Son dakika haberi! Öğretmenler kısa filmle Kovid-19'a karşı alınan önlemleri anlattı - Son Dakika
Güncel

Son dakika haberi! Öğretmenler kısa filmle Kovid-19'a karşı alınan önlemleri anlattı

Son dakika habere göre Reyhanlı TOKİ Şehit Abdulkadir Erkan İlkokulu idareci ve öğretmenleri, yüz yüze eğitimin başlamasıyla birlikte okulda yeni tip koronavirüs (Kovid19) salgınına karşı alınan tedbirleri kısa filmle anlattı.

15.10.2020 16:57  Güncelleme: 17:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Reyhanlı TOKİ Şehit Abdulkadir Erkan İlkokulu idareci ve öğretmenleri, yüz yüze eğitimin başlamasıyla birlikte okulda yeni tip koronavirüs (Kovid19) salgınına karşı alınan tedbirleri kısa filmle anlattı.

Okul Müdürü Derya Ergin, yaptığı açıklamada Kovid-19 salgını nedeniyle uzun bir süre okula hasret kalan öğrencilerde farkındalık oluşturmak için kısa filmi çekmeye karar verdiklerini belirtti.

Koronavirüsün hayatı olumsuz etkilediğine dikkat çeken Ergin, "Bu demek değildir ki öğrenciler okul bahçesinde koşup oynamayacak yada eğitimden mahrum kalacaklar. Bu gerçeği kabul edip tedbirle yaşamayı öğrenmeliyiz. Amacımız öğrencilerimizin okula hasret olduklarını ve gözlerindeki o heyecanın hiç sönmediğini kısa bir filme yansıtmak ve velilerimize de 'çocuklarınız bize emanet, gözünüz arkada kalmasın' mesajı vermektir." dedi.

Hazırlanan kısa filmde okula gitmek için sabah erken kalkan öğrencilerin hazırlıkları, velilerin öğrencilerin çocuklarını okula bırakmaları ve daha sonrasında okulda Kovid-19 salgınına karşı alınan önlemler kapsamında ateşleri ölçülerek, sosyal mesafeye dikkat edilerek, dezenfektan kullanılarak öğrencilerin sınıflara alınması anlatılıyor.

Son dakika haberi! Öğretmenler kısa filmle Kovid-19\'a karşı alınan önlemleri anlattı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Son dakika haberi! Öğretmenler kısa filmle Kovid-19'a karşı alınan önlemleri anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Niğde Valiliği TYP Programı ile 150 Kişi İşe Alacak
    13:24 Niğde Valiliği TYP Programı ile 150 Kişi İşe Alacak

    Niğde Valiliği bünyesinde çalıştırılmak üzere TYP (Toplum Yararına Program) çerçevesinde 150 kişi alınacak. Başvurular başlamış olup son başvuru tarihi 18 Nisan 2024 Perşembe olarak belirlendi. İstihdam edilecek kişiler kura sonucu belirlenecek ve 29 Nisan - 29 Ekim 2024 tarihleri arasında 6 ay süreyle istihdam edilecek. Başