Balerin Ceren Özdemir'in katili, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı - Son Dakika
3.Sayfa

Balerin Ceren Özdemir'in katili, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı

Ordu'da üniversite öğrencisi Ceren Özdemir'i kalbinden bıçaklayarak öldüren Özgür Arduç, tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edildi. Mahkeme, Arduç'un tutuklanmasına hükmetti.

05.12.2019 15:12  Güncelleme: 00:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ceren Özdemir'in katil zanlısı Özgür Arduç, ifadesinin ardından tutuklama talebiyle Sulh Ceza Mahkemesi'ne sevk edildi. Mahkeme, Arduç'un tutuklanmasına karar verdi. Arduç hakkında, 'canavarca hisle kasten adam öldürme' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ordu'da müzik ve sahne sanatları fakültesi öğrencisi 20 yaşındaki Ceren Özdemir evinin önünde bıçaklanarak öldürülmüştü.

SUÇUNU İTİRAF ETTİ

Zanlı emniyetteki ifadesinde suçunu itiraf etti. Birilerini öldürmek istediğini söyleyen zanlı, ifadesinde Ceren Özdemir'i 4 kilometre takip ettiğini anlattı.

Güvenlik gerekçesiyle Ordu Emniyet Müdürlüğü binasına gelen doktorlar tarafından sağlık kontrolünden geçirilen katil zanlısına gece yarısı olayın yaşandığı evin çevresinde tatbikat yaptırıldı.

Emniyetteki sorgusu tamamlanan katil zanlısı geniş güvenlik önlemleri altında zırhlı araca konularak adliyeye sevk edildi. Bu sırada çevredeki vatandaşlar şüpheli Özgür Arduç'a tepki gösterdi.

Balerin Ceren Özdemir'in katili, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı

MAHKEMECE TUTUKLANDI

Zanlının gönderildiği adliye çevresinde de polis ekiplerince güvenlik önlemleri alındı. Zanlı savcılıktaki ifadesinin ardından mahkemeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan Arduç hakkında tutuklama kararı verildi.Zümrüt, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Ordu'da Ceren Özdemir kızımızın katledilmesi hepimizi derinden yaraladı. Bakanlık olarak olayı yakından takip ediyor, uzman ekiplerimiz ile ailemize psikososyal destek sağlıyoruz. Katilin en ağır cezayı alması için davaya müdahil olarak sürecin sonuna kadar takipçisi olacağız" ifadelerine yer verdi.

Balerin Ceren Özdemir'in katili, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı

AİLE BAKANLIĞI MÜDAHİL OLACAK

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk yaptığı açıklamada davaya müdahil olacaklarını belirterek, "Amacımız katilin en ağır cezayı alması" dedi.

NE OLMUŞTU?

Önceki akşam saat 19.30 sıralarında Ordu Altınordu ilçesi Zaferi Milli Mahallesi'nde meydana gelen olayda Ordu Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Müzik Bölümü 2'inci sınıf öğrencisi-balerin Ceren Özdemir, antrenman sonrası evine doğru yola çıktı. Geldiği evinin önünde, binanın giriş kapısını açmak için ablası Gizem Özdemir'i cep telefonundan arayarak, anahtarı pencereden atmasını istedi. Abla da pencereden anahtarı attı. Kapıyı açıp binaya giren Ceren Özdemir, arkasından içeri giren bir kişinin bıçaklı saldırısına uğradı. Kalbinden bıçaklanarak öldürülen Ceren'in katil zanlısının Özgür Arduç olduğu tespit edildi. Zanlı ilk ifadesinde, "Sabah inşaatta kaldım. Meyve aldım yeni avlar aradım ancak fırsatını bulamadım" dedi.

Balerin Ceren Özdemir\'in katili, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı

Son Dakika 3.Sayfa Balerin Ceren Özdemir'in katili, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • Yasar: Bu tür adamlara infaz timi kuracaksın ceza evinden infaz edeceksin.nasilmi yapacaksın el yazısıyla ben intar ediyorum diye yazacadiracaksin sonrada asacaksin idamı cikaramiyorsaniz bu yapın uluslararası imzanmiz varys idam için kurun insaf timini bakın nasıl adalet geliyor ülkemize hiç uğraşmayın 6 0 Yanıtla
  • Hemşinli: beklenen haber geldi görünce hapis de biri bunu şişledi sandım. 1 0 Yanıtla
  • hakan: hapislerde onca yaşlı, hamile, hasta, bebek dururken yer yoktur, bunu salarlar. 0 0 Yanıtla
  • muro: bu adamı asın kesin yokedin idam edin falan yorumların hepsi hikaye. bu katili daha önce katil olmuş adamı salıveren cezasını veremeyen hakim savcı emniyet de bütün sorun. hakim savcı emniyet bu katilden daha tehlikeli, içimize katili saldıgı için. katil ne diyor silahım olsa daha çok adam öldürecektim diyor. sorumlusu kim hakim savcı emniyet yürütme organı. 0 0 Yanıtla
  • Tespit : Yasar hakli 0 0 Yanıtla
  • Hasmaksan: İyi.halden.disari... Türkiye'deki kanunların yetersizliğinin 1 sonucu kesinlikle katillere yaşı 70'e gelmeden izin verilmesin böylece katiller halkın arasında dolaşması yazık oldu genç kıza ailesi Adalet bakanlığı hakkında tazminat davası açmalı ama gideni geri getirmez 0 0 Yanıtla
  • Hasan: Tutuklandı demek içerde beslemek demek. Adam göz göre göre ben asarım keserim pişman değilim dedi şimdide yiyip içip yatacak vay bee 0 0 Yanıtla
  • FATİH ALTUNDİŞ: YORUM YAPMIYORUM.......... 0 0 Yanıtla
  • Ali V: Ciddi olamazsınız? 0 0 Yanıtla
  • Mardin ve Diyarbakır Belediye Meclislerindeki Olaylar İçin Müfettiş Görevlendirildi
    19:03 Mardin ve Diyarbakır Belediye Meclislerindeki Olaylar İçin Müfettiş Görevlendirildi

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Mardin ve Diyarbakır Belediye Meclislerinin açılışında yaşanan olaylara ilişkin mülkiye müfettişlerinin görevlendirildiğini açıkladı. Mardin Büyükşehir Belediye Meclisi'nde İstiklal Marşı'nın okunmadığı ve Diyarbakır Büyükşehir Belediye Meclisi'nde Türk bayrağının kaldırıldığı iddiaları üzerine müfettişler görevlendirildi. Diyarbakır Belediyesi'nin Türk bayrağını kaldırması sosyal medyada büyük tepki çekti.

  • Eyüpsultan'da trafik kazasında hayatını kaybeden zabıta memuru son yolculuğuna uğurlandı
    18:57 Eyüpsultan'da trafik kazasında hayatını kaybeden zabıta memuru son yolculuğuna uğurlandı

    Eyüpsultan'da meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden zabıta memuru Semih Çakıllı, Piyale Paşa Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Kazada ağır yaralanan Çakıllı, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Cenaze namazına ailesi, yakınları ve zabıta meslektaşları katıldı.


Advertisement