CHP'nin Araştırma Önergesine AK Parti'den İlk Tepki: Bu Numaraları Çok Gördük - Son Dakika
Politika

CHP'nin Araştırma Önergesine AK Parti'den İlk Tepki: Bu Numaraları Çok Gördük

AK Parti İstanbul Milletvekili ve TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Mustafa Şentop, "Türkiye'de bu tür numaraları çok gördük. Bu bir siyasi manevra" dedi.

12.12.2017 11:42  Güncelleme: 12:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti İstanbul Milletvekili ve TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Mustafa Şentop, CHP'nin Kemal Kılıçdaroğlu'nun ailesinin malvarlığının araştırılmasını isteyen önergesi hakkında konuştu. AK Parti'li Mustafa Şentop, " Türkiye'de bu tür numaraları çok gördük. Bu bir siyasi manevra" dedi.

"TÜRKİYE, YÜZDE 10 BARAJINDAN FERAGAT EDEMEZ"

AK Parti İstanbul Milletvekili ve TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Mustafa Şentop, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin ittifak önerisini değerlendirdi.

Habertürk TV'nin geçtiği habere göre; Şentop, "Kanundaki yasaklamayı kaldırınca ittifa mümkün olur" dedi. Şentop ayrıca, "Yüzde 10 barajından Türkiye feragat edemez" diye konuştu.

"BU NUMARALARI ÇOK GÖRDÜM"

CHP'nin, Kemal Kılıçdaroğlu ve yakınları hakkındaki mal varlığı önergesi vermesini de değerlendiren Şentop, "Bu tür numaraları çok gördük, siyasi manevradır" açıklamasında bulundu.

CHP ÖNERGE VERMİŞTİ

CHP, Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, eşi ve yakınlarının mal varlığıyla ilgili önerge vermişti. Önergede, Meclis'ten mal varlığı ile ilgili araştırma yapılması istenmişti.

CHP\'nin Araştırma Önergesine AK Parti\'den İlk Tepki: Bu Numaraları Çok Gördük

Son Dakika Politika CHP'nin Araştırma Önergesine AK Parti'den İlk Tepki: Bu Numaraları Çok Gördük - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement