Son Dakika: Emniyet, Kur'an-ı Kerim'e hakaretler yağdıran Youtuber İbrahim Atabey hakkında yasal işlem başlattı - Son Dakika
Güncel

Son Dakika: Emniyet, Kur'an-ı Kerim'e hakaretler yağdıran Youtuber İbrahim Atabey hakkında yasal işlem başlattı

Son dakika: Emniyet Genel Müdürlüğü, Kur'an-ı Kerim'e ve Peygamber Efendimize hakaretler yağdıran Youtuber İbrahim Atabey hakkında yasal işlem başlattı. Rusya'ya firar ettiği tespit edilen Atabey'in iadesi için sürecin takip edildiği belirtildi.

16.11.2020 18:56  Güncelleme: 20:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İbrahim Atabey isimli Youtuber, kutsal kitabımız Kur'an'ı Kerim ve Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'i (S.A.V) hedef alan küstah açıklamalarda bulundu. Görüntülerin sosyal medyada hızla yayılmasının ardından yurt dışında yaşadığı tespit edilen İbrahim Atabey'e tepkiler çığ gibi büyüdü. Emniyet Genel Müdürlüğü de gündem olan video ile ilgili dini değerleri aşağılayan ve kutsal kitabımızı hedef alan küstah açıklamalarda bulunan İbrahim Atabey hakkında yasal işlem başlatıldığını açıkladı.

11 SUÇ KAYDI VAR, RUSYA'YA FİRAR ETTİ

Emniyet'ten yapılan açıklamada, "Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı ve bağlı il birimlerince yürütülen sanal devriye faaliyetleri kapsamında; 16 Kasım 2020 tarihinde YouTubeadlı video paylaşım sitesinde paylaşılan ve sosyal medyada #İbrahimAtabeyTutuklansın etiketiyle gündeme gelen bir videoda dini değerleri alenen aşağılayan ve kutsal kitabımız Kur'an-ı Kerim'i yırtan şahsın görülmesi üzerine tespit çalışması yapılmıştır. Videodaki şahsın İ.A. olduğu, çeşitli suçlardan 11 adet kaydının bulunduğu, firari olarak Rusya'da ikamet ettiği anlaşılmıştır. Şahıs hakkında yasal işlem başlatılmış olup ülkemize iade süreci takip edilmektedir" ifadeleri kullanıldı.

Son Dakika: Emniyet, Kur'an-ı Kerim'e hakaretler yağdıran Youtuber İbrahim Atabey hakkında yasal işlem başlattı

SOSYAL MEDYADA BÜYÜK TEPKİ ÇEKTİ

Skandal görüntülerin sosyal medyada hızla yayılmasının ardından İbrahim Atabey'e tepkiler çığ gibi büyüdü. Sosyal paylaşım sitesi Twitter'da "İbrahim Atabey Tutuklansın" etiketi altında binlerce paylaşım yapıldı. Etiketin altına yorum yapan Twitter kullanıcıları, "Adı İbrahim ama Ebu Cehil'den farkı olmayan bu haysiyetsizi tutuklayın" çağrısında bulundu.

NOT: Videonun ilgili kısmını Kur'an-ı Kerim'e olan saygımızdan ve rahatsız edici olduğundan yayınlayamıyoruz.

Son Dakika: Emniyet, Kur\'an-ı Kerim\'e hakaretler yağdıran Youtuber İbrahim Atabey hakkında yasal işlem başlattı

Son Dakika Güncel Son Dakika: Emniyet, Kur'an-ı Kerim'e hakaretler yağdıran Youtuber İbrahim Atabey hakkında yasal işlem başlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (22)

  • BENCE: YOBAZ SENSİN GERİZEKALI MAHLUK 75 4 Yanıtla
  • Ukela: Ne çıkıyorsa bu sosyal fonemen denen mahluklardan çıkıyor , bence yasaklansın. 24 2 Yanıtla
  • AHMET: ALLAH BU YENİ NESİL EBU CEHİL KILIKLI HADDA DAHA AŞAĞILIK MAHLUKU HEM BU DÜNYADA HEMDE AHİRETTE HELAK EYLESİN. AMİN 13 3 Yanıtla
  • mige: bu geri zekalı kendini ne zannediyor bunlar insan mı diye düşünüyorum bazen.bunlara çok söylenecek kelimeler var ama bunlara söz söylemek bile zaman kaybı olur... 12 2 Yanıtla
  • nur: rabbim versin cezasını pisliğin 8 0 Yanıtla
  • qokhan: Tipine bilmem ne ettim agzı var konuşuyo işte 5 2 Yanıtla
  • Esma: Türkiye kötüleyin kacin yabanci ülkelere, müslümanliga dil uzatin kacin yabanci ülkelere, Türkiyede Demokrasi yok diyin sonra evinizde esinize siddet uygulayin.Nedir ya Türkiyenin sizin gibi Pislikleri beslemek zorundami...Defol gidin hak ettiginiz ülkeye.Git Ruslar seni cok iyi agirliyacak :))) 7 0 Yanıtla
  • Şerife: ALLAH(C.C.), SENİN VE SENİN GİBİ SAPKINLARIN BELASINI VERECEKTİR AZ SABRET ANLAYACAKSIN O ZAMAN HANYA İLE KONYA'YI... 4 1 Yanıtla
  • alper: kuran yırtmamıştır o kadarda değil inanmam 0 4 Yanıtla
  • aynen nur hanım: size o kadar katılıyorum ki anlatamam 0 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Banksy'nin Finsbury Park'taki Son Eseri Ziyaretçi Akınına Uğradı
    04:22 Banksy'nin Finsbury Park'taki Son Eseri Ziyaretçi Akınına Uğradı

    Dünyaca ünlü sokak sanatçısı Banksy'nin Londra'nın Finsbury Park bölgesinde yaptığı son eser, yeşil badana gibi görünüyor. Eserin Banksy'ye ait olup olmadığı tartışmaları başladı. Eserin fotoğrafları sosyal medyada paylaşıldı. İngiltere İşçi Partisi'nin eski lideri Jeremy Corbyn de eseri ziyaret etti. Eserin nasıl korunacağı henüz bilinmiyor.

  • AB, Batı Şeria'daki şiddet yanlısı İsrailli yerleşimcilere yaptırım uygulayacak
    03:23 AB, Batı Şeria'daki şiddet yanlısı İsrailli yerleşimcilere yaptırım uygulayacak

    Avrupa Birliği (AB) Dışişleri Bakanları, Batı Şeria'daki şiddet yanlısı İsrailli yerleşimcilere karşı yaptırım uygulanması konusunda anlaşmaya vardı. Yaptırımlar çerçevesinde şiddet yanlısı yerleşimcilerin AB ülkelerine girişi yasaklanacak ve mal varlıkları dondurulacak. Ayrıca Hamas için de ek yaptırım kararı alındı.

  • Milli Yol Partisi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü için açıklama yaptı
    03:01 Milli Yol Partisi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü için açıklama yaptı

    Milli Yol Partisi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla bir açıklama yayınladı. Parti Sözcüsü Yunus Ekşi, zaferin milletimizin bağımsızlık direnişinin en önemli göstergelerinden biri olduğunu belirtti. Açıklamada, Çanakkale Zaferi'nde şehit düşenlerin anıldığı ve ekonomik bağımsızlığın korunması için dışa bağımlı ekonomi modelinin değiştirilmesi gerektiği vurgulandı.

  • Düzce'de 1 haftada 8 bin araç denetlendi, bin 417 araca 671 bin lira ceza
    02:49 Düzce'de 1 haftada 8 bin araç denetlendi, bin 417 araca 671 bin lira ceza

    Düzce'de polis ekipleri Ramazan ayında da kural tanımayan sürücülere yönelik denetimlerini sürdürürken, denetlenen 8 bin 96 araçtan bin 417'sine cezai işlem uygulandı. Yapılan kontrollerde toplamda 671 bin 159 lira cezai işlem uygulanırken, 16 bin 587 kişi sorgulandı ve 30 aranan şahıs gözaltına alındı. Ayrıca 110 araç trafikten men edildi.

  • Düzce'de Ramazan Ayında Kural Tanımayan Sürücülere Cezai İşlem Uygulandı
    02:46 Düzce'de Ramazan Ayında Kural Tanımayan Sürücülere Cezai İşlem Uygulandı

    Düzce'de polis ekipleri Ramazan ayında da kural tanımayan sürücülere yönelik denetimlerini sürdürürken, denetlenen 8 bin 96 araçtan bin 417'sine cezai işlem uygulandı. Trafik denetimlerinde 94 okul servisi, 281 motosiklet ve 7 bin 721 araç kontrol edildi. Toplamda 671 bin 159 lira cezai işlem uygulandı ve 30 aranan şahıs gözaltına alındı.


Advertisement