Son Dakika | Çeşme'de gece kulübü önündeki cinayette gözaltı sayısı 6'ya çıktı - Son Dakika
Güncel

Son Dakika | Çeşme'de gece kulübü önündeki cinayette gözaltı sayısı 6'ya çıktı

Son Dakika | Çeşme\'de gece kulübü önündeki cinayette gözaltı sayısı 6\'ya çıktı

Son dakika gündem haberi... İZMİR'in Çeşme ilçesinde, Alpay Kalyon'un (33), gittiği gece kulübünün önünde, bir kadının darbedilmesine engel olmak isterken çıkan kavgada bıçaklanarak yaşamını yitirmesiyle ilgili 3 kişi daha gözaltına alındı.

24.08.2021 13:07  Güncelleme: 13:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İZMİR'in Çeşme ilçesinde, Alpay Kalyon'un (33), gittiği gece kulübünün önünde, bir kadının darbedilmesine engel olmak isterken çıkan kavgada bıçaklanarak yaşamını yitirmesiyle ilgili 3 kişi daha gözaltına alındı. Böylelikle gözaltı sayısı 6'ya yükseldi.

Olay, 21 Ağustos gecesi Alaçatı ilçesi Ovacık Mahallesi 18001 Sokak'ta meydana geldi. Alpay Kalyon, eşi ve 1'i kadın, 2 arkadaşıyla gece kulübüne gitti. Bir ara dışarı çıkan Alpay Kalyon ve yanındaki erkek arkadaşı, bir kadının, erkek tarafından darbedildiğini görüp müdahale etti. Bu sırada diğer gece kulübünün çalışanları F.B., O.G. ve M.T. "Burada kavga edemezsiniz" dedikten sonra olaya dahil oldu. Çıkan kavgada Alpay Kalyon göğsünden bıçaklandı. İhbar üzerine adrese sevk edilen ambulansla Çeşme Alper Çizgenakat Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Kalyon, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.

Alpay Kalyon'un cenazesi, İzmir Adlı Tıp Kurumu'ndaki otopsinin ardından, önceki gün Yamanlar Cem Evi'nde düzenlenen cenaze töreni sonrası Doğançay Mezarlığı'nda defnedildi. Olayla ilgili 3 mekan çalışanı gözaltına alındı.OLAY CEP TELEFONUYLA GÖRÜNTÜLENMİŞTİKavga, bir vatandaş tarafından cep telefonuyla görüntülendi. Görüntülerde tarafların kavga ettiği, bu sırada gece kulübünün kapısından dışarıya doğru elinde bıçakla koşturarak gelen bir kişinin Alpay Kalyon'u eşi Sırma Kalyon'un gözü önünde göğsünden bıçakladığı anlar yer aldı.GÖZALTI SAYISI 6'YA YÜKSELDİOlayla ilgili soruşturma kapsamında 3 kişi daha gözaltına alındı. Gözaltına alınanların işletme sahibi C.Ü., işletmenin müdürü M.T., otel mesul müdürü O.S. olduğu bildirildi. Böylece, gözaltı sayısı 6'ya yükseldi. Şüphelilerden vale olan F.B.'nin olayda bıçağı kullandığı ileri sürüldü.

Şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Son Dakika | Çeşme'de gece kulübü önündeki cinayette gözaltı sayısı 6'ya çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Almus Kaymakamı Emre Çömen, masa tenisi birincisi öğrencileri ziyaret etti
    17:37 Almus Kaymakamı Emre Çömen, masa tenisi birincisi öğrencileri ziyaret etti

    Almus Kaymakamı Emre Çömen, Küçük Kızlar Masa Tenisi İl Birinciliği Yarışması'nda birinci olan Çevreli Şehit Abdullah Eymur Ortaokulu öğrencilerini ziyaret etti. Çömen, öğrencilerle masa tenisi oynayarak hediyeler verdi. Ayrıca, Kaymakam Çömen, Ataköy, Çevreli ve Kınık Belediye Başkanlarını da ziyaret ederek başarılar diledi.

  • İki inatçı sürücü Bahçelievler yan yol girişindeki bariyerlere böyle sıkıştı
    17:35 İki inatçı sürücü Bahçelievler yan yol girişindeki bariyerlere böyle sıkıştı

    Bahçelievler'de E5'ten yan yola geçmek isteyen iki inatçı sürücü, birbirlerini beklemeyince araçlar bariyerlere sıkıştı. Olay saat 14.00 sıralarında Bahçelievler yan yol girişinde meydana geldi. Seyir halindeki iki inatçı sürücü, E5'ten aynı anda yan yola girmek istedi. Sabırsız sürücüler, birbirlerini beklemeyince iki araç, bariyerlere sıkıştı. Sürücülerin kendi imkanlarıyla sıkıştıkları yerden çıktığı araçlarda hasar meydana geldiği öğrenildi.

  • Bolu'da eşi tarafından bıçaklanan kadın ve babası hayatını kaybetti
    17:34 Bolu'da eşi tarafından bıçaklanan kadın ve babası hayatını kaybetti

    Bolu'da bir apartmanda meydana gelen olayda, Turgut D. ve kızı Meltem Z. bıçaklanarak ağır yaralandı. Turgut D. olay yerinde hayatını kaybederken, Meltem Z. ise hastanede yaşamını yitirdi. Şüpheli olarak aranan Meltem Z'nin eşi Serkan Z. polis tarafından yakalandı ve tutuklandı. Turgut D. ve Meltem Z'nin cenazeleri ikindi namazının ardından defnedildi.

  • Safranbolu'da kaçakçılık operasyonunda 1 şüpheli gözaltına alındı
    17:33 Safranbolu'da kaçakçılık operasyonunda 1 şüpheli gözaltına alındı

    Karabük'ün Safranbolu ilçesinde düzenlenen kaçakçılık operasyonunda 1 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonda, sanayi tipi sigara sarma makinesi, 170 paket bandrollü tütün, 5 kilogram kıyılmış tütün, 50 bin dal bandrollü boş makaron ve 8 bin dal içi doldurulmuş makaron ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheli M.T, hakkında adli işlem başlatıldı.


Advertisement