Son dakika! Bucak'ta 1 köy karantinaya alındı - Son Dakika
Güncel

Son dakika! Bucak'ta 1 köy karantinaya alındı

Son dakika! Bucak\'ta 1 köy karantinaya alındı

Edinilen son dakika gelişmesine göre Burdur'un Bucak ilçesine bağlı Seydiköy, koronavirüs vakalarının artması üzerine karantinaya alındı.

16.10.2020 15:14  Güncelleme: 15:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Burdur'un Bucak ilçesine bağlı Seydiköy, koronavirüs vakalarının artması üzerine karantinaya alındı.

Bucak Kaymakamı Erol Tanrıkulu, ilçede yaptığı koronavirüs tedbirleri denetimlerinden sonra yaptığı açıklamada şöyle dedi: "İlçemizde koronavirüs artış hızı stabil devam ediyor. Yaklaşık 15 gündür yeniden artışa geçti. İlçemize bağlı Seydiköy, koronavirüs vakalarının artması üzerine İlçe Hıfzıssıhha Kurulu kararı ile bugün saat 11.00'den itibaren karantinaya alındı."

Karantina tedbirleri dolayısıyla köyde yaşayan yaklaşık 1800 kişinin giriş çıkışını önlemek için 6 nokta jandarma tarafından kapatılarak kontrol altına alındı.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Son dakika! Bucak'ta 1 köy karantinaya alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Osmaniye'de kaza yapan otomobil yandı: 1 yaralı
    13:20 Osmaniye'de kaza yapan otomobil yandı: 1 yaralı

    Osmaniye'nin Hasanbeyli İlçesinde meydana gelen trafik kazasında, direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil yol kenarına savruldu ve alev aldı. Kazada 1 kişi yaralandı. Olay yerine itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yangın söndürülürken, yaralanan sürücü hastaneye kaldırıldı ve otomobil hurdaya döndü.

  • Eskişehir'de Turizm Haftası Açılış Töreni Düzenlendi
    13:20 Eskişehir'de Turizm Haftası Açılış Töreni Düzenlendi

    Eskişehir'de düzenlenen Turizm Haftası açılış töreninde turizmin önemi hakkında bilgilendirmeler yapılırken, çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi.


Advertisement