Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan, samuray kılıcıyla vahşice öldürülen Başak Cengiz'in anne ve babasıyla görüştü - Son Dakika
Güncel

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan, samuray kılıcıyla vahşice öldürülen Başak Cengiz'in anne ve babasıyla görüştü

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ataşehir'de Can Göktuğ Boz isimli şahsın samuray kılıçlı saldırısı sonucu öldürülen Başak Cengiz'in ailesini aradı. Erdoğan, genç kızın anne ve babasına taziye dileklerini iletti.

13.11.2021 14:51  Güncelleme: 15:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Ataşehir'de Can Göktuğ Boz isimli şahsın samuray kılıçlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Başak Cengiz'in ailesine taziye dileklerini iletti.

BAKAN GÜL ZİYARETE GİTTİ

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, hayatını kaybeden mimar Başak Cengiz'in Ankara'da yaşayan ailesini ziyaret etti. Cengiz'in ailesine başsağlığı dileğinde bulunan Gül, daha sonra aileyi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile telefonda görüştürdü.

"ALLAH SABIRLAR VERSİN"

Erdoğan, telefonla görüştüğü Başak Cengiz'in babası Avni Cengiz'e, "Başımız sağ olsun, Allah sabırlar versin. Rabbim kızını cennetiyle, cemaliyle müşerref kılsın inşallah." dedi.

"BÖYLE CANİLER NE YAZIK Kİ VARMIŞ"

Anne Beyhan Cengiz ile de görüşen Erdoğan, "Rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah. Yani bu dünyada maalesef böyle caniler, hainler ne yazık ki demek ki varmış. Allah sabrınızı arttırsın inşallah" ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Barbaros Mahallesi'nde geçtiğimiz günlerde bir sitenin önünde yürüyen Başak Cengiz, bu sitede oturan Can Göktuğ Boz'un (27) kılıçlı saldırısına uğradı. Aynı sitede oturduğu öğrenilen Cengiz, vücudunun çeşitli yerlerinden ağır yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılan Cengiz, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

"CANAVARCA HİSLE ÖLDÜRME"

Olayın ardından gözaltına alınan şüpheli Can Göktuğ Boz'un Gayrettepe'deki Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından Anadolu Adalet Sarayına getirildi. Şüpheli, savcılıkta verdiği ifadenin ardından "tasarlayarak canavarca hisle veya eziyet çektirerek öldürme" ve "silahla tehdit" suçlarından tutuklanması talebiyle Anadolu Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi.

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan, samuray kılıcıyla vahşice öldürülen Başak Cengiz\'in anne ve babasıyla görüştü

Son Dakika Güncel Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan, samuray kılıcıyla vahşice öldürülen Başak Cengiz'in anne ve babasıyla görüştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement