Son Dakika: Beyrut'ta meydana gelen patlamada yaralanan 8 Türk vatandaşından 7'sinin durumu iyi - Son Dakika
Güncel

Son Dakika: Beyrut'ta meydana gelen patlamada yaralanan 8 Türk vatandaşından 7'sinin durumu iyi

Son dakika: Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Beyrut'ta önceki akşam meydana gelen patlamada 8 Türk vatandaşının yaralandığını 7'sinin durumunun iyi olduğunu bir vatandaşımızın ise beyin sarsıntısı geçirdiğini ifade etti.

06.08.2020 13:48  Güncelleme: 14:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Resmi temaslarda bulunmak için Libya'da bulunan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta önceki akşam meydana gelen patlamada yaralanan Türk vatandaşlarının son durumu hakkında konuştu. Çavuşoğlu, bir vatandaşımızın beyin sarsıntısı geçirdiğini diğer vatandaşlarımızın ise durumunun iyi olduğunu söyledi.

Mevlüt Çavuşoğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

"AĞIR YARALI OLAN VATANDAŞIMIZIN VİDEOSUNU GÖRDÜM"

"150 insan öldü maalesef, 5 binden fazla yaralı var. 8 vatandaşımız yaralandı. 7'si ayakta tedavi oldu. Bir vatandaşımızın ise yaralandığı anların videosunu gördüm. Patlamayı duyunca dışarı çıkmaya çalışırken cisimler kafasına isabet ediyor. Bu cisimlerden dolayı beyin sarsıntısı geçiriyor.

"YARALANAN KİŞİ 20'Lİ YAŞLARDA BİR EVLADIMIZ"

1. ameliyatını oldu belki 2. ameliyat olabilir. İlk ameliyattan sonra doktorlar 'durumu daha iyi' demişti. 60-70'li yıllarda Mardin'den giden bir ailenin 20'li yaşlardaki evladı yaralanan kişi Muhammed kardeşimiz. Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere tüm vatandaşlarımızı takip ediyoruz."

NE OLMUŞTU?

Beyrut Limanı'nda 4 Ağustos'ta patlayıcı maddelerin bulunduğu 12 numaralı depoda önce yangın çıkmış ardından tüm Beyrut'u sarsan çok güçlü patlama meydana gelmişti. Patlama sonucu Beyrut adeta kıyameti yaşarken ekonomik olarak da 5 milyar dolarlık zarar verdi.

Son Dakika: Beyrut\'ta meydana gelen patlamada yaralanan 8 Türk vatandaşından 7\'sinin durumu iyi

Son Dakika Güncel Son Dakika: Beyrut'ta meydana gelen patlamada yaralanan 8 Türk vatandaşından 7'sinin durumu iyi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • xx: Allah cümlesine sifa versin 1 0 Yanıtla
  • vatann: Allah hepsine sifa versin ölenlerede rahmet eylesin 0 0 Yanıtla
  • Ayirmayin: Kim olursa olsun ,rasistlik yapmayin her can ayni ,şuralı, buraliymis yanlis 0 0 Yanıtla
  • Nurgül: Lübananın insanı insan degilmi. Her defasında heryerde türk vatandaşlarından bahsedilir. 0 0 Yanıtla

Advertisement