Galatasaray, Evinde Konuk Ettiği Aytemiz Alanyaspor'u 6-0 Yendi - Son Dakika
Spor

Galatasaray, Evinde Konuk Ettiği Aytemiz Alanyaspor'u 6-0 Yendi

Spor Toto Süper Ligin son şampiyonu Galatasaray, evinde konuk ettiği Aytemiz Alanyaspor'u 6-0 mağlup etti ve puanını 9'a çıkardı.

27.08.2018 23:40  Güncelleme: 23:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Ligin 3. haftasında Galatasaray, sahasında Alanyaspor'u konuk etti. Galatasaray, 90 dakika sonunda Alanyaspor'u 6-0 mağlup etmeyi başardı.

Galatasaray'a galibiyeti getiren golleri 37. dakikada Fernando, 49. dakikada Sinan Gümüş, 54. dakikada Eren Derdiyok, 56. dakikada ve 84. dakikada Emre Akbaba, 82. dakikda Onyekuru kaydetti.

GALATASARAY HAFTAYA TRABZONSPOR'A KONUK OLACAK

Galatasaray, bu galibiyetin ardından Spor Toto Süper Ligde puanını 9'a çıkarmayı başardı. Alanyaspor ise haftayı puansız son sırada kapattı.

Galatasaray, Süper Ligin 4. haftasında deplasmanda Trabzonspor'a konuk olacak. Alanyaspor ise ligin 4. haftasında sahasında Göztepe'yi konuk edecek.

Galatasaray, Evinde Konuk Ettiği Aytemiz Alanyaspor\'u 6-0 Yendi

Son Dakika Spor Galatasaray, Evinde Konuk Ettiği Aytemiz Alanyaspor'u 6-0 Yendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (20)

  • Fedor Youla: Hakem 1-0 olana kadar gs ye ne destek attı be. 11 26 Yanıtla Alanya lı coşkun: Gs liler sözle uyarı aldı Alanya lılar sarı kart la uyarı aldı.where is the adalet 1 11 Urfalı: Alanya nın 1 pozizyonu var atak bile yapamadılar tebrik etmek bu kadar zor mu? 6 1
  • İsimsiz: Cimbom ne oynadı bee..! 90. Dkya kadar hep atak hep pres. Helal olsun 19 3 Yanıtla
  • drogba: İNŞALLAH şapmiyonlar ligindede böyle yeneriz 20 2 Yanıtla
  • Baba Fingo: Gs nin ilk attığı gol de gsli oyuncu yerde faul yaptı hakem VAR a gideceğine golü verdi.gs bu hakemler le ligde gider amma CL de şamar oğlanı olur demedi demeyin. 7 13 Yanıtla EMRE: ağlayın lan ağlayııınnn 5 1 Kerem 78: Hadi o gol öyleydi diyelim gerisi ne olacak bırakın bu ayakları... 3 0
  • Sln: Gomis gitti gol atan kimse kalmadı diyenler ağlasın 10 2 Yanıtla
  • Batefimbo: Emre emre emre 11 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement