Son Dakika! Gine Körfezi'nde 15 Türk denizciyi esir alan korsanlarla ilk temas kuruldu - Son Dakika
Güncel

Son Dakika! Gine Körfezi'nde 15 Türk denizciyi esir alan korsanlarla ilk temas kuruldu

Son dakika! Boden Denizcilik, Gine'de 15 Türk gemiciyi kaçıran korsanların şirketin Almanya şubesiyle temas kurduğunu açıkladı. Yapılan açıklamada mürettebatın durumunun iyi olduğu aktarıldı.

28.01.2021 16:48  Güncelleme: 18:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nijerya açıklarında kaçırılan M/V Mozart adlı konteyner gemisinde korsanlar tarafından rehin alınan 15 Türk denizci hakkında Boden Denizcilik'ten açıklama yapıldı. Korsanlarla iletişime geçildiği belirtilirken, 15 mürettebatın tamamının sağlık durumlarının iyi olduğu, yara almadıkları aktarıldı.

Boden Denizcilik tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"23 Ocak 2021 tarihinde Sao Tome açıklarında kaçırılan konteyner gemisi MOZART'ın mürettebat üyeleriyle iletişim kurmuştur. Bu kapsamda 15 mürettebatın tamamının sağlık durumlarının iyi, yara almamış ve birlikte olduğu bilgisi elde edilmiştir.

İLK VE TEK ÖNCELİK EKİP ARKADAŞLARI

Boden Denizcilik ve Boden Denizcilik'in Borealis Denizcilik'teki ortakları ilk ve tek öncelikleri olan ekip arkadaşlarının en hızlı bir şekilde serbest bırakılmalarını sağlamak için tüm çabayı göstermeye devam etmekte ve alıkonan denizcilerin aileleri ile sürekli iletişim halinde olmayı sürdürmektedir.

Boden ve Borealis Denizcilik, mürettebatının ve mürettebat ailelerinin güvenlik ve sağlığının korunması için konu ile ilgili ek bir yorumda bulunmayacaktır"

"MÜRETTEBATI GETİRMEK İÇİN NE GEREKİYORSA YAPACAĞIZ"

Öte yandan Boden Denizcilik Genel Müdürü Levent Karsan, "Mürettebatı Türkiye'ye sağ salim getirmek için ne gerekiyorsa yapacağız" ifadelerine yer verdi.

Son Dakika! Gine Körfezi\'nde 15 Türk denizciyi esir alan korsanlarla ilk temas kuruldu

Son Dakika Güncel Son Dakika! Gine Körfezi'nde 15 Türk denizciyi esir alan korsanlarla ilk temas kuruldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • must: afrikaya yardım gönderenlere duyurulur... oraya Fransa çok emek verdi demokrasiyi ve insanlığı getiremedi nankör çıktılar biz onlarca yardım götürdük suya kavuşturduk ilaç verdik doktor götürdük insanlık yaptık bunlara ...o esirlerin yaşadığı travmayı düşünün ailelerini düşünün bunlara asla yardım etmeyin ...peki o esirlerden biri sizin ailenizden birisi olsa ne düşünürsünüz ......lütfen kimlere yardım gönderdiğinizi bilin...inşallah kurtulurlar dualarımız onlar ile 8 26 Yanıtla izmirli: evet inşallah tez zamanda kurtulurlar bu herkesin temenlisi. anacak afrikaya yardım ederken düşünün ne demek? afrika dediğin koskoca bir kıt'a korsanların yaptığını bahane edip ordaki insanları kaderine terketmek hangi insanlığa yakışır durup düşünmek lazım ne kadar sağlıklı bir düşünce yapısına sahip birisiyim? must bence bu olayda bu düşüncelerin yüzünden kendini sorgulamalsın. 11 0 Mert: Fransa demokrasimi gotursu oraya yoksa somurdumu paristenmi yaziyorsun komik insan 0 0 Tekrdağlı: İznirli beyni olsa sorgularda olduğunu pek sanmıyorum fransanın oraya demokrasi götürmeye çalıştığını sanan birinden düşünmesini bekleyemezsin 0 0
  • Hkn: Siz önce ülkemizdeki fakirlere yardım edin. Tutturmuşlar afrika, Suriye Somali.... Önce komşudan başla yardıma.. Gerii nesil olduk gittik 1 2 Yanıtla
  • bilo: iyiler derken anlayamadım kaçırılanlar dayakla çıkarılmamışmıydı gemiden? 1 0 Yanıtla
  • Tr: Bizim ülkenin oralarda borusu ötmez kaldiki zaten bunları yapanlar ab ve ABD amaç tr yıldırmak biri demiş şu verdik felem ama şunu. Unutmayın onları korkutan devletler var ölümle sen u verirsin o tehdit eder o sana kalmış politika bu nasıl verim aldığına bağlı 0 1 Yanıtla

Advertisement