MİT TIR'ları Davasından Tutuklu Bulunan Enis Berberoğlu Tahliye Edildi - Son Dakika
Güncel

MİT TIR'ları Davasından Tutuklu Bulunan Enis Berberoğlu Tahliye Edildi

Yargıtay, CHP'li Enis Berberoğlu'na, MİT TIR'ları görüntülerini Can Dündar'a ilettiği gerekçesiyle verilen 5 yıl 10 ay hapis cezasını onadı. Milletvekilliği sona erinceye kadar cezasının infazının durdurulmasına ve salıverilmesine karar verilen Berberoğlu, tahliye edildi.

20.09.2018 19:19  Güncelleme: 20:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yargıtay 16. Ceza Dairesi, CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu'na, durdurulan MİT TIR'ları görüntülerini eski Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar'a ilettiği iddiasıyla yargılandığı davada, "gizli kalması gereken bilgileri açıklamak" suçundan verilen 5 yıl 10 ay hapis cezasını onadı, milletvekilliği sona erinceye kadar cezasının infazının durdurulmasına ve salıverilmesine karar verdi. Berberoğlu, Maltepe Cezaevi'nden tahliye edildi.

MİT TIR'ları Davasından Tutuklu Bulunan Enis Berberoğlu Tahliye Edildi

"GENİŞ BİR AÇIKLAMA YAPACAĞIM"

Tahliye sonrası gazetecilere konuşan Berberoğlu, "Takdir edersiniz ki yoğun bir dönem geçti. Bir kaç gün aileme, partime ve çevreme danışmak istiyorum. Daha sonra daha geniş açıklama yapacağım." dedi.

MİT TIR'ları Davasından Tutuklu Bulunan Enis Berberoğlu Tahliye Edildi

TAHLİYE KARARI SONRASI KILIÇDAROĞLU'NDAN İLK AÇIKLAMA

Berberoğlu'nun tahliyesinin ardından açıklama yapan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Bu akşam kendisi ile buluşacağım, kucaklaşacağım. Ama kararı, kendisini görmediğim için bugünden, şu anda yorum yapmayı doğru bulmuyorum." dedi.

MİT TIR\'ları Davasından Tutuklu Bulunan Enis Berberoğlu Tahliye Edildi

Son Dakika Güncel MİT TIR'ları Davasından Tutuklu Bulunan Enis Berberoğlu Tahliye Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement