Son dakika gündem: Bitlis'te teröristlerce toprağa gömülmüş yaşam ve inşaat malzemesi bulundu - Son Dakika
Güncel

Son dakika gündem: Bitlis'te teröristlerce toprağa gömülmüş yaşam ve inşaat malzemesi bulundu

Son dakika haberleri... Bitlis'in Tatvan ilçesinde PKK'lı teröristlerce toprağa gömülmüş çok miktarda yaşam ve inşaat malzemeleri ele geçirildi.

28.11.2020 22:19  Güncelleme: 22:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bitlis'in Tatvan ilçesinde PKK'lı teröristlerce toprağa gömülmüş çok miktarda yaşam ve inşaat malzemeleri ele geçirildi.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Bitlis Jandarma Komutanlığı ekipleri, Tatvan'ın Sarıdal köyü kırsalında bölücü terör örgütü mensuplarınca araziye gizlenmiş yaşam malzemesi ve patlayıcı madde olduğu bilgisine ulaştı. Bunun üzerine, bölücü terör örgütü mensuplarını bulmak, etkisiz hale getirmek, kullanmış oldukları sığınak, barınak ve depoları imha etmek maksadıyla Sarıdal köyü kırsalında "Yıldırım 15 Mutki-Sarpkaya Şehit Jandarma Uzman Onbaşı Halil Ateş 2020-94 Operasyonu" başlatıldı.

Operasyonda, Sarıdal köyü kırsalında toprağa gömülü plastik bidonlarda kalem pil, çok sayıda yaşam ve inşaat malzemesi ele geçirildi.

Malzemeler, Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla gerekli incelemelerin ardından imha edildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Son dakika gündem: Bitlis'te teröristlerce toprağa gömülmüş yaşam ve inşaat malzemesi bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Türk Kızılayı Genel Başkanı Hatay'da Depremzedelerle İftar Yaptı
    20:23 Türk Kızılayı Genel Başkanı Hatay'da Depremzedelerle İftar Yaptı

    Türk Kızılay Genel Başkanı Fatma Meriç Yılmaz, Hatay'da düzenlenen iftar programında depremzedelerle bir araya geldi. Yılmaz, çocuklara patlamış mısır ve pamuk şeker dağıtarak onlarla vakit geçirdi. Konuşmasında, depremzedelerin yanında olacaklarını ve birlikte iftar açacaklarını belirten Yılmaz, bu zor günlerin geçeceğine olan inancını dile getirdi.

  • Trabzon'da Aile Sağlığı Merkezleri ve Acil Sağlık Hizmet Binaları İnşa Ediliyor
    20:23 Trabzon'da Aile Sağlığı Merkezleri ve Acil Sağlık Hizmet Binaları İnşa Ediliyor

    Trabzon'un Maçka, Çarşıbaşı ve Akçaabat ilçelerinde aile sağlığı merkezleri ile 112 acil sağlık hizmet binalarının inşası devam ediyor. Maçka ilçesindeki inşaatın 15 Nisan'da tamamlanması planlanırken, Akçaabat ilçesindeki iki aile sağlığı merkezi ve acil sağlık hizmetleri binasının tamamlanmasıyla kısa sürede hizmete başlayacağı belirtildi. Çarşıbaşı ilçesinde ise Yavuz Aile Sağlığı Merkezi binasının tamamlanma tarihi 26 Nisan olarak açıklandı.


Advertisement