ile 1-1 berabere kalan Beşiktaş, Medipol Başakşehir ile evinde yaptığı karşılaşmadan da aynı skorla ayrıldı.

Beşiktaş, Trabzonspor ile 2-2 berabere kaldı

2020 BEŞİKTAŞ İÇİN İYİ GEÇMİYOR

Beşiktaş, 2020 yılında şu ana kadar istediği sonuçları alamadı. Bu yılın ilk bölümünde ligde ve Ziraat Türkiye Kupası'nda olmak üzere 8 karşılaşmaya çıkan siyah-beyazlı takım, bunların sadece ikisini kazanabildi. Bir karşılaşmayı berabere tamamlayan Beşiktaş, 5 kez mağlup oldu.

Beşiktaş, Trabzonspor ile 2-2 berabere kaldı

Son Dakika Spor Beşiktaş, Trabzonspor ile 2-2 berabere kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (26)

  • Krckrt BEŞİKTAŞ: Siyasetin oyuncagi oldu ligimiz. Sike varmi yok mu derken alenen yapilmaya baslandi hersey. Bu aksam kim kazanirsa kazansin cokta onemli degil. Tadi tuzu kalmadi. 15 8 Yanıtla Karadeniz: Heee yıllardır İstanbul takımları her türlü fırıldağı çevirirken böyle açık açık konuşmuyordunuz. İşler kötü gidince konuşmaya başlıyorlsunuz, samimi olun samimi. 1 0 .: Şampiyon olamayanda direk siyaset diyor şike diyor hakem diyor.. 0 0 34: ts ile gs ligden gitsin her sey guzel olur. 0 0 Ayaklar baş oldu : Zalimlerin dünyası 0 0
  • Haydi kartal: Ye şu hamsiyi 12 11 Yanıtla
  • ali saçlı: 22 futbolcudan 17 yabancı 5 TÜRK futbolcu aha futbolun geldigi nokta....buyük takımlar 10 kantrilyon borclu... 18 2 Yanıtla Oda bişey mi: Ülkemizde 170 ülkeden 10 milyon yabancı var. Uçakla yürüyerek kendi araçlarıyla sallana sallana geliyorlar lafa gelince kutsal devlet milliyetçilik falan hepsi boş laf 1 0 velhasıl: iyide futbol evrenseldir milli birşey değil ki e bizim türk futbolcularda dışarda 0 0
  • Uysal ve uysallar: Pektemekten kurtulduk diye sevindim Necip uysal nedir ya Başkan da hocada boş . Sende mi Sergen 0 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement