Son Dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan "Aşı yaptıracak mısınız?" sorusuna yanıt: Aşı olmam konusunda bir sıkıntı yok - Son Dakika
Güncel

Son Dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan "Aşı yaptıracak mısınız?" sorusuna yanıt: Aşı olmam konusunda bir sıkıntı yok

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan Ayasofya'da kıldığı cuma namazının ardından açıklamalarda bulundu. "Koronavirüs aşısı yaptıracak mısınız?" sorusuna cevap veren Erdoğan, "Aşı olma konusunda sıkıntım söz konusu değil. Sağlık için gerekeni yapar, örnek olurum" dedi.

04.12.2020 14:49  Güncelleme: 17:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cuma namazını Ayasofya'da kılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, namazın ardından muhabirlerin sorularını yanıtladı ve gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

"BU KİŞİYE HESAP SORULMALIDIR"

Kılıçdaroğlu'nun grup toplantısında kendisine hakaret etmesini eleştiren Erdoğan, "Eleştiri değil hakaret seviyesine çıkan ifadeleri ile hukuk içerisinde bu kişiye gerekli hesap sorulmalıdır. Avukatlarım da şu anda hukuk dairesinde gereken neyse bunun hesabını bu şahsa soruyorlar. Edep denilen bir şey var. Haddini bilmesi lazım. Cumhurbaşkanlığı makamına nasıl konuşulur bunu da öğrenmesi lazım" dedi.

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şu şekilde:

"TABANINA SAHİP OLAMADIĞINI ORTAYA KOYMUŞ VAZİYETTEDİR"

"Bu konularla ilgili başından itibaren, her zaman temiz belediyecilik, ahlaki belediyecilik vs. bu tür şeyleri konuşan bu zat, tabanına sahip olamadığını ortaya koymuş vaziyettedir.

"CHP'NİN ŞİRAZESİ KAYBOLMUŞTUR"

İstanbul İl Başkanlığını yürüten bayan ciddi bir cezai durumla karşı karşıyadır. İstinaftadır, buradan da ne çıkacağı belli değildir. CHP'nin bir defa şirazesi kaybolmuştur. Şirazeden çıkmış bir siyaset anlayışı ile CHP istikametini kaybetmiştir. İstikametini toparlaması da çok zordur.

"AŞI OLMA KONUSUNDA SIKINTIM SÖZ KONUSU DEĞİL"

Çeşitlilik kesinlikle var. Bizim Uğur bey ile ben de bakanımız da görüştü. Çin'in dışında Rusya ile de görüşmeler var. Bu konuyla ilgili olarak şahsen benim de aşı olma konusunda sıkıntım söz konusu değil.

"ÖRNEK OLMA NOKTASINDA BÖYLE BİR ADIMI ATMAMIZ GEREKİYOR"

Burada sağlık söz konusudur. Bizler de sağlığımızı korumak için ne gerekiyorsa bunu yapmak durumundayız. Covid konusunda ülkede tüm vatandaşlarımıza örnek olma noktasında böyle bir adımı atmamız gerekiyor.

"MACRON FRANSA'NIN BAŞINA BELADIR"

Minsk Grubu arabulucu gruptur. Fransa'nın bir defa arabulucu hüviyeti bu saatten itibaren kaybolmuştur. Arabulucusun, o yerle alakalı kendi Meclisinde, tabii bu Meclis'in devlete tavsiye kararı aynı zamanda. Macron, Fransa'nın başına beladır.

"SARI YELEKLİLER KIRMIZI YELEKLİLERE DÖNÜŞEBİLİR"

Macron'la Fransa çok çok tehlikeli bir dönemini yaşıyor. Temennim odur ki Macron belasından Fransa kurtulsun. Sarı yelekliler, kırmızı yeleklilere dönüşebilir. Yönetim olarak ne karar alacaklar onu da göreceğiz. Değerli kardeşim İlham Aliyev'in Fransızlara bir tavsiyesi oldu. Ermenileri bu kadar seviyorlarsa Marsilya'yı Ermenilere versinler dedi, aynı tavsiyede ben de bulunuyorum.

Son Dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan\'dan "Aşı yaptıracak mısınız?" sorusuna yanıt: Aşı olmam konusunda bir sıkıntı yok

Son Dakika Güncel Son Dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Aşı yaptıracak mısınız?' sorusuna yanıt: Aşı olmam konusunda bir sıkıntı yok - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • CHP Milletvekili Bingöl: Türkiye'nin tekstil sektörü kan ağlıyor
    11:57 CHP Milletvekili Bingöl: Türkiye'nin tekstil sektörü kan ağlıyor

    CHP Ankara Milletvekili Tekin Bingöl, Türkiye ekonomisindeki yanlış ekonomi politikalarının tekstil sektörünü olumsuz etkilediğini belirterek, sektörün yarısının iflas noktasına geldiğini söyledi. Bingöl, sektör temsilcileriyle bir araya gelerek sorunları dinledi ve sektörün geleceği konusunda endişelerini dile getirdi. Maliyetlerin artması, kredi imkanlarının azalması ve dış rekabetin artması gibi faktörlerin sektörü zor durumda bıraktığını ifade eden Bingöl, gereken önlemlerin alınmaması halinde Türkiye'nin üretim potansiyelinin kaybedileceğini vurguladı.

  • Konya'da Otomobilin Otobüs Durağına Çarpması Sonucu 4 Kişi Hayatını Kaybetti
    11:56 Konya'da Otomobilin Otobüs Durağına Çarpması Sonucu 4 Kişi Hayatını Kaybetti

    Konya'da Bekir Taşkın'ın kontrolünü yitirdiği otomobilin otobüs durağına daldığı kazada 4 kişi hayatını kaybetti. Kazada 6 kişi otobüs durağında beklerken, araç içinde sürücüyle birlikte 3 kişi bulunuyordu. Yaralananlar hastaneye kaldırıldı ve sürücünün epilepsi hastası olduğu belirtildi. Soruşturma devam ediyor.

