Polise kapıyı açıp bıçaklamaya devam etmiş! Baba katili evlat en klasik bahaneyle kendisini savundu - Son Dakika
3. Sayfa

Polise kapıyı açıp bıçaklamaya devam etmiş! Baba katili evlat en klasik bahaneyle kendisini savundu

Aksaray'da babası Atlas İnce'yi başından ve vücudunun 10 yerinden bıçaklayarak öldüren, psikolojik tedavi gördüğü öne sürülen Onur İnce, ifadesinde "Cinnet getirdim, pişmanım" dedi. İnce'nin polislere kapıyı açtıktan sonra da babasını bıçaklamaya devam ettiği öğrenildi.

19.10.2020 13:55  Güncelleme: 15:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Garsonluk yapan babası Atlas İnce ile birlikte yaşayan ve iddiaya göre psikolojik tedavi gören Onur İnce, dün sabah saatlerinde belirlenemeyen nedenle babasıyla tartıştı. Komşularının ihbarı üzerine eve gelen polis, herhangi bir yaralanan ve şikayette bulunan olmaması üzerine evden ayrıldı.

POLİSE KAPIYI AÇIP, BIÇAKLAMAYA DEVAM ETTİ

Onur İnce, babası Atlas İnce ile birkaç saat sonra belirlenemeyen nedenle yeniden tartışma başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Onur İnce, mutfaktan aldığı bıçakla babası Atlas İnce'ye saldırdı. Babasını başından ve vücudunun 10 yerinden bıçaklayan Onur İnce, komşularının ihbarı üzerine eve gelen polise kapıyı açtı. Ardından kanlar içindeki babasının yanına gidip, tekrar bıçaklamaya başladı.

YARALI OLARAK ELE GEÇİRİLDİ

Bunun üzerine polis, Onur İnce'yi kolundan yaralayarak etkisiz hale getirdi. Yaralı Onur İnce, ambulansla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavisinin ardından taburcu edilerek gözaltına alınan Onur İnce, bugün adliyeye sevk edildi. İfadesinde 'Cinnet getirdim, pişmanım' dediği öğrenilen Onur İnce, gazetecilerin 'Babanızı niçin öldürdünüz?' sorusuna ise "Allah'a sığınırım" diye cevap verdi.

3 KEZ HASTANEYE GİTMİŞ

Onur İnce'nin sinir krizi geçirdiği için 13, 14 ve 16 Ekim tarihlerinde babasıyla birlikte Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin acil servisine geldiği ve yapılan tedavisinin ardından taburcu olduğu öğrenildi.

Polise kapıyı açıp bıçaklamaya devam etmiş! Baba katili evlat en klasik bahaneyle kendisini savundu
Kaynak: DHA

Son Dakika 3. Sayfa Polise kapıyı açıp bıçaklamaya devam etmiş! Baba katili evlat en klasik bahaneyle kendisini savundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • filozof: ülkede halk gençler aç işsiz kaldı hayat şartları çok daha agırlaştı ülkeyi adeta yabancılar istila etmiş her yerde onlar ucuza siğortasız çlş.Türkler kendi vatanında aç işsiz kalıyor 9 5 Yanıtla
  • ank: hayırsız evlat baba katili canavar idam edilmeli 7 1 Yanıtla
  • urfalı: kınama yok ALLAH affetsin herkesin başına gelebilir kimse babasını aklı başındayken öldürmez bir anlık öfke sonu pişmanlık tabiki babası tahrik etmiş olabilir çok üzüldüm 0 0 Yanıtla
  • www: Allahım her şeyin hayırlısını ver 0 0 Yanıtla

Advertisement