Son dakika haber... flaş - Son Dakika
Güncel

Son dakika haber... flaş

Son dakika haber... flaş

Son dakika gündem haberi: Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı: PKK/KCK silahlı terör örgütü içerisinde ve örgütün talimatıyla faaliyet yürüten MEZOPOTAMİA HACKERS grubu isimli örgüt grubuna mensup şüphelilerin 81 ilimizde 411 kamu kurum/kuruluşu ile 14.

01.09.2020 09:51  Güncelleme: 20:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı: PKK/KCK silahlı terör örgütü içerisinde ve örgütün talimatıyla faaliyet yürüten MEZOPOTAMİA HACKERS grubu isimli örgüt grubuna mensup şüphelilerin 81 ilimizde 411 kamu kurum/kuruluşu ile 14.271 tüzel kişiliklere ait internet sitelerine yönelik yetkisiz erişimler gerçekleştirerek PKK silahlı terör örgütünün propagandasını yaptıkları, örgüt adına maddi taleplerde bulundukları tespit edilen 21 şüpheli hakkında, gözaltı kararı verildi.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Son dakika haber... flaş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Balıkesir'de uyuşturucu operasyonunda 1 zanlı gözaltına alındı
    09:37 Balıkesir'de uyuşturucu operasyonunda 1 zanlı gözaltına alındı

    Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Gönen ilçesinde uyuşturucu madde imal ve ticareti suçu işleyen bir şüpheliyi yakalamak için operasyon düzenledi. Operasyonda 1 şüpheli gözaltına alındı ve sentetik uyuşturucu, uyuşturucu hap ve kubar esrar ele geçirildi. Zanlının jandarmadaki işlemleri devam ediyor.

  • Yüksek Karlı Gizli Fon Davasında Yeni Delil İncelemesi Talebi
    09:35 Yüksek Karlı Gizli Fon Davasında Yeni Delil İncelemesi Talebi

    Kamuoyunda "yüksek karlı gizli fon" olarak bilinen dolandırıcılık davasında, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) tarafından savcılığa gönderilen yazıda, sanık Seçil Erzan'ın telefon kayıtlarının incelenmesi gerektiği belirtildi. BDDK, Erzan'ın WhatsApp yazışmalarının ve telefon kayıtlarının önemli deliller olabileceğini ifade etti. Davada, Erzan'ın müştekilere yüksek kar vaadiyle para topladığı ve sahte belgelerle dolandırıcılık yaptığı iddia ediliyor. Sanık Erzan'a 252 yıla kadar hapis cezası isteniyor.

  • Gümrük Muhafaza Ekipleri 2 Haftada 142 Milyon Liralık Kaçakçılık Girişimine Engel Oldu
    09:33 Gümrük Muhafaza Ekipleri 2 Haftada 142 Milyon Liralık Kaçakçılık Girişimine Engel Oldu

    Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekipleri, son iki haftada yaptıkları operasyonlarla Türkiye genelinde gerçekleşen kaçakçılık girişimlerini engelledi. İstanbul, İzmir, Van ve Artvin'de yapılan operasyonlarda uyuşturucu madde, kaçak eşya ve ticari malzemeler ele geçirildi. Toplamda 142 milyon liralık kaçakçılık girişimi engellendi.

  • VİOP'ta BIST 30 endeks kontratı yükselişle başladı
    09:31 VİOP'ta BIST 30 endeks kontratı yükselişle başladı

    Borsa İstanbul Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası'nda (VİOP) nisan vadeli BIST 30 endeksine dayalı kontrat, güne yüzde 0,2 artışla 9.835,00 puandan başladı. Analistler, küresel pay piyasalarında, ABD Merkez Bankasının (Fed) faiz indirimine ne zaman başlayacağına ilişkin belirsizliklerin devam etmesine karşın pozitif bir seyir izlendiğini belirtti.

  • Kayseri'de 36 Şahıs Uyuşturucu Ticareti Yaptığı İçin Gözaltına Alındı
    09:30 Kayseri'de 36 Şahıs Uyuşturucu Ticareti Yaptığı İçin Gözaltına Alındı

    Kayseri'de polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, uyuşturucu madde ticareti yapan 36 şahıs gözaltına alındı. Operasyonlarda 75 gram uyuşturucu madde ve hassas terazi ele geçirildi. Tutuklanan 13 şahıs cezaevine gönderildi.

  • Narkoçelik-9 Operasyonunda 1 Ton Uyuşturucu Ele Geçirildi
    09:29 Narkoçelik-9 Operasyonunda 1 Ton Uyuşturucu Ele Geçirildi

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Narkoçelik-9 operasyonları kapsamında 1 ton 43 kilogram uyuşturucu ve 387 bin uyuşturucu hapın ele geçirildiğini, 434 kişinin yakalandığını açıkladı. Operasyonlar, Emniyet Genel Müdürlüğü ve Jandarma Genel Komutanlığı tarafından 41 ilde gerçekleştirildi. Bakan Yerlikaya, operasyonlarda görev alan polis ve jandarmayı tebrik ederek, zehir tacirlerine karşı operasyonların kararlılıkla devam edeceğini vurguladı.

  • Mersin'de silah kaçakçılığı iddiasıyla 4 şüpheli gözaltına alındı
    09:29 Mersin'de silah kaçakçılığı iddiasıyla 4 şüpheli gözaltına alındı

    Mersin'de Akdeniz ilçesinde örgütlü olarak silah satışı yaptıkları tespit edilen 4 kişi, jandarma tarafından takibe alındı. Yapılan operasyonda, şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda tabanca, av tüfeği, dürbün, bıçak, şarjör ve fişekler ele geçirildi. Şüphelilerin jandarmadaki işlemleri devam ediyor.

  • Konya Yunak'ta Kaymakam Özgür Pelvan, muhtar ve muhtar adaylarıyla seçim güvenliği toplantısı yaptı
    09:25 Konya Yunak'ta Kaymakam Özgür Pelvan, muhtar ve muhtar adaylarıyla seçim güvenliği toplantısı yaptı

    Yunak ilçesinde yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimleri öncesi, Kaymakam Özgür Pelvan başkanlığında muhtar ve muhtar adaylarıyla 'Seçim Güvenliği ve Bilgilendirme Toplantısı' düzenlendi. Toplantıda, seçim mevzuatı, cezai işlemler ve adayların dikkat etmesi gereken konular anlatıldı. Kaymakam Pelvan, seçim sürecinde tüm tedbirleri alacaklarını ve muhtar adaylarından mevzuata uygun hareket etmelerini istedi.

  • Adana'ya bahar gelmeden yaz geldi
    09:24 Adana'ya bahar gelmeden yaz geldi

    Türkiye'nin en sıcak illerinden Adana'da hava sıcaklığı 30-31 dereceye ulaşacak. Çukurova Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Zeynep Zaimoğlu, bu sıcaklıkların mevsim için yüksek olduğunu ve iklim değişikliği sonuçları olduğunu belirtti. Toz taşınımı, yağmur ve çığ tehlikesi gibi hava durumu olayları da devam ediyor.


Advertisement