Fenerbahçe, İstanbulspor'u 4-0 yendi - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe, İstanbulspor'u 4-0 yendi

Ziraat Türkiye Kupası 5. tur ilk maçında Fenerbahçe, evinde ağırladığı İstanbulspor'u 4-0 mağlup etti. Sarı-lacivertli takımın gollerini Deniz, Ferdi, Muriç ve Zajc kaydetti.

03.12.2019 22:39  Güncelleme: 22:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ziraat Türkiye Kupası 5. tur ilk karşılaşmasında Fenerbahçe, İstanbulspor'u Ülker Stadı'nda konuk etti. Sarı-lacivertli takım mücadeleyi 4-0 kazandı. Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren golleri 15. dakikada Deniz Türüç, 16. dakikada Ferdi Kadıoğlu, 71. dakikada Vedat Muriqi ve 88. dakikada Miha Zajc kaydetti. Karşılaşmanın rövanşı, 18 Aralık Çarşamba günü İstanbulspor'un sahasında oynanacak.

Fenerbahçe, İstanbulspor'u 4-0 yendi

VEDAT 2 MAÇ ARADAN SONRA İLK 11'DE

Fenerbahçe'de sakatlığının ardından Göztepe karşısında 63. dakikada oyuna giren Vedat Muric, İstanbulspor karşısında ilk 11'de forma giydi. Kosovalı santrfor, son olarak 8 Kasım'da Süper Lig'de oynanan Kasımpaşa maçında ilk 11'de oynamıştı. Fenerbahçe'de, kırmızı kart cezası biten Mauricio Isla da sahaya ilk 11'de çıktı.

Fenerbahçe, İstanbulspor'u 4-0 yendi

TRİBÜNLER SESSİZ

Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe ile İstanbulspor arasında oynanan müsabakada tribünler ceza sebebiyle boş kaldı. Kupanın 2017-2018 sezonu yarı finalinde Beşiktaş'la yapılan maçta çıkan saha olayları nedeniyle PFDK'dan 3 maç seyircisiz oynama cezası alan sarı-lacivertliler oynanan İstanbulspor maçıyla bu cezayı tamamlamış olacak.

Fenerbahçe, İstanbulspor'u 4-0 yendi
Fenerbahçe, İstanbulspor\'u 4-0 yendi

Son Dakika Spor Fenerbahçe, İstanbulspor'u 4-0 yendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • TUNÇ06: HAHAHAH ERSUN GİTMDİKÇE BU BALON...TAKIM BİTİK OYANATAMIYOR İYİ TOPÇULAR VAR AMA TEKNİK ADAM BİLMİYOR AVCI ALINMALIYDI KESİNLİKLE..BAKIN BEŞİKTAŞA... 0 0 Yanıtla
  • TOKMAK: BU SENE ŞAMPİYON FENERBAHÇE HEPSİ OYUNDUR HAKEM FLAN NİHAT BAŞKANLA BEN BİZZAT GÖRÜŞTÜM 0 0 Yanıtla
  • 3434: gercekten güzel maçtı 0 0 Yanıtla

Advertisement