Kaza yapan oğlunun yanına giderken aracıyla takla attı - Son Dakika
3.Sayfa

Kaza yapan oğlunun yanına giderken aracıyla takla attı

Bursa'da, oğluna araba çarptığı haberi alan baba panik içinde hastaneye doğru çıktığı yolda kırmızı ışıkta geçmek isteyince bir otomobile çarpıp, kaldırıma çıkarak takla attı.

05.09.2020 10:45  Güncelleme: 14:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'da 7 yaşındaki oğluna araba çarpan baba, oğlunun hastaneye kaldırıldığını öğrenince aracıyla yola çıktı. Kırmızı ışıkta duran araçların yanındaki boş şeritten yoluna devam ederken yeşil ışıkta geçen başka bir otomobile çarpıp sonrasında kaldırıma çıkarak takla attı. Araçta bulunan baba ve kızı ambulansla hastaneye kaldırıldı.

KIRMIZI IŞIKTA GEÇMEK İSTEDİ

Kaza, saat 13.45 sıralarında merkez Yıldırım ilçesi Mimar Sinan Bulvarı Huzur Caddesi Kavşağı ışıklarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 7 yaşındaki oğluna araba çarptığı ve hastaneye kaldırıldığı haberi alan 16 UR 122 plakalı aracın sürücüsü M.B. kavşaktaki lambalara geldiği sırada araçların yanında boş duran sağ şeritten kırmızı ışıkta geçmek istedi. Bu sırada dönüş için yeşil yanan taraftan gelen M.H. idaresindeki 16 LFS 25 plakalı otomobilin önce ön lastiğine, dönerek arka tamponuna çarptı. Çarpmanın etkisiyle kenara savrulan otomobil önce kaldırıma çıktı sonrasında takla atarak durabildi.

Kaza yapan oğlunun yanına giderken aracıyla takla attı

BABA VE KIZIN SAĞLIK DURUMU İYİ

Kazayı gören çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerinde çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Takla atan aracın içerisinden çıkarılan yaralı M.B. ve kızı B.B. olay yerindeki ilk müdahalenin ardından Bursa Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Kaza'da iki tarafın da sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken polis ekipleri kazayla ilgili tahkikat başlattı.

Kaza yapan oğlunun yanına giderken aracıyla takla attı
Kaza yapan oğlunun yanına giderken aracıyla takla attı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Kaza yapan oğlunun yanına giderken aracıyla takla attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Bam bam: Bişey olmaz geçince düzelir. 2 5 Yanıtla

Advertisement