  • Çanakkale'de Batan Botun Kaybolan Göçmenleri Arama Çalışmaları Devam Ediyor
    11:55 Çanakkale'de Batan Botun Kaybolan Göçmenleri Arama Çalışmaları Devam Ediyor

    Çanakkale'nin Eceabat ilçesi açıklarında, bulundukları lastik botun batması sonucu denizde kaybolan düzensiz göçmenleri arama çalışması 5. gününde devam ediyor. Arama kurtarma çalışmaları, jandarma, polis, sağlık, AFAD, Liman Başkanlığı ekiplerinin işbirliğinde sürdürülüyor. Bugüne kadar 2 kişi kurtarılırken, 22 kişinin cesedine ulaşıldı ve 1 kişi göçmen kaçakçılığı şüphesiyle tutuklandı.

  • Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz'ün ev ziyareti mitinge dönüştü
    11:55 Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz'ün ev ziyareti mitinge dönüştü

    Dikili Belediye Başkanı ve CHP Adayı Adil Kırgöz'ün ev ziyareti, yoğun ilgi nedeniyle mitinge dönüştü. Kırgöz, 'Az laf, çok iş üreterek Dikili'mize hizmet ettik, yeni dönemde de hizmetlerimiz devam edecek' dedi.

  • Kastamonu'da Durdurulan Araçta 555 Adet Uyuşturucu Hap Ele Geçirildi
    11:54 Kastamonu'da Durdurulan Araçta 555 Adet Uyuşturucu Hap Ele Geçirildi

    Kastamonu'da polis ekipleri tarafından durdurulan bir araçta yapılan aramada, torpido bölümüne zulalanmış halde 555 adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı.

  • Çanakkale'de alabora olan botta kayıp düzensiz göçmenleri arama kurtarma çalışmaları devam ediyor
    11:54 Çanakkale'de alabora olan botta kayıp düzensiz göçmenleri arama kurtarma çalışmaları devam ediyor

    Çanakkale'nin Eceabat ilçesi açıklarında 15 Mart'ta alabora olan botta kayıp düzensiz göçmenleri arama kurtarma çalışmaları 5'inci günde de devam ediyor. Olay sonucunda 4 göçmen sağ kurtarılırken, 22 göçmenin cansız bedenine ulaşıldı. Çanakkale Valiliği tarafından yapılan açıklamada, arama kurtarma çalışmalarının Sahil Güvenlik Batı Marmara Grup Komutanlığı koordinesinde devam ettiği belirtildi.

  • Pursaklar Belediyesi'ndeki Nezaket Okulu Öğrencileri Tekne Orucu Tuttu
    11:54 Pursaklar Belediyesi'ndeki Nezaket Okulu Öğrencileri Tekne Orucu Tuttu

    Pursaklar Belediyesi'ne bağlı Nezaket Okulu öğrencileri, Ramazan ayı ile birlikte tekne orucu tutarak öğle ezanı ile birlikte iftarlarını yaptı. Pursaklar Belediyesi bağlı Nezaket Okulundaki minik öğrencileri, oruca alıştırmak ve bu ayın ehemmiyeti hakkında bilgi sahibi olmalarına yardımcı olmak amacıyla bir Ramazan ayı geleneği olan, tekne orucu etkinliği düzenleyerek çocukları oruçla tanıştırdı.

  • Eskişehir'de İl Emniyet Müdürlüğü Tarafından Aranan 92 Kişi Yakalandı
    11:53 Eskişehir'de İl Emniyet Müdürlüğü Tarafından Aranan 92 Kişi Yakalandı

    Eskişehir'de İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalarda, aranan şahıslara yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda toplamda 92 kişi yakalandı. Yakalanan şahıslar arasında uyuşturucu madde suçundan 4, dolandırıcılık suçundan 9, hırsızlık suçundan 18, yağma suçundan 2 ve çeşitli suçlardan 59 kişi bulunmaktadır. Yakalananların 36'sı hükümlü, 56'sı ise ifadeye yönelik aranmaktadır.

  • Zeytinburnu'ndaki İş Merkezinde Yangın Çıktı
    11:51 Zeytinburnu'ndaki İş Merkezinde Yangın Çıktı

    İstanbul Zeytinburnu'nda bulunan 12 katlı bir iş merkezinde çıkan yangına itfaiye ekipleri müdahale ediyor. Maltepe Mahallesi'ndeki bir iş merkezinin 5'inci katında çıkan yangın nedeniyle olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangını söndürme çalışmalarına devam ediyor.

  • Çiftçiler 'patates diyarı'nda ekim mesaisinde
    11:51 Çiftçiler 'patates diyarı'nda ekim mesaisinde

    Bolu'da patates ekimi başladı. Geçtiğimiz yıllarda patates ekmeyi bırakarak dane mısıra yönelen çiftçiler, bu yıl tekrar patates ekmeye başladı. Üreticiler yeni sezondan umutlu olsa da tohum maliyetleri ve satış fiyatları konusunda belirsizlik yaşıyor.

  • Yalova'da Tersane Kazası: Operatör Hayatını Kaybetti
    11:49 Yalova'da Tersane Kazası: Operatör Hayatını Kaybetti

    Yalova'nın Altınova ilçesinde bir tersanede kule vincinin devrilmesi sonucu kabinde sıkışan operatör hayatını kaybetti. Şiddetli rüzgar nedeniyle meydana gelen kaza sonucunda operatörün cansız bedenine ulaşıldı.


Advertisement