Son dakika haber... Bursa'da doğum gününde trafik kazasında ölen gencin cenazesi toprağa verildi - Son Dakika
Güncel

Son dakika haber... Bursa'da doğum gününde trafik kazasında ölen gencin cenazesi toprağa verildi

Son dakika haber... Bursa\'da doğum gününde trafik kazasında ölen gencin cenazesi toprağa verildi

Son dakika haberine göre Bursa'nın Nilüfer ilçesinde yoldan çıkarak metro istasyonunun alt geçit merdivenlerine düşen araçta hayatını kaybeden gencin cenazesi defnedildi.

09.12.2021 14:24  Güncelleme: 14:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde yoldan çıkarak metro istasyonunun alt geçit merdivenlerine düşen araçta hayatını kaybeden gencin cenazesi defnedildi.

Doğum gününde ölen Davut Can Duman'ın (21) cenazesi Bursa Adli Tıp Kurumu morgundan alınarak Gürsu Merkez Camisi'ne getirildi.

Gencin babası Mustafa Duman ve yakınları cami bahçesinde taziyeleri kabul etti.

Davut Can Duman'ın naaşı, öğle vakti kılınan namazın ardından Gürsu Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Cenaze törenine, gencin ailesi ve yakınlarının yanı sıra Gürsu Kaymakamı Naif Yavuz, Gürsu Emniyet Müdürü Yusuf Emek ile çok sayıda kişi katıldı.

Bu arada, gözaltına alınan araç sürücüsü A.O'nun (21) sevk edildiği adliyede çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklandığı bildirildi.

Olay

Nilüfer ilçesinde A.O'nun kullandığı 16 ATY 83 plakalı hafif ticari araç dün yoldan çıkarak ağaca ve aydınlatma direğine çarptıktan sonra Nilüfer Metro İstasyonu alt geçidi merdivenlerine düşmüştü.

Kazada, Davut Can Duman olay yerinde hayatını kaybetmiş, araçtaki H.E.E. (20) ve S.D. (20) ise yaralanmıştı. Yaşamını yitiren Duman'ın doğum günü olduğu ve arkadaşlarıyla kutlamadan döndüğü belirtilmişti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Son dakika haber... Bursa'da doğum gününde trafik kazasında ölen gencin cenazesi toprağa verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement