Galatasaray, Ndiaye Transferini KAP'a Bildirdi - Son Dakika
Spor

Galatasaray, Ndiaye Transferini KAP'a Bildirdi

Galatasaray, Ndiaye'nin transferi için Stoke City ile görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.

25.08.2018 21:59  Güncelleme: 23:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray, Badou Ndiaye'nin kiralanması için Stoke City ile görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi. Sarı-kırmızılılar, Senegalli oyuncunun kiralanması karşılığında Stoke City'ye kiralama ücreti ödemeyecek.

Galatasaray, Ndiaye için Stoke City'e 1 milyon euro kiralama bedeli ödeyecek

GALATASARAY'DAN NE KADAR ALACAK?

Geçen sezon devre arasında Stoke City'nin yolunu tutan Badou Ndiaye, küme düştükten sonra maaşı 2,1 milyon euroya düşse de İngiliz kulübünde geçen sezon 3 milyon euro yıllık ücret alıyordu ve sarı-kırmızılı kulüpte de bu rakamı almaya devam edecek.

HOCASINDAN FLAŞ AÇIKLAMALAR

İngiltere Championship takımlarından Stoke City'nin teknik direktörü Gary Rowett, Galatasaray'a dönmesi beklenen Badou Ndiaye için çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"TAMAMEN SAÇMALIK!"

Gary Rowett, Senegalli futbolcu için "Badou, geçtiğimiz hafta içinde antrenmanı terk etti. Büyük saçmalıktı. Tamamen saçmalık! Bu tür haberler ortaya çıktığında biz de gerilimi azaltmak için bir şeyler dediğimizde sanki bahane üretiyoruz gibi geliyor." şeklinde konuştu.

"DAHA FAZLA BEKLEYEMEZDİK"

Öte yandan İngiliz ekibi, Badou Ndiaye'nin yerine 8 milyon euro bonservis ücreti ödeyerek orta sahaya Brentford'dan Ryan Woods'u transfer etti. Transfer hakkında konuşan Rowett, "Orta sahada iyi futbolculara sahip olmak istediğimizi hep söylemiştim. Sezon öncesi Badou'nun bizimle kalacağını düşünmüştük. Ancak eğer gitmek istiyorsa biz de daha fazla bekleyemezdik. Bence Ryan, takım için çok etkili olacak." sözlerini kullandı.

Galatasaray, Ndiaye Transferini KAP\'a Bildirdi

Son Dakika Spor Galatasaray, Ndiaye Transferini KAP'a Bildirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Za: Orta önde güçlü şavaşçı birine ihtiyaç vardı zaten bu senenin en güzel hamlesi 2 0 Yanıtla
  • ?: Pazartesi en gec sali gunu gelecek dediler cumartesi gunu aciklaniyor. Bedava ya gelecek dediler 1 milyon euro veriliyor. Forvet yokken forvet satiyoruz. Tarik ve Tolga ile neden karsilikli sozlesmelerini fesh edemiyoruz ikisinin de son sozlesmesi 1 verin bonservislerini gitsinler. Son hafta bakalim neler olacak. Forvet solbek alternatif ve iyi hizli guclu bir stoper oda artik varsa ligler basladi kimse iyi stoperlerini vermez. 1 1 Yanıtla
  • renan küçük: kiralama ücreti ödenmeyecekse, neden 1m Euro kiralama bedeli ödüyor o zaman. enteresan????? lol 2 0 Yanıtla
  • mustsfa cengize: GS-a başkan olandan yazarlar yalnız GS-a kötü xeber geliyor-bence başkan kötüdü bir yıldız bile hale alamıyor tek düşünce PARA. 0 0 Yanıtla

Advertisement