Bakırköy ve Beyoğlu'nda değnekçilik yapan 4 kişi gözaltına alındı - Son Dakika
3.Sayfa

Bakırköy ve Beyoğlu'nda değnekçilik yapan 4 kişi gözaltına alındı

İstanbul Beyoğlu'nda "değnekçi" diye tabir edilen 2 korsan otoparkçı suçüstü yakalandı. Bakırköy'de ise boş sokak için sürücülerden 10 lira isteyerek değnekçilik yapan 2 kişi gözaltına alındı.

09.08.2020 18:39  Güncelleme: 10:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'da Bakırköy ve Beyoğlu ilçelerini mesken tutan 4 değnekçi, polis ekipleri tarafından düzenlenen operasyonla suçüstü yakalandı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri korsan otoparkçılığı önleme amaçlı çalışmalarına devam ediyor.

VATANDAŞTAN PARA İSTEDİKLERİ SIRADA YAKALANDILAR

Bu kapsamda, Beyoğlu'nda Taksim Turan Caddesi ve Basmalı Tulumba Sokak'ta 2 kişinin korsan otoparkçılık yaparak vatandaştan para istedikleri görülmesi üzerine takibe alındı. Takip edilen Cumali M. ve Selim Berk B. suçüstü yakalandı.

Bakırköy ve Beyoğlu'nda değnekçilik yapan 4 kişi gözaltına alındı

Şüpheliler hakkında 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu'nun "Karayolu üzeri park yerindeki araçlardan park yerini tespite yetkili idarece veya bu idare tarafından işletme izni verilmediği halde park ücreti almak veya almaya teşebbüs etmek" içerikli 79. maddesi gereğince adli işlem başlatıldı.

BAKIRKÖY'DE DE İKİ DEĞNEKÇİ GÖZALTINA ALINDI

Öte yandan, Bakırköy'de cadde ve sokaklardaki resmi otopark görevlilerinin çalışma saatlerinin bitmesiyle birlikte ortaya çıkarak, boş sokak için sürücülerden 10 lira isteyerek değnekçilik yapan 2 kişi gözaltına alındı.

Bakırköy'de boş sokaklarda bekleyen değnekçiler, sürücülerin araçlarını park etmesini bekliyor. Araçlarını park etmek isteyenlerden 10 lira para isteyen bir değnekçi, sürücülere çeşitli noktaları göstererek buralara aracını park edebileceğini söylüyor. Otopark pazarlığı, sürücünün bölgeden ayrılmasıyla son buluyor. Görüntülerin basında yer almasının ardından Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ve Güven Timleri Şube Müdürlüğü ekipleri, bölgede çalışma başlattı.

25 SUÇ KAYDI BULUNUYOR

Yapılan takip sonucu değnekçilik yaptığı belirlenen Savaş Ç. ve Nabijon E. yakalanarak gözaltına alındı. Savaş Ç.'nin 13'ü korsan otoparkçılık olmak üzere toplam 25 suç kaydı bulunduğu tespit edildi.

2 şüpheli hakkında "Karayolu üzeri park yerindeki araçlardan park yerini tespite yetkili idarece veya bu idare tarafından işletme izni verilmediği halde park ücreti almak veya almaya teşebbüs etmek"ten işlem yapıldı.

Bakırköy ve Beyoğlu\'nda değnekçilik yapan 4 kişi gözaltına alındı
Kaynak: AA

Son Dakika 3.Sayfa Bakırköy ve Beyoğlu'nda değnekçilik yapan 4 kişi gözaltına alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (11)

  • Fenerli: Her yer degnekçi tatil beldelerinde yola park ediyoz degnekçiler arabaya zarar verirler korkusuyla Veriyoruz parayı polis zabıtada köşede çay içiyor ülkede inanılmaz bir kural tanımamazlık boşvermişlik var sonumuz hayrolsun inş. 5 0 Yanıtla
  • Ferhat : 25 suç kaydı var ve dışarda. Hkim ve Savcılarımız serbest bırakır rahat olun. Taki birini öldürene kadar. 3 0 Yanıtla
  • Adalet Adalet Adalet: Karakolun ön kapısından elleri kelepçeli girip, adliyenin arka kapısından elini kolunu sallayarak çıkmaları kanunların ve yasaların tekrar gözden geçirilmesi için iyi bir sebep. Özellikle Taksimin ara sokaklarını bunlar işgal etmiş durumda. Eğer istedikleri parayı vermezseniz arabanıza zarar vermekle tehdit ediyorlar. Devletin yolundan para istiyorlar. 3 0 Yanıtla halilibo: devlet bunların önüne geçin devletin yolundan para almasın hatta devlette almasın ha deynekçi ha ispark ikiside aynı mtv ödüyosun ötv ödüyosun zorunlu sigortanı yaptırıyosun ben bukadar öedeme yaptığım araca bıde her gıttıgım yerde yer ışgal edicem diye otopark parası öduyorum bu para benım cebımden cıkıyor deynekcıde aynı ısparkda aynı 1 0
  • Şizo: Allah allah yenimi farketmiş yetkililer deynekcileri o ilçede hiçmi memur vete üst düzey amir oturmuyormu hiçmi ekip aracı geçmiyo demekki araçlarında film cam vardı görememişler 0 0 Yanıtla
  • Çakallar : Şikyet Edin Vatandaşlar Herde Devletimiz Var ALLAH RAZI OLSUN.iNŞAALAH. 0 0 Yanıtla
  • KB : Ceza lazım ceza 0 0 Yanıtla
  • ferit: gasp tan hüküm giysinler, bak bakalım bir daha kimse cesaret edebiliyormu hiç tanımadığı birinden para istemeyi.. 0 0 Yanıtla
  • ?: Tutuklamanin sonucunu da bekliyoruz . 0 0 Yanıtla
  • Adanalı : Göstermelik bunlar. Parayı kimlerle kirisyorlar acaba? 0 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement