Caddede yürüyen iki kişi kurşunların hedefi oldu - Son Dakika
3. Sayfa

Caddede yürüyen iki kişi kurşunların hedefi oldu

Kocaeli'de kimliği belirsiz iki kişi arasında kavga çıktı. Kavga sırasında caddeden geçen iki şahıs, silahlardan çıkan kurşunların isabet etmesi sonucu yaralandı.

18.04.2021 18:15  Güncelleme: 00:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli'nin Körfez ilçesi Kuzey Mahallesi Ağadere Caddesi'nde meydana gelen olayda, cadde üzerinde kimliği belirsiz iki kişi arasında kavga çıktı. Kavga sırasında şahıslar tabancalar ile birbirine ateş açmaya başladı. Bu sırada caddede alışveriş yapmak için yürüyen Mehmet Ali Yıldırım ve Ekrem Gelturan isimli iki şahıs, kavga eden şahısların silahlarından çıkan kurşunların isabet etmesi neticesinde yaralandı.

HASTANEYE KALDIRILDILAR

Olayı gören vatandaşlar durumu hemen 112 Acil Yardım ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa süre sonra olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından kalçasından yaralanan Yıldırım ve çenesinden yaralanan Gelturan, Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

BİRİ GÖZALTINA ALINDI

Olay yeri inceleme ve polis ekipleri ise olay yerinde inceleme yaptı. Ekipler tarafından yapılan incelemeler neticesinde, sokak ortasında birbirine ateş açarak yolda yürüyen vatandaşları yaralayan şahıslardan birisi, yakalanarak gözaltına alındı. Kavgaya karışan diğer şahısın yakalanması için çalışmaların sürdüğü öğrenildi.

Caddede yürüyen iki kişi kurşunların hedefi oldu
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Caddede yürüyen iki kişi kurşunların hedefi oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Emirhan: Kim vurduya gitmek çok kötü bir şey Allah şifa versin 1 0 Yanıtla
  • Ne var ki bunda: Normal teksasta böyle şeyler 1 0 Yanıtla
  • Asil: Ya bu nedir arkadaş herkes mafya olmaya çalışıyor herkeste silahlar var insanlar birbirlerini canice katlediyor devlet yetkililerimize haykırarak sesleniyorum lütfen buna bir çare bulun mafyaları içeri tıkın bu tür davranışlarda bulunanlara yargımız gerekli cezayı versin ki kimse boş yere kimsenin canına kast etmesin. 1 0 Yanıtla

Advertisement