Son dakika gündem haberleri! Güncel son dakika olayları - Son Dakika
Güncel

Son dakika gündem haberleri! Güncel son dakika olayları

Son dakika gündem haberleri! Güncel son dakika olayları

"Canlı yayında Tanju Özcan ve Nagehan Alçı arasında gerginlik yaşandı: Devre göre pozisyon değiştiriyorsunuz", "Kemal Kılıçdaroğlu: Yolsuzluklara ilişkin elimde çok sayıda dosya var, zamanı gelince açıklayacağız" gibi son dakika gündem olayları hakkındaki tüm detayları haberimizden takip edebilirsiniz.

29.11.2021 10:14  Güncelleme: 09:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"Burdur göledinde kaybolan gençten acı haber!", " Guatemala'dan ABD'ye uçağın iniş takımlarında geldi", "Guatemala'dan ABD'ye uçağın iniş takımlarında geldi" gibi son dakika gündem haberlerine bu sayfadan erişebilirsiniz.

TANJU ÖZCAN VE NAGEHAN ALÇI ARASINDA SİNİRLER GERİLDİ

Son dakika gündem haberleri! Güncel son dakika olayları

Habertürk'teki programda Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ile gazeteci Nagehan Alçı arasında sinirler gerildi. Sevilay Yılman'ın Bolu'da yabancılara yönelik sert tutumuyla ilgili sorulan sorusu üzerine Özcan, "Nagehan Hanım, 90 milyona eşit yurttaşlık diye bir yazı yazdı bu yazıya çok öfkelenmiştim" dedi. Alçı'nın "Siz de Arap Sevici Nagehan üç tane Suriyeliyi evlat edinsin" dediniz" sözlerine öfkelenen Özcan, "Ben düz bir adamım. Siz devre göre pozisyon değiştiriyorsunuz" diye konuştu.

SUDA ÇIRPINAN GENÇTEN KÖTÜ HABER GELDİ

Son dakika gündem haberleri! Güncel son dakika olayları

Burdur'da baraj göletinde arkadaşlarıyla sohbet eden gençler tarafından suda çırpındığı görülen şahıs, bir süre sonra gözden kayboldu. Günlerdir aranan kişi, kurbağa adamlar tarafından bulundu. Kayıp şahsın isminin Ahmet Özcan olduğu öğrenildi.

İNİŞ TAKIMLARIYLA ABD'DEN TÜRKİYE'YE GELDİ

Son dakika gündem haberleri! Güncel son dakika olayları

Uçağın iniş takımlarına girerek yaklaşık 2 buçuk saatlik yolculuk yaptı. ABD'nin Miami kentine iniş yapan uçakta ki 26 yaşındaki şahıs, Gümrük ve Sınır Memurları tarafından yakalandı. Orta Amerika ülkelerinden Guatemala'dan ABD'nin Miami kentine sefer yapan American Airlines havayollarına ait 1182 sefer sayılı uçağın iniş takımlarına giren bir kişi, uçağın Miami Uluslararası Havalimanı'na iniş yapmasının ardından ABD Gümrük ve Sınır Muhafaza memurları tarafından yakalandı.

Son Dakika Güncel Son dakika gündem haberleri! Güncel son dakika olayları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement