Son dakika haber... Eskişehir Ticaret Odası'ndan yangın mağdurlarına 2 tır yardım - Son Dakika
Güncel

Son dakika haber... Eskişehir Ticaret Odası'ndan yangın mağdurlarına 2 tır yardım

Son dakika haber... Eskişehir Ticaret Odası\'ndan yangın mağdurlarına 2 tır yardım

Son dakika gündem haberi... Eskişehir Ticaret Odası (ETO) Eğitim ve Sosyal Hizmetler Vakfı aracılığıyla, yangın mağdurları için başlatılan yardım kampanyası kapsamında temin edilen 306 parça ev eşyasının Antalya Ticaret ve Sanayi Odası'na teslim edildiği bildirildi.

16.09.2021 14:38  Güncelleme: 14:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir Ticaret Odası (ETO) Eğitim ve Sosyal Hizmetler Vakfı aracılığıyla, yangın mağdurları için başlatılan yardım kampanyası kapsamında temin edilen 306 parça ev eşyasının Antalya Ticaret ve Sanayi Odası'na teslim edildiği bildirildi.

Ticaret Odası'ndan yapılan yazılı açıklamada, ETO Başkanı Metin Güler'in çağrısıyla ETO Eğitim ve Sosyal Hizmetler Vakfı aracılığıyla ülkenin güney illerinde yaşanan yangın felaketi mağdurlarının yaralarını sarmak amacıyla yardım kampanyası başlatıldığı hatırlatıldı.

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası'nın koordinasyonuyla bölgedeki vatandaşların ihtiyaç duyduğu ev gereçlerinin belirlendiği ifade edilen açıklamada, ihtiyaç tespitinin tamamlanmasının ardından ETO tarafından yangın mağduru ailelere gönderilmek üzere 116 çekyat, 50 yatak, 50 baza, 50 set üstü ocak, 40 buzdolabı olmak üzere toplam 306 parça ev eşyası satın alındığı, temin edilen 2 tır dolusu ev eşyasının bölgedeki vatandaşlara ulaştırmak üzere Eskişehir'den Antalya'ya gönderildiği kaydedildi.

Yardım malzemelerini ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırmak üzere Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Çetin ile bir araya gelen ETO Başkanı Metin Güler, yangının yaralarının sarılması için vesile olmaktan mutluluk duyduklarını kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Son dakika haber... Eskişehir Ticaret Odası'ndan yangın mağdurlarına 2 tır yardım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Samsun'da düzenlenecek sağlık zirvesine 30 ülkeden 200'ün üzerinde katılımcı bekleniyor
    12:25 Samsun'da düzenlenecek sağlık zirvesine 30 ülkeden 200'ün üzerinde katılımcı bekleniyor

    Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Samsun Şubesi tarafından düzenlenecek olan 2. İkiztepe Sağlık Zirvesi'nde, Türkiye'deki sağlık sektörü temsilcileri ve 30 ülkeden 200'ün üzerinde katılımcı bir araya gelecek. Samsun, sağlık turizmi konusunda önemli bir hizmet ihracatı gerçekleştirmekte olup, zirvenin düzenlendiği ilk yılda 3 milyon dolarlık sağlık turizmi geliri elde edilmiştir. Samsun'un sağlık hizmeti konusunda zirve şehirlerden biri olduğu belirtilerek, hedefin yıllık 30 milyon dolarlık sağlık turizmi geliri elde etmek olduğu ifade edilmiştir.

  • Trabzon'da Sağlık Turizmi Gelişiyor
    12:24 Trabzon'da Sağlık Turizmi Gelişiyor

    Trabzon'da sağlık turizmi giderek büyüyor. Bu yılın ocak-mart döneminde Gürcistan, Azerbaycan, Rusya ve Suudi Arabistan'dan gelen turistlere 29 farklı hizmet sunuldu. Trabzon'daki hastaneler ve klinikler, kadın doğum, genel cerrahi, nöroloji ve çocuk branşları başta olmak üzere birçok alanda hizmet veriyor. İl Sağlık Müdürü Hakan Usta, sağlık turizminin ülke ekonomisi için önemli olduğunu belirtti ve Trabzon'un bu alanda katkı sağlamaya devam ettiğini söyledi. Gürcistan, Trabzon için önemli bir pazar olup, Azerbaycan da ikinci sırada yer alıyor. Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası ile yapılan planlamalarla Tiflis ve Bakü gibi şehirlerden direkt uçuşlar düzenlenerek sağlık turizmi potansiyeli artırılmaya çalışılıyor. Almanya ve Arap ülkeleri ise orta vadede hedef pazar olarak belirlendi. KTÜ Farabi Hastanesi Başhekim Yardımcısı Prof. Dr. Abdulkadir Gündüz, hastanenin son 1 yılda 4 binden fazla sağlık turizmi hastasına hizmet verdiğini ve bu sayıyı önümüzdeki yıl yüzde 50 artırmayı hedeflediklerini belirtti. Hastalar da Trabzon'daki hizmetten memnun olduklarını dile getirdi.

  • Öğretmen Akademileri kapsamında Bursa'da Kadim Mekanlar gezildi
    12:23 Öğretmen Akademileri kapsamında Bursa'da Kadim Mekanlar gezildi

    Milli Eğitim Bakanlığı tarafından başlatılan Öğretmen Akademileri projesi kapsamında Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından kurulan Kadim Mekanlar Akademisi'nde görev yapan öğretmenler, Bursa'nın tarihi mekanlarını geziyor. İlk olarak Ulu Cami'de gerçekleştirilen etkinliğin ikinci adresi ise Yıldırım Külliyesi ve Yeşil Medresesi oldu. Öğretmen Akademileri, çelebi öğretmenlerin kişisel, sosyal ve kültürel yönden gelişimlerini desteklemeyi amaçlıyor.

  • Atatürk Üniversitesi, 2023 yılında yapılan patent başvuruları için ödül töreni düzenledi
    12:20 Atatürk Üniversitesi, 2023 yılında yapılan patent başvuruları için ödül töreni düzenledi

    Atatürk Üniversitesi, akademik alanda yapılan başarılı çalışmaları ödüllendirmek amacıyla gerçekleştirdiği törenlerine bir yenisini daha ekledi. 2023 yılında yapılan patent başvuruları kapsamında ödül almaya hak kazanan öğretim üyeleri ve grup üyeleri, 15 Temmuz Milli İrade Salonunda bir araya geldi. Törende, 97 ulusal ve 43 uluslararası olmak üzere toplamda 140 patent başvurusunda bulunan öğretim üyeleri başarı belgelerini aldı. Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı, yapılan atılımlar sayesinde dünya üniversiteleri ile rekabet edebilecek seviyeye ulaştıklarını belirtti.

  • Tokat'ta Otomobil ile Tarım Aracı Çarpıştı: 1'i Ağır İki Kişi Yaralandı
    12:20 Tokat'ta Otomobil ile Tarım Aracı Çarpıştı: 1'i Ağır İki Kişi Yaralandı

    Tokat'ın Erbaa ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, otomobil ile tarım aracı çarpıştı. Kazada, patpat sürücüsü ağır yaralanırken, otomobil sürücüsü ise hafif yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • Antalya'da horoz dövüşü iddiasıyla 16 şüpheli gözaltına alındı
    12:19 Antalya'da horoz dövüşü iddiasıyla 16 şüpheli gözaltına alındı

    Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde horoz dövüşü yapıldığı ihbarı üzerine yapılan operasyonda 16 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonda 5 horoz, 3 demir kafes, 7 dövüş kafesi, 1 ring ve 105 bin 925 lira nakit para ele geçirildi. Gözaltına alınan 16 kişiye toplam 102 bin 80 lira ceza kesildi. Dövüştürülen horozlar veteriner tarafından muayene edildikten sonra Antalya Milli Parklar Müdürlüğüne teslim edildi.

  • Msb Yetkilisi: Kürecik Radarından Elde Edilen Bilgilerin NATO Müttefiki Olmayan Ülkelerle Paylaşımı Söz Konusu Değil
    12:19 Msb Yetkilisi: Kürecik Radarından Elde Edilen Bilgilerin NATO Müttefiki Olmayan Ülkelerle Paylaşımı Söz Konusu Değil

    Milli Savunma Bakanlığı'ndan (MSB) üst düzey bir yetkili, Kürecik'teki NATO radarının İran'ın İsrail'e misilleme saldırısı esnasında İsrail'e bilgi aktarıp aktarmadığına dair, "Kürecik radarı, tamamen ulusal güvenliğimiz gereği kurulmuş olup, NATO müttefiki ülkelerin korunmasını amaçlamaktadır. Bu radar sisteminden elde edilen bilgiler NATO prosedürleri çerçevesinde müttefiklerle paylaşılmakta, NATO müttefiki olmayan ülkelerle paylaşımı söz konusu değildir" ifadelerini kullandı.

  • Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier'e Türkiye ziyaretinde döner ikramı
    12:19 Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier'e Türkiye ziyaretinde döner ikramı

    Almanya Cumhurbaşkanı Frank Walter Steinmeier'in Türkiye ziyaretinde, Berlin'den 60 kilogram döner götürüleceği açıklandı. Döner dükkanı işleten Arif Keleş, Cumhurbaşkanı Steinmeier'in İstanbul'da vereceği davette döner ikramında bulunacağını belirtti. Keleş, Cumhurbaşkanı ile döner kesmeyi planladıklarını ve dönerin Almanya'da hazır yemek sektöründe birinci sırada yer aldığını ifade etti.


Advertisement