Son dakika haber... Acıpayam'da trafik kazası: 1 yaralı - Son Dakika
3.Sayfa

Son dakika haber... Acıpayam'da trafik kazası: 1 yaralı

Son dakika haber... Acıpayam\'da trafik kazası: 1 yaralı

Son dakika haberleri: Denizli'nin Acıpayam ilçesinde kavşakta 2 otomobilin birbirine çarpması neticesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

15.08.2020 18:00  Güncelleme: 19:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde kavşakta 2 otomobilin birbirine çarpması neticesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

Kaza, Acıpayam ilçesi Yassıhüyük Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Antalya karayolu üzerinde seyir halinde olan 15 LC 933 plakalı Renault marka otomobil kavşağa geldiği sırada, Denizli kent merkezine seyir halindeki 20 AED 992 plakalı Honda marka otomobil ile çarpıştı. Yassıhüyük kavşağında meydana gelen trafik kazasında 15 LC 933 plakalı otomobil sürücüsü yaralandı. Çevredeki diğer sürücülerin ihbarı üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri sürücüye yaptığı ilk müdahalenin ardından Acıpayam Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Öte yandan, kaza sonucu trafiğin aksamaması için Jandarma trafik ekipleri trafik güvenliğini sağlarken, otomobillerin yoldan çekilmesinin ardından yol trafiğe açıldı. Kaza sonrası otomobillerden biri kullanılamaz hale geldi.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Son dakika haber... Acıpayam'da trafik kazası: 1 yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Edremit'te kovalamacada yakalanan gençlerden 8 gram esrar çıktı
    15:38 Edremit'te kovalamacada yakalanan gençlerden 8 gram esrar çıktı

    Balıkesir'in Edremit ilçesinde Yunus ekiplerinin 'dur' ihtarına uymayanların attığı peçetelerden 8 gram esrar çıktı. Amansız kovalamacanın ardından, motosikletli 2 genç yakalandı. Bora K. ve Serdar Y.'nin kaçmış olduğu alanın yapılan incelemesinde, 2 ayrı peçeteye sarılı halde tahmini toplam ağırlığı 3-5 gram olan Esrar maddesi ele geçirildi. Olayla ilgili şahıslar hakkında gerekli tahkikat başlatıldı.

  • Adıyaman'ın Besni ilçesinde otomobil şarampole yuvarlandı, 1 kişi yaralandı
    15:38 Adıyaman'ın Besni ilçesinde otomobil şarampole yuvarlandı, 1 kişi yaralandı

    Besni ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, bir otomobil şarampole yuvarlandı ve sürücü yaralandı. Yaralı, sağlık ekipleri tarafından müdahale edildikten sonra hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

  • Paris'teki İran büyükelçiliği önünde canlı bomba alarmı! Ekipler olay yerine sevk edildi
    15:38 Paris'teki İran büyükelçiliği önünde canlı bomba alarmı! Ekipler olay yerine sevk edildi

    Paris'teki İran konsolosluğunda bir adamın intihar yeleği ile kendini patlatma tehdidinde bulunduğu bildirildi. Şahsın, patlayıcı bir kemer ve el bombasına benzeyen bir cisimle donatıldığı ve binada barikat kurduğu belirtildi. Fransız başkentinin 16. bölgesinde bulunan konsolosluk binası ve çevresi güvenlik önlemi olarak kapatıldı, halk tahliye edildi. Şehrin Metro Hattı 6 da kesintiye uğratıldı.

  • Tırın çarptığı 15 yaşındaki genç hayatını kaybetti
    15:34 Tırın çarptığı 15 yaşındaki genç hayatını kaybetti

    Antalya'nın Manavgat ilçesinde yola çıkan 15 yaşındaki gence tır çarptı. Ağır yaralanan genç hastanedeki müdahalelere rağmen kurtarılamazken, kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı. Tır sürücüsü gözaltına alındı.

  • 15 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan organize suç örtüğü lideri yakalandı
    15:33 15 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan organize suç örtüğü lideri yakalandı

    Malatya'da, İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan operasyonla, 15 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan organize suç örtüğü lideri S.A. ile birlikte toplamda 29 kişi yakalandı. Zanlılar, polis merkezindeki işlemlerinin ardından cezaevine gönderildi.

  • Baba ve Oğul Define Kazısı Sırasında Hayatını Kaybetti
    15:32 Baba ve Oğul Define Kazısı Sırasında Hayatını Kaybetti

    Bursa'nın İznik ilçesinde mağarada kaçak define kazısı yaptıkları esnada jeneratörden sızan gazdan zehirlenerek hayatını kaybeden baba ve oğlu Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde toprağa verildi.


Advertisement