Son dakika haber... Gaziemirli çocuklar "Zafer"in resmini çizecekler - Son Dakika
Güncel

Son dakika haber... Gaziemirli çocuklar "Zafer"in resmini çizecekler

Son dakika haber... Gaziemirli çocuklar "Zafer"in resmini çizecekler

Son dakika gündem haberi... İzmir Gaziemir Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında resim yarışması düzenliyor.

23.08.2020 11:16  Güncelleme: 12:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir Gaziemir Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında resim yarışması düzenliyor. Gaziemir'de yaşayan ilkokul ve ortaokul öğrencilerinin katılabileceği yarışmada dereceye girenlere ödül verilecek.

Gaziemir Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda, genç kuşakların bu bayramın önemini kavramaları, resim yoluyla kendilerini özgürce ifade edebilmeleri ve yeteneklerini ortaya çıkarabilmeleri için resim yarışması düzenliyor. 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 98. yılı kutlamaları kapsamında düzenlenen resim yarışması, ilkokul öğrencileri ve ortaokul öğrencileri için olmak üzere iki farklı kategoride yapılacak. Serbest teknikle çizim yapabilecek öğrencilerin çizimlerini 35x50cm ölçülerindeki resim kağıdına yapması gerekiyor. Öğrenciler, çizdikleri resimleri Atatürk Kültür Merkezi, Naim Süleymanoğlu Kültür Merkezi ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'ne elden teslim ederek yarışmaya katılabilecek. Yarışmacıların eserleriyle birlikte ad, soyad, adres, okul, sınıf ve telefon numarası gibi bilgilerini de zarf içerisinde teslim etmesi gerekiyor. Yarışmanın 18 Ağustos'ta başlayan başvuruları 28 Ağustos Cuma günü saat 17.00'de sona erecek.

Dereceye giren eserler ödüllendirilecek

Yarışmaya katılan eserler Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Yasemin Akın ile resim eğitmenleri Hatice Yazıcı ve Çiçek Şahinkaya'dan oluşan seçici kurul tarafından değerlendirilecek. Derece kazanan eserler 30 Ağustos günü belediyenin sosyal medya adreslerinden ve belediyenin web sitesi gaziemir.bel.tr'den açıklanacak. Yarışmada dereceye girenlere ödül verilecek. Dereceye giren eserler ile sergilenmeye layık görülen çizimler düzenlenecek sergiyle sanatseverlerin beğenisine sunulacak. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Son dakika haber... Gaziemirli çocuklar 'Zafer'in resmini çizecekler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Şırnak'ta bir düğüne katıldı
    18:04 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Şırnak'ta bir düğüne katıldı

    Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Siirt Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Sabri Sidar'ın Şırnak'ta düzenlenen düğün törenine katıldı. Bakan Göktaş, çiftin nikah şahitliğini yaparak genç çifti tebrik etti. Konuşmasında ailenin önemine vurgu yapan Göktaş, evliliklerinin örnek olacağına inandığını belirtti.

  • Antalya Büyükşehir Belediyesi, Fırtınadan Dolayı Meydana Gelen Olaylara Müdahale Etti
    18:03 Antalya Büyükşehir Belediyesi, Fırtınadan Dolayı Meydana Gelen Olaylara Müdahale Etti

    Antalya'da etkisini sürdüren fırtınadan dolayı ağaç devrilmesi, tabela ve çatı uçması gibi olaylara müdahale eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, 1200 personel görevlendirdi. Ekipler, devrilen ağaçları, kopan dalları, uçan tabela ve çatı parçalarını temizledi. Ayrıca, Konyaaltı Sahili, Düden Park ve Sabancı Bulvarı ile Evliya Çelebi caddelerinde trafik akışını etkileyen ağaçlar da kaldırıldı.

  • Trabzon Ortahisar Belediyesi'nin Borç Yükü 853 Milyon TL
    17:59 Trabzon Ortahisar Belediyesi'nin Borç Yükü 853 Milyon TL

    Trabzon Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, belediyenin toplam borcunun 853 milyon olduğunu belirtti. Kaya, borç yükünün ağır olduğunu ancak şikayetçi olmanın bir hakkı olmadığını söyledi.

  • Aydın'da sınıf arkadaşları tarafından darp edilen öğrenci hastaneye kaldırıldı
    17:58 Aydın'da sınıf arkadaşları tarafından darp edilen öğrenci hastaneye kaldırıldı

    Aydın'ın Efeler ilçesinde bir ortaokul öğrencisi, sınıf arkadaşları tarafından darp edildi. Başına aldığı darbe sonucu yaralanan çocuk, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Ailesi, çocuklarını darp eden 2 çocuktan şikayetçi oldu. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

  • Kırklareli Vize'de Uyuşturucu Operasyonu: 7 Şüpheli Gözaltına Alındı
    17:54 Kırklareli Vize'de Uyuşturucu Operasyonu: 7 Şüpheli Gözaltına Alındı

    Kırklareli'nin Vize ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 7 şüpheli gözaltına alındı. İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, uyuşturucu ticareti yaptığı belirlenen zanlıların adreslerine operasyon düzenledi. Şüphelilere ait adreslerde yapılan aramada 58 gram sentetik uyuşturucu ile suçtan elde edildiği değerlendirilen 3 bin 400 lira ele geçirildi. Operasyonda gözaltına alınan şüpheliler B.T, S.T, B.K, Ç.M, O.R.Ç, B.M. ve A.O.A'nın emniyetteki işlemleri sürüyor.


Advertisement