Alkolü fazla kaçırınca tanımadığı yaşlı adamı öldüresiye dövdü! Dehşet anları kamerada - Son Dakika
3.Sayfa

Alkolü fazla kaçırınca tanımadığı yaşlı adamı öldüresiye dövdü! Dehşet anları kamerada

Bursa'da alkollü şahıs eve yürürken tanımadığı yaşlı adamı kemer, tekme ve yumruklarla feci şekilde dövdü. Yaşlı adamın durumu ciddiyetini korurken, küfür ettiği için dövdüğünü söyleyen zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

12.09.2020 08:42  Güncelleme: 16:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'da alkol aldıktan sonra yolda yürürken tanımadığı Ali Ş'yi pantolon kemeri, tekme ve yumruklarla döven Ferhat Saka (33) çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Ağır yaralı Ali Ş'nin hayati tehlikesi devam ederken, öldüresiye dayak anları bir vatandaş tarafından cep telefonuyla görüntülendi.

TANIMADIĞI ADAMA VURMAYA BAŞLADI

Olay, geçtiğimiz perşembe akşamı Kestel ilçesi Ahmet Vefik Paşa Mahallesi'nde meydana geldi. Akşam saatlerinde bir sokakta alkol alan Ferhat Saka, daha sonra evine doğru yürümeye başladı. Saka, bu sırada daha önceden tanımadığı Ali Ş. ile karşılaştı. Taraflar arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Ferhat Saka, Ali Ş'ye tekme ve yumrukla saldırdı. Saka, aldığı darbeler karşısında yere yığılan Ali Ş.'ye bu kez de pantolonundan çıkardığı kemerle vurmaya başladı.

TUTUKLANDI

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri, kavgayı ayırarak, Ferhat Saka'yı gözaltına aldı. Dakikalarca dövülen Ali Ş. ağır yaralandı. Yaralı yaşlı adam, sağlık ekiplerince olay yerinde yapılan ilk müdahalesinin ardından Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak, tedaviye alındı. Yoğun bakımda tedavi gören Ali Ş'nin hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan Ferhat Saka, dün akşam saatlerinde adliyeye sevk edildi. Saka, çıkarıldığı mahkemece 'kasten adam öldürmeye teşebbüs' suçundan tutuklanarak, cezaevine gönderildi.

"KÜFÜR ETTİĞİ İÇİN DÖVDÜM"

Ferhat Saka'nın mahkemede yaptığı savunmada, "Olay olmadan önce uzun süre içki içtim. Sonra eve gitmeye karar verdim. Bu sırada yolda biriyle karşılaştım. Neler olduğunu tam olarak hatırlamıyorum. Ancak bana küfrettiğini duydum. Ben de bu yüzden sinirlendim ve vurmaya başladım. Alkolün etkisi geçtikten sonra bunu nasıl yaptığıma inanamadım. Pişmanım, bilerek yapmadım" dediği öğrenildi.

YAŞLI ADAMIN DÖVÜLME ANI KAMERADA

Öte yandan Ferhat Saka'nın Ali Ş.'yi dövdüğü anlar bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntülere; Ferhat Saka'nın yerde yatan Ali Ş.'ye pantolon kemeri, yumruk ve tekmeyle defalarca kez vurduğu anlar yansıdı.

Alkolü fazla kaçırınca tanımadığı yaşlı adamı öldüresiye dövdü! Dehşet anları kamerada
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Alkolü fazla kaçırınca tanımadığı yaşlı adamı öldüresiye dövdü! Dehşet anları kamerada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (36)

  • bilgin: Böyle insanların içeriden çıkmaması gerekiyor ne ülkeye ne kendisine bir faydası dokunmayan mahluk bunlar... 22 1 Yanıtla
  • FARUK : müebbet verin böyle pisliklere. 21 1 Yanıtla
  • sert: adam alkollu imiş-serbest bırakın 6 13 Yanıtla Son: Şarho şarhoş çokmu acı çektirdiler sana 0 0
  • gökhan: İçki kötülüğün anasıdır diye boşa dememişler yazıklar olsun yazıklar 17 0 Yanıtla
  • yorumcu: ne alkolu adam halan uyusturucunun eykısınden cıkamamıs umarım ıcerden cıkamazsın 15 0 Yanıtla
  • uhhu: ülke tımarhane 6 0 Yanıtla
  • Mazlum: Ülkenin çivisi çıktı idam gelmediği sürece olaylar artarak devam edecektir 6 0 Yanıtla Ne alaka : Polis e yetki ver yasaları millet huzur bulsun diye ağırlaştır. Kimseye ayrımcılık yapma , ceza verdikten sonra indirim yapma. Ceza evi eğitim yeri olmaktan çıkar sonucu izle 2 1
  • Antep : Birde gel Antep de iç saldır bakalım aklın başında kalıyomu 4 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi
    06:57 İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından İstanbul'da beklenen sağanak yağmur etkisini göstermeye başladı. Sağanak yağış, D-100 Karayolu ve sahil yolunda sürücülere zor anlar yaşatırken, trafik yoğunluğu sabahın erken saatlerinde artmaya başladı.

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement