Son dakika haber! Beşiktaş'ta vincin araçların üzerinde devrildiği anlar kamerada - Son Dakika
Güncel

Son dakika haber! Beşiktaş'ta vincin araçların üzerinde devrildiği anlar kamerada

Son dakika haberi... Beşiktaş'ta tır tarafından taşınan vincin araçların üzerine devrildiği anlar, güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

14.02.2022 16:28  Güncelleme: 16:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş'ta tır tarafından taşınan vincin araçların üzerine devrildiği anlar, güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, kayan tırın şoförünün fren yapması sonucu vincin devrildiği görülüyor.

Beşiktaş Dikilitaş Ihlamur Yıldız Caddesi üzerinde dün saat 22.30 sıralarında yaşanan kazada, 34 EP 635 plakalı tırın taşıdığı vinç 3 aracın üzerine devrilmişti. Kaza sonucu ölen ya da yaralanan olmazken, maddi hasar oluşan araçlar kullanılamaz hale gelmişti.

VİNCİN DEVRİLDİĞİ ANLAR KAMERADA

Yüreklerin ağza geldiği kaza güvenlik kameralarına da yansıdı. Görüntülerde, yukarıya çıkmak için manevra yapmaya çalışan tırın üzerindeki vinç, patinaj çekiyor. Sürücü bunun üzerine tırı kaydırmaya başlıyor. Ancak sürücünün ani fren yapması sonucu sallanan tırdaki vinç bir anda devriliyor.

Öte yandan, olayın ardından vinç yaklaşık 4 saatlik çalışması sonrası bulunduğu yerden kaldırılırken, araçlar ise çekici yardımıyla emniyet otoparkına götürüldü. Çalışmaların ardından yol trafiğe açıldı.

(Doğan Can Cesur - Onur Dursun - Abdulkadir Atmacan/ İHA)

Son dakika haber! Beşiktaş\'ta vincin araçların üzerinde devrildiği anlar kamerada
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Son dakika haber! Beşiktaş'ta vincin araçların üzerinde devrildiği anlar kamerada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Malazgirt'te doğal otlar tezgahlarda satışa sunuluyor
    21:44 Malazgirt'te doğal otlar tezgahlarda satışa sunuluyor

    Muş'un Malazgirt ilçesinde baharın gelişiyle dağlarda yeşeren uçkun, mantar, kenger ve sirmo gibi doğal otlar toplanarak tezgahlarda satılıyor. Vatandaşlar, bu işi yaparak aile bütçelerine katkı sağlıyor. Karların erimesiyle dağlarda çıkan şifalı bitkilerin destesi 50, mantarın kilosu ise 350 liradan satılıyor.

  • Hazine iddiası jandarma ve emniyet ekiplerini alarma geçirdi
    21:37 Hazine iddiası jandarma ve emniyet ekiplerini alarma geçirdi

    Van'ın İpekyolu ilçesinde define avcılarının kazı yaptığı ihbarı üzerine olay yerine giden jandarma ve emniyet personeli, mühimmat ele geçirdi. Jandarma ve emniyet ekipleri, kazı alanında güvenlik önlemi alarak çalışma başlattı ve mühimmatı ele geçirdi. Olaya ilişkin soruşturma devam ediyor.


Advertisement