Fleks makinesiyle boynunu kesen işçi feci şekilde can verdi - Son Dakika
3. Sayfa

Fleks makinesiyle boynunu kesen işçi feci şekilde can verdi

Kütahya'da tabela atölyesinde işçi olarak çalışan evli ve 2 çocuk babası Orhan Durmuş, dikkatsizlik sonucu fleks makinesiyle boynunu kesti. Durmuş, olay yerinde hayatını kaybetti.

20.10.2020 11:31  Güncelleme: 17:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fuatpaşa Mahallesi Tabakhane Sokak üzerindeki tabela atölyesinde işçi olan Orhan Durmuş, dün akşam kullandığı fleks makinesiyle dikkatsizlik sonucu boynunu kesti.

KOMŞU ESNAF FARK ETTİ

Kanlar içinde yer alan Durmuş'u komşu esnaflar fark ederek polise ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerince yapılan kontrolde Durmuş'un hayatını kaybettiği belirlendi. Savcılık ve polis ekiplerinin incelemesinin ardından Durmuş'un cenazesi, otopsi için Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

"YERDE KANLAR İÇİNDE YATIYORDU"

Orhan Durmuş'un atölyesine komşu olan esnaf Mesut Yılmaz, "Akşam olduğu için iş yerimi kapattığım sırada komşuma 'iyi akşamlar' dedim, cevap gelmedi. Tekrar 'iyi akşamlar' dedim. Yine cevap alamayınca, kapıdan yaklaşıp, baktım. Yerde kanlar içinde yatıyor. Sonra karşı komşuya ambulans yakın olduğu için çağırmasını söyledik. Ekipler geldi" dedi.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Fleks makinesiyle boynunu kesen işçi feci şekilde can verdi
Kaynak: DHA

Son Dakika 3. Sayfa Fleks makinesiyle boynunu kesen işçi feci şekilde can verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement