Çorum'daki yangında hayatını kaybeden iki çocuğun cansız bedenleri birbirlerine sarılı halde bulundu - Son Dakika
3.Sayfa

Çorum'daki yangında hayatını kaybeden iki çocuğun cansız bedenleri birbirlerine sarılı halde bulundu

Çorum'da 4'ü çocuk 5 kişinin hayatını kaybettiği yangında hasar gören evlerin enkaz kaldırma çalışmalarına başlandı. Küle dönen evde Elif İçuz ve Ela Çetin isimli çocukların cansız bedenlerinin birbirlerine sarılı halde bulunduğu öğrenildi.

12.08.2020 12:48  Güncelleme: 13:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorum'un Bayat ilçesi Yatukcu Mahallesi'ndeki Ömer Çetin'e ait ahşap evde dün çıkan ve 4'ü çocuk 5 kişinin ölümüyle sonuçlanan yangında hayatlarını kaybeden Elif ve Yusuf İçuz kardeşlerin, Bayat Devlet Hastanesi'nde görevli hemşire anneleri Fatma İçuz tarafından, işe gittiğinde komşuları olan Çetin ailesine emanet edildiği ortaya çıktı. Kenti yasa boğan yangında küle dönen evden itfaiye ekipleri tarafından yapılan aramada, Elif İçuz ve Ela Çetin adlı çocukların cansız bedenlerinin birbirlerine sarılı halde bulunduğu öğrenildi.

Çorum'daki yangında hayatını kaybeden iki çocuğun cansız bedenleri birbirlerine sarılı halde bulundu

CENAZELER ADLİ TIP KURUMU'NA SEVK EDİLDİ

Yangında hayatını kaybeden 4'ü çocuk 5 kişinin cenazesi Ankara Adli Tıp Kurumuna sevk edildi. Yangın çıkan evin sahibi Ömer Çetin ile torunları Elif Naz ve Ela Çetin'in cenazelerinin adli tıptaki işlemlerin tamamlanmasının ardından Çorum'un Bayat ilçesinde, Yusuf ve Elif İçuz kardeşlerin ise Balıkesir'de toprağa verileceği öğrenildi.

Çorum'daki yangında hayatını kaybeden iki çocuğun cansız bedenleri birbirlerine sarılı halde bulundu

NE OLMUŞTU?

Çorum'un Bayat ilçesinde dün saat 15.00 sıralarında başlayan ve 4 evin kül olması ile sonuçlanan yangında ev sahibi Ömer Çetin ve torunları Elif Naz Çetin ile Ela Çetin ve komşularının çocukları Yusuf ve Elif İçuz hayatını kaybetmişti. Olayın ardından Vali Mustafa Çiftçi, ilçeye giderek incelemelerde bulunmuştu. Soğutma çalışmalarının ardından gece geç saatlerde Bayat Belediyesi İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekipleri tarafından enkaz kaldırma çalışmalarına başlandı. Çalışmalarına gece saatlerinde ara veren ekipler bu sabah çalışmalarına yeniden başladı.

Çorum\'daki yangında hayatını kaybeden iki çocuğun cansız bedenleri birbirlerine sarılı halde bulundu
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Çorum'daki yangında hayatını kaybeden iki çocuğun cansız bedenleri birbirlerine sarılı halde bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (41)

  • meyhaneci: HANİ COCUKLAR MELEKDİ ALLAH KORURDU ? 0 34 Yanıtla Ocean: Belkide korumuştur kaderlerinden,..bak bu dünyada senin gibilerde var. 24 0 meyhaneci: anlat imam efendi neymiş peki 2 22 kapakçı: onun cevabı meyhanede değil.. samimiysen sorunda gel anlatayım 21 0 adnan : ne sacmalıyorsun salak 12 0 Aydın : Çocuklar ölmuyormu kimin nasıl öleceğini Allah bilir Rabbim ölümünde hayırlısını versin 3 0 : La mehaneci sana şiddetle ağzınla içmeni tavsiye ediyorum boşlarıda daha önceden içmek için kullandığın yerde kullan.beyin bedava diycem de allah vermeyince kul ne yapsın. 0 0
  • İnsan ol önce: Meyhaneci denen ateist..Dümbük olduğun için sen bunu anlayanazsın. 22 1 Yanıtla
  • Cx: Okumak istemediğim korkunç habere yorum yazdım. Bağışlayın küçücük melekler. Nurlar sizinle olsun. Dünya nın en zor dramı , ailesine sabırlar... 22 0 Yanıtla
  • ahmet: allah kimseye boyle aci gostermesin 21 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Malatya'da Oto Kiralama Ofisine Silahlı Saldırı: 1 Yaralı, Zanlı Yakalandı
    00:21 Malatya'da Oto Kiralama Ofisine Silahlı Saldırı: 1 Yaralı, Zanlı Yakalandı

    Malatya'nın Battalgazi ilçesinde bir oto kiralama ofisine silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda bir kişi yaralanırken, 61 ayrı suç kaydı bulunan ve olay sonrası kaçan zanlı ormanlık alanda yakalanarak gözaltına alındı. Saldırı sonucu yaralanan şahıs hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

  • Kayseri'de Kız İstemeye Giden Şüpheli, Ağabeyiyle Çıkan Kavgada Tüfekle Yaraladı
    23:58 Kayseri'de Kız İstemeye Giden Şüpheli, Ağabeyiyle Çıkan Kavgada Tüfekle Yaraladı

    Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde kız istemeye giden F.G. ile kızın ağabeyi Y.T. arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavgada F.G, tüfekle Y.T'yi yaraladı. Olayın ardından kaçan şüpheli F.G, sığındığı evde polis tarafından gözaltına alındı.

  • Gaziosmanpaşa'da toprak kayması: 24 bina tahliye edildi
    23:58 Gaziosmanpaşa'da toprak kayması: 24 bina tahliye edildi

    Gaziosmanpaşa'da meydana gelen toprak kaymasında tahliye edilen bina sayısı 24'e yükseldi. İstanbul Valiliği, 'Tahliye edilen evlerde yaşayan 96 vatandaşımızdan 78'i otellere yerleştirilirken, 18 vatandaşımız ise istekleri doğrultusunda akrabalarının evlerine yerleşmiştir' açıklamasını yaptı.

  • Elazığ'da PKK'ya yönelik operasyon gerçekleştirildi
    23:51 Elazığ'da PKK'ya yönelik operasyon gerçekleştirildi

    Elazığ'da Şehit Jandarma Uzman Çavuş Cihan Kızıltaş-05 operasyonu adı altında terör örgütü PKK'ya yönelik operasyon gerçekleştirildi. Operasyonda 11 tim görev aldı ve teröristlerin etkisiz hale getirilmesi amaçlandı.

  • Kayseri'de Yabancı Uyruklu Şahsı Bıçaklayarak Öldüren Adam Tutuklandı
    23:42 Kayseri'de Yabancı Uyruklu Şahsı Bıçaklayarak Öldüren Adam Tutuklandı

    Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde, aralarında husumet bulunan M.P. ile yabancı uyruklu Abdul Shaid Zahin arasında çıkan tartışma sonucunda M.P. tarafından bıçaklanan Zahin hayatını kaybetti. Şüpheli M.P. gözaltına alındıktan sonra tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

  • Hatay İskenderun'da 4 hükümlü ve 5 şüpheli yakalandı
    23:38 Hatay İskenderun'da 4 hükümlü ve 5 şüpheli yakalandı

    Hatay'ın İskenderun ilçesinde, kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 hükümlü ile çeşitli suçlardan aranan 5 şüpheli yakalandı. Operasyonlarda bir tabanca, 90 fişek, 4 tüfek, 11 tüfek fişeği ile 1 bıçak ele geçirildi. Tutuklanan şüpheliler adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

  • Kayseri'de kız isteme kavgasında silahlı saldırı: 1 yaralı
    23:24 Kayseri'de kız isteme kavgasında silahlı saldırı: 1 yaralı

    Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde kız isteme esnasında çıkan silahlı kavgada bir kişi yaralandı. Kız istemeye giden bir kişi ile aile arasında çıkan tartışmanın büyümesi üzerine saldırgan, yanında getirdiği pompalı tüfekle kızın abisine ateş etti. Yaralanan kişi hastaneye kaldırılırken, saldırgan ise polis tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Advertisement