Son dakika haber... - Bakan Akar'ın Libya'da Mehmetçik ile Bir Araya Geldiği Anlar - Son Dakika
Güncel

Son dakika haber... - Bakan Akar'ın Libya'da Mehmetçik ile Bir Araya Geldiği Anlar

Gelen son dakika haberlerine göre - Bakan Akar'ın Libya'da Mehmetçik ile bir araya geldiği anlar Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler ve kuvvet komutanları ile resmi ziyarette bulunduğu Libya'da görevli Mehmetçik ile bir araya geldiği anlar görüntülendi.

31.12.2020 13:37  Güncelleme: 13:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

- Bakan Akar'ın Libya'da Mehmetçik ile bir araya geldiği anlar

TRABLUS - Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler ve kuvvet komutanları ile resmi ziyarette bulunduğu Libya'da görevli Mehmetçik ile bir araya geldiği anlar görüntülendi.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, beraberinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler ve kuvvet komutanları ile Libya'ya resmi ziyarette bulunmuştu. Akar ve komutanlar, ziyaret kapsamında Libya Görev Grubu Komutanlığı'nı da ziyaret ederek, ülkede görevli Mehmetçik ile de bir araya gelmişti.

Akar'ın Libya'daki Mehmetçik'i ziyaretine ilişkin anlar görüntülendi. Görüntülerde Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve komutanlar, askerler ile birlikte karavanadan yemek yedi. Akar yemeğin ardından konuşma yaparak, ülkede görev yapan asker ile personelin yeni yılını kutladı. Daha sonra Türkiye'den gelen sanatçılar Esat Kabaklı, Serkan Çağrı ve Elif Buse Doğan konser veriyor. Program sayesinde moral depolayan Mehmetçik, türkülere alkışlarla coşkulu bir şekilde eşlik etti.

Son dakika haber... - Bakan Akar\'ın Libya\'da Mehmetçik ile Bir Araya Geldiği Anlar
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Son dakika haber... - Bakan Akar'ın Libya'da Mehmetçik ile Bir Araya Geldiği Anlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement