Fenerbahçe'de Roberto Soldado, PFDK'ya Sevk Edildi - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'de Roberto Soldado, PFDK'ya Sevk Edildi

Fenerbahçe'de Roberto Soldado, Kayserispor maçındaki "hakareti" nedeniyle tedbirli olarak PFDK'ya sevk edildi.

12.02.2019 17:20  Güncelleme: 17:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Futbol Federasyonu, disiplin sevklerini açıkladı. Fenerbahçe Kulübü ve İspanyol oyuncu Roberto Soldado, tedbirli olarak PFDK'ya sevk edildi.

TFF'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"FENERBAHÇE A.Ş. Kulübü'nün 08.02.2019 tarihinde oynanan İSTİKBAL MOBİLYA KAYSERİSPOR-FENERBAHÇE A.Ş. Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu müsabakasındaki "çirkin ve kötü tezahüratı" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 53. maddesi uyarınca ve "saha olayları" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 52. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine,

SOLDADO, "HAKARET" NEDENİYLE SEVK EDİLDİ

FENERBAHÇE A.Ş. Kulübü futbolcusu ROBERTO SOLDADO RILLO'nun aynı müsabakadaki "hakareti" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 41. maddesi uyarınca 09.02.2019 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir."

Öte yandan Galatasaray ve Trabzonspor'da taraftarlarının neden olduğu "çirkin ve kötü tezahürat" nedeniyle PFDK'ya sevk edildi.

GALATASARAY

TFF'den yapılan açıklamada, "GALATASARAY A.Ş. Kulübü'nün 10.02.2019 tarihinde oynanan GALATASARAY A.Ş.-TRABZONSPOR A.Ş Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu müsabakasındaki "çirkin ve kötü tezahüratı" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 53. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

TRABZONSPOR

TRABZONSPOR A.Ş. Kulübü'nün 10.02.2019 tarihinde oynanan GALATASARAY A.Ş.-TRABZONSPOR A.Ş Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu müsabakasındaki "çirkin ve kötü tezahüratı" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 53. maddesi uyarınca ve "saha olayları" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 52. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir." ifadelerine yer verildi.

Fenerbahçe\'de Roberto Soldado, PFDK\'ya Sevk Edildi

Son Dakika Spor Fenerbahçe'de Roberto Soldado, PFDK'ya Sevk Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • CİNCONLU: NAGATOMO ODA AYNI HAKARETİ YAPTI SEVKEDECEKMİSİNİZ ACABA 12 3 Yanıtla
  • gulerme: NAGOTOMO 11 2 Yanıtla
  • Nagatomo: Heh heh. İşte Abdürrahim Albayrak farkı. Sahada cinayet işlense bile hiç bir 6alatasaraylıya kırmızı kart gösteremezler. Yürrrüüüü Soldado. Rizeliye arkanı dayamadan benim gibi hakeme küfretmek senin neyine? Kartlar ve ceza size, 5. yıldız bize. Küfrede küfrede, tekmeleri sallaya sallaya alacağız 5. yıldızı. 1 4 Yanıtla
  • misafir: 4 büyükler aynı muamele yok 3 temmuz 2011 den beri GS Korunuyor ve kollanıyor. ben bunu bilirim. gs yöneticileri bu ayak oyunu işini iyi biliyorlar 4 0 Yanıtla
  • Vay: Ahmaklar seyirci de küfür ediyo onlarıda atın 1 0 Yanıtla

Advertisement