Son Dakika: Doğu Akdeniz'de faaliyet gösteren Oruç Reis gemisinin içinden çekilen görüntüler yayınlandı - Son Dakika
Güncel

Son Dakika: Doğu Akdeniz'de faaliyet gösteren Oruç Reis gemisinin içinden çekilen görüntüler yayınlandı

Son Dakika: Yunanistan'ın hop oturup hop kalkmasına neden olan Türkiye'nin Doğu Akdeniz'deki hamlelerinin sonuncusu Oruç Reis gemisinin faaliyetlerine başlaması oldu. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Dönmez de geminin içinden görüntüler yayınladı.

12.08.2020 09:32  Güncelleme: 11:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Enerji ve Tabii kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Türkiye ve Yunanistan gündeminin 1 numaralı maddesi olan Oruç Reis gemisinin içinden çekilen görüntüleri yayınladı.

"1750 KİLOMETRE KABLO AKDENİZ'E İNDİ"

Bakan Dönmez, Twitter'dan yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: "Adım adım Akdeniz. Oruç Reis denizlerimizin röntgenini çekiyor. 23 Ağustos'a kadar toplam 1.750 kilometre 2 boyutlu sismik araştırma için streamer(sismik kablo) Akdeniz'e indi. Yolunuz açık, enerjiniz yüksek olsun."

Son Dakika: Doğu Akdeniz'de faaliyet gösteren Oruç Reis gemisinin içinden çekilen görüntüler yayınlandı
Son Dakika: Doğu Akdeniz\'de faaliyet gösteren Oruç Reis gemisinin içinden çekilen görüntüler yayınlandı

Son Dakika Güncel Son Dakika: Doğu Akdeniz'de faaliyet gösteren Oruç Reis gemisinin içinden çekilen görüntüler yayınlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (37)

  • Adana : Türkiye şovdan başka bir şey değil. Yalandan arıyorlar gemi çıkarttık şunu yaptık falan şov blöf Avrupa ezer geçer Osmanlı yı ezdiği gibi 13 38 Yanıtla Adana : Sen Adanaya fransızların bıraktığı tohumlardansın anlaşılan 9 5 Alihan: Evet senin gibi yunan tohumlarini yok ettigimiz gibi.showmus ulan bu memleketin ekmegini yedigini unutma 6 6 Ecdad: Avrupa korkusundan Viyana kapısını hala kapalı tutuyor Biraz gazete okusan avrupanin Türkiye'yi ezdigini değil Türklerin Avrupa'nın içinden geçtiğini görürsün Sıcak başına vurmuş dikkat et sana arkadan vurmasın güneş) 6 4 O zaman defol ülkemizden: kimse seni zorla tutmuyor sevmiyorsan gidebilirsin. Kaybol klavye bebesi 5 5 Ali: Biz nasıl 600 sene onların kafasını ezdiysek yine ezeceğiz Inseallah.sende yunan evladisin herhalde 3 6 ercan: Kafana güneş geçmiş anlaşılan. Geçmişini unutmuşsun 4 4 Adana: Boş boş konuşmayın. Egede, Trakya da ve İç Anadolu da Rumlar, Zonguldakta Fransızlar, Trabzon ve çevresinde Rumlar, Güneydoğu da Fransız ve İnglizler, Akdeniz'de İtalyanlar Doğu da Ruslar ve Ermeniler işgal etti. Buraların hepsinde bu ırkların tohumları mı var.Varsa Türk milleti diye bir şey yok başkasının dölünden hepsi öyleyse. Hoşunuza gitse de gitmese de ırkçıların savaş çığırtkanlığına kanmayacaz Zaten bedelli denen bir şey var. 37 bin TL verecek olan zaten zengin adamdır. Vatanı da savunacak olan gariban olacsk. Kimse kusura bakmasın buraya yazan delikanlıları çoğu bedelli yapmışlardır. Ölürem Türkiyem şarkısını çıkaran adaöın oğlu bedelli yaptı. Sayın Başkanın oğlu bedelşi yaptı. 5 3 Antalya: Osmanlıyı ezen Avrupa değil, saltanattır. Bize hiç kimse hiç bir halt yapamaz. Tabi senin gibi gereksizler olmasa daha güçlü oluruz. Önce içimizdeki gereksizleri cezalandırmak lazım. 4 4 Adanalıyık baba : Haklısın Adanalı. Kesinlikle doğru Kurtçuklar gençleri birbirine kırdırıyor Oy topluyorlar 5 2
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement