Aile vahşeti! Eşini ve oğlunu öldürüp pompalı tüfekle intihar etti - Son Dakika
3. Sayfa

Aile vahşeti! Eşini ve oğlunu öldürüp pompalı tüfekle intihar etti

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde cinnet getiren bir şahıs, av tüfeği ile önce boşanmak üzere olduğu eşi ve oğlunu, sonra kendisini öldürdü. Gözleri önünde kızı ve torunu öldürülen yaşlı kadın, "Ben çocuklarıma bakacağım" diye gözyaşı döktü.

13.11.2020 02:49  Güncelleme: 10:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Saat 00.00 sıralarında Kocaeli'nin İzmit ilçesi Erenler Mahallesi Keskin Sokak'ta edinilen bilgilere göre Veysel Özkan (54) isimli şahıs, boşanma aşamasında olduğu eşi Serap Özkan (44), oğlu Suat Özkan (26) ve ismi öğrenilemeyen kayınvalidesinin yaşadığı eve geldi. Evde Veysel Özkan ve Serap Özkan arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü.

ÖNCE EŞİ VE OĞLUNU, SONRA KENDİSİNİ VURDU

Kavga sırasında cinnet getiren Veysel Özkan eline aldığı pompalı tüfekle önce eşini, sonra da oğlunu vurdu. Veysel Özkan daha sonra pompalı tüfekle kendisini vurdu. Olay sırasında evde bulunan Serap Özkan'ın ismi öğrenilemeyen annesi olayı görünce, bağırarak yardım istedi. Silah seslerini duyan vatandaşlar durumu hemen 112 Acil Yardım ekiplerine bildirdi.

3 KİŞİNİN DE HAYATINI KAYBETTİĞİ BELİRLENDİ

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa süre sonra olay yerine gelen sağlık ekipleri Veysel Özkan, Serap Özkan ve Suat Özkan'ın hayatını kaybetti. Evde bulunan yaşlı kadın ise sinir krizi geçirdi. İlk müdahalesi yapılan kadın, sedyeyle ambulansa taşındı. Sedyenin üzerinde gözyaşı döken yaşlı kadın, "Beni bırakın, orada duramam. Çocuklarıma bakacağım" diyerek gözyaşı döktü. Ekipler tarafından sakinleştirilen kadın Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine kaldırıldı.

CENAZELER EVDEN TEK TEK ÇIKARTILDI

Olay yeri incele ve Cumhuriyet savcısının yaptığı incelemelerin ardından cenazeler evden tek tek çıkartılarak cenaze aracına taşındı. Cenazeler daha sonra otopsi incelemesi için Kocaeli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Aile vahşeti! Eşini ve oğlunu öldürüp pompalı tüfekle intihar etti
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Aile vahşeti! Eşini ve oğlunu öldürüp pompalı tüfekle intihar etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • hakan: hangi habere yorum yazacağımızı şaşırdık. canım ülkemde hergün katiller, intiharlar, boşanmalar ve iflaslar. 31 4 Yanıtla
  • Paşa Serkan: Bu tarz cinayet haberlerini okudukça keyfim yerine geliyor 5 17 Yanıtla
  • koşma yürü: İstanbul sözzleşmesi 6284 sayılı Laronze sözleşmesi Yargıtayın Adaletsiz kararları vesaire vesaire bütün bu yaşananların sebebleri. Aileyi bitirdiniz ne diyelim yazıklar olsun 11 6 Yanıtla
  • Candan: ohh süper , tüm sorunlar halloldu böylece. ölüm sanki bir sonmuş gibi 8 4 Yanıtla
  • andsmero: boşanmalar çok çok arttı 12 0 Yanıtla
  • kimo: Allah bu tür dertleri müminlerin ailelerinden ırak etsin en doğrusunu bilen O'dur. Bir baba nasıl bu hadde geldi düşünsenize bir baba üstüne titrediği canı evladını koruyup kolladığı eşini ve kendi canından vazgeçmesi kim bilir neler yaşadı huzurunu akıl sağlığını bozacak neler yaşattılar ona allah afetsin 7 0 Yanıtla

Advertisement