Cami çıkışı silahlı saldırı: 1 yaralı - Son Dakika
3.Sayfa

Cami çıkışı silahlı saldırı: 1 yaralı

Cami çıkışı silahlı saldırı: 1 yaralı

Fatih'te camiden çıkan bir kişi uğradığı silahlı saldırı sonucu ayağından vurularak yaralandı.

12.09.2020 19:10  Güncelleme: 19:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fatih'te camiden çıkan bir kişi uğradığı silahlı saldırı sonucu ayağından vurularak yaralandı. Yaralı şahıs hastaneye kaldırılırken, polis saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.

Olay, saat 17.00 sıralarında Fatih Vatan Caddesi üzerinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, ibadetini yaptıktan sonra camiden ayrılan yabancı uyruklu bir şahıs aracına doğru yöneldiği sırada, kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi tarafından silahlı saldırıya uğradı. Aracına binen şahıs bacağından vurularak yaralanırken, saldırgan ara sokaklara girerek izini kaybettirdi. Olayın hemen ardından yaralı şahsı kendi aracıyla arkadaşları Samatya'da bulunan İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alarak, saldırıyı gerçekleştiren saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.

"Bu bölgede 2-3 ay içinde 6-7 defa silahlı çatışma çıktı"

Yaşanan olayı anlatan bir kişi, "Az önce camiden çıktı namaz kılıyordu. Arabasına binmek üzereyken birisi karşıdan bu tarafa geçip ona bir el ateş etti karşıya koştu. Vurulanın da arkadaşları peşinden koştu yakalayamadılar. Bunlar para meselesinden kaynaklanıyor. Bu bölgede 2-3 ay içinde 6-7 defa silahlı çatışma çıktı aralarında. Yazık, günah yani buradan geçen bir yayaya isabet etseydi ne olurdu ?" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Cami çıkışı silahlı saldırı: 1 yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kilis'te uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli tutuklandı
    11:58 Kilis'te uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli tutuklandı

    Kilis İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, uyuşturucu operasyonu düzenledi. Operasyonda gözaltına alınan 3 şüpheli tutuklandı. Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramada sentetik uyuşturucu, tabanca, fişek ve 15 bin 615 TL ele geçirildi.

  • Mersin'de aranan şahıslara şafak operasyonu: 78 gözaltı
    11:49 Mersin'de aranan şahıslara şafak operasyonu: 78 gözaltı

    Mersin'de çeşitli suçlardan aranan şahıslara yönelik gerçekleştirilen şafak operasyonunda 78 kişi gözaltına alındı. Operasyon, dolandırıcılık, yaralama, hakaret, hırsızlık ve tehdit gibi suçlardan aranan şahısların yakalanması amacıyla düzenlendi. Gözaltına alınan şahıslarla ilgili işlemler devam ediyor.

  • Aydın'da bir okulda tavuklu pilav zehirlenmesi
    11:38 Aydın'da bir okulda tavuklu pilav zehirlenmesi

    Aydın'ın Efeler ilçesinde bulunan Mustafa Kiriş Ortaokulu'nda yapılan etkinlikte yedikleri tavuklu pilavdan zehirlenen 49 öğrenciden 45'i taburcu edildi. Öğrenciler, fenalaşınca hastaneye kaldırıldı ve polis olayla ilgili inceleme başlattı. Aydın Valiliği ise okullara ikinci bir emre kadar etkinlik düzenlememe talimatı verdi.

  • Samsun'un Yakakent ilçesinde silah ve mermi ele geçirildi
    11:38 Samsun'un Yakakent ilçesinde silah ve mermi ele geçirildi

    Samsun'un Yakakent ilçesinde bir ikamette yapılan operasyonda, 2 adet silah ve mermiler ele geçirildi. Ruhsatsız tabanca, tabanca şarjörü, 195 tabanca fişeği, kurusıkı tabanca ve 25 kurusıkı tabanca fişeği bulunan olayla ilgili bir kişi hakkında adli işlem başlatıldı.


Advertisement