Besici, yol kenarında boğazı kesilerek öldürülmüş olarak bulundu - Son Dakika
3.Sayfa

Besici, yol kenarında boğazı kesilerek öldürülmüş olarak bulundu

Balıkesir'de hayvancılık yapan Yusuf Duman isimli vatandaş, yol kenarında boğazı kesilmiş halde bulundu. Jandarma ekipleri olayla ilgili soruşturma başlatırken Duman'ın piyasaya yüklü miktarda borcu olduğu tespit edildi.

19.06.2020 16:35  Güncelleme: 17:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Havran ilçesinde, Yusuf Duman (55), yol kenarında boğazı kesilerek öldürülmüş olarak bulundu.

Edremit-Havran Köprülü Kavşağı'ndan otomobiliyle geçenler, yol kenarındaki çalılıklar arasında ceset olduğunu fark etti. İhbar üzerine gelen jandarma ve sağlık ekipleri, cesedin Yusuf Duman'a ait olduğunu belirledi. Boğazı kesilerek öldürüldüğü saptanan Duman'ın cansız bedeni olay yerinde yapılan incelemenin ardından Bursa Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

Besici, yol kenarında boğazı kesilerek öldürülmüş olarak bulundu

PİYASAYA BORCU VARMIŞ

Havran'a bağlı Çamdibi Mahallesi'nde yaşayan ve hayvancılık yapan Duman'ın piyasaya borcu olduğu tespit edildi. Jandarma soruşturma başlatılırken, bölgede çobanlık yapan Afganistan uyruklu bir kişinin şüpheli olarak arandığı bildirildi.

Besici, yol kenarında boğazı kesilerek öldürülmüş olarak bulundu
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Besici, yol kenarında boğazı kesilerek öldürülmüş olarak bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (11)

  • Alex: İnsanları bilerek dolandıran kim varsa Allah eşinin namusu evladının sağlığı ile sınasın 1 20 Yanıtla zbuk: karısının cocugun ne sucu var zbuk 22 1 Karataş: O rezillerin kendilerine edin isteginiz bedduayi.Namuslu bir kadin ve masum bir çocuk için böyle dileklerde bulunmak insanliga sigmaz.Olmadi birader.. 18 1 Sanane: Sınanan insanlar kendilerini nasılda belli ediyor.. 0 0
  • Opek: Sen kurban ol diyarbakıra 5 7 Yanıtla
  • Millet: Millet enayimi sana parasinı yedirsin.ayağini yorganına göre uzat demişler. 9 2 Yanıtla
  • akif demirci: ülke tefeci dolu hele hele antalya diyarbakir hazrolular dolu antalya .emniyet bu pislikleri temizlemesi gerekiyor, 5 5 Yanıtla
  • ADALET: ADALET 7 1 Yanıtla
  • Yakupcan: Son 2 3 ayda ölen çiftçilerin ve hayvan yetiştiricilerinin sayılarına bakın. Bence kirli bir oyun var bu işlerin ardında. 4 0 Yanıtla
  • Rambo: Alex cahilsin çok 2 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Hastane bahçesindeki trafo yangını paniğe neden oldu
    00:52 Hastane bahçesindeki trafo yangını paniğe neden oldu

    Karabük'ün Safranbolu ilçesinde bulunan hastanenin bahçesindeki trafoda çıkan yangın, paniğe neden oldu. Yangın, hızlı bir şekilde kontrol altına alınarak söndürüldü. Tedbir amacıyla hastanenin elektriği bir süre kesildi.

  • Giresun'da Soyulan Kuyumcudan Çalınan Altınlar Bulundu
    00:48 Giresun'da Soyulan Kuyumcudan Çalınan Altınlar Bulundu

    Giresun'un Bulancak ilçesinde gerçekleşen kuyumcu soygununda çalınan altınlar, Giresun Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan titiz çalışmalar sonucunda kısa sürede bulundu. İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı, Giresun'un huzuru için çalışmalarına devam edeceğini açıkladı.

  • Bursa İl Jandarma Komutanlığı Kırsal Bölgelerde Uygulama Yaptı
    00:35 Bursa İl Jandarma Komutanlığı Kırsal Bölgelerde Uygulama Yaptı

    Bursa İl Jandarma Komutanlığı, kentin kırsal bölgelerinde vatandaşların huzur ve güveni için uygulama gerçekleştirdi. Uygulama sonucunda çeşitli suçlardan aranan 25 kişi yakalanırken, uyuşturucu madde ele geçirildi. Ayrıca, trafik denetimlerinde 72 araç sürücüsüne toplamda 233 bin lira idari ceza kesildi ve 24 araç trafikten men edildi.

  • Safranbolu Devlet Hastanesi'nde Trafoda Yangın Çıktı
    00:33 Safranbolu Devlet Hastanesi'nde Trafoda Yangın Çıktı

    Karabük'ün Safranbolu ilçesinde bulunan Safranbolu Devlet Hastanesi'nin bahçesindeki trafoda çıkan yangın paniğe neden oldu. Yangın, polis ve itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kısa sürede kontrol altına alındı. Hastanenin elektriği tedbir amacıyla bir süre kesildi.

  • Manisa Selendi'de Okul Servisi ile Kamyonet Çarpıştı: 9 Öğrenci Yaralandı
    00:19 Manisa Selendi'de Okul Servisi ile Kamyonet Çarpıştı: 9 Öğrenci Yaralandı

    Manisa'nın Selendi ilçesinde meydana gelen trafik kazasında okul servisi ile kapalı kasa kamyonet çarpıştı. Kazada 9 öğrenci hafif şekilde yaralanırken Selendi Kaymakamı Halil İbrahim Okumuş, öğrencileri hastanede ziyaret etti. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Advertisement