Son Dakika: Fenerbahçe, Muriqi için Lazio ile görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi - Son Dakika
Spor

Son Dakika: Fenerbahçe, Muriqi için Lazio ile görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi

Son dakika: Transferde hareketli dakikalar yaşayan Fenerbahçe'de Vedat Muriqi'in geleceği belli oldu. Kosovalı golcü için İtalyan ekibi Lazio'yla görüşmelere başlandığı Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na bildirildi.

09.09.2020 22:55  Güncelleme: 00:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe, transferde hareketli dakikalar yaşarken günlerdir beklenen Vedat Muriqi hamlesi gerçekleşti. Kulüpten yapılan resmi açıklamada transfer için Serie A ekibi Lazio ile görüşmelere başlandığı belirtildi.

Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda "Futbolcumuz Vedat Muriqi'nin transferi için İtalya'nın S.S. Lazio kulübüyle görüşmelere başlanmıştır" ifadeleri yer aldı.

GELİRİN YÜZDE 15'İ RİZEYE GİDECEK

Muriqi transferinden elde edilecek gelirin yüzde 15'i, anlaşma gereği Kosovalı golcünün bir önceki kulübü Çaykur Rizespor'a verilecek.

37 GOL ATTI

Fenerbahçe formasıyla oynadığı 36 maçta 17 gol atan Muriqi, Süper Lig kariyerinde çıktığı 11 maçta 37 gol, 14 asistlik performans üretti.

Son Dakika: Fenerbahçe, Muriqi için Lazio ile görüşmelere başlandığını KAP\'a bildirdi

Son Dakika Spor Son Dakika: Fenerbahçe, Muriqi için Lazio ile görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (15)

  • oktayy: Fatih hoca diyordu bunlar profesyonellesmis şike konusunda diye. geçen sene sıkıştılar bir asist bir gol atan elif elması napoli ye bu sene yine sıkıştılar bu kazmayı satmış gibi yapıyorlar ve nedense hep italyan kulüpleri. çünkü onlarda şike çok oluyor şikeciler birbirini bulmuş. ali koc öğrendi bu işleri 4 8 Yanıtla n çalışkan: bu ülkeye şikeyi gs getirdi, salak 4 3 Sodada kampanya var: Kıskanma sen sakat falcao ile cocuk gibi 13 milyon euro gibi yediğin kazığın olan diagney ile ilgilen hadi canım benim 1 0
  • ilginç: elif ve bu çöpü iyi kakaladılar italyanlara... 6 3 Yanıtla Tatar: Eeee bu da bir başarı 1 0 Enteresan: Birilerinin kuyruk acısı var galiba :D 1 0 FENERBAHÇE: Lazio da bir aslan var ) 1 0
  • Fatih: Isine geldigini bildirir yaptiklari transferleri neden bildirmiyor şikeciler 3 3 Yanıtla
  • trabzonlu: gs şikecidir sonrada memleketimin takımı trabzon gelir şikede 2 4 Yanıtla
  • trabzonlu: gomis denizliye verdiğiniz şike parasıyla fakir fukara kalmazdı sokakta türkiyenin şikeci takımı gsdir. 3 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement