Son dakika haber: ESENYURT'TA KORONAVİRÜSÜN HİÇE SAYILARAK PARTİ YAPILDIĞI GECE KULÜBÜ KAPATILDI - Son Dakika
Güncel

Son dakika haber: ESENYURT'TA KORONAVİRÜSÜN HİÇE SAYILARAK PARTİ YAPILDIĞI GECE KULÜBÜ KAPATILDI

Son dakika haber: ESENYURT\'TA KORONAVİRÜSÜN HİÇE SAYILARAK PARTİ YAPILDIĞI GECE KULÜBÜ KAPATILDI

Son dakika haber... Esenyurt'ta koronavirüsün hiçe sayılarak parti düzenlenen gece kulübü zabıta tarafından mühürlenerek kapatıldı.

26.10.2020 09:21  Güncelleme: 09:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Esenyurt'ta koronavirüsün hiçe sayılarak parti düzenlenen gece kulübü zabıta tarafından mühürlenerek kapatıldı. Esenyurt'ta önceki gün gece saatlerinde bir mekanda sosyal mesafe kuralları hiçe sayılarak parti düzenlendi. Gece kulübünde buluşan çok sayıda kişinin, maske takmadığı, hijyen kurallarını hiçe saydığı ve sosyal mesafe kurallarına uygun hareket etmediği görüntülere yansıdı. Görüntüler üzerine Esenyurt Kaymakamı Vural Karagül, polis ekiplerine işlem yapmaları yönünde talimat verdi. Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yabancı uyruklular tarafından partinin düzenlendiği gece kulübü belirlendi. Ardından Esenyurt Zabıta ekipleri, gece kulübünü mühürleyerek kapattı.

- İstanbul
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Son dakika haber: ESENYURT'TA KORONAVİRÜSÜN HİÇE SAYILARAK PARTİ YAPILDIĞI GECE KULÜBÜ KAPATILDI - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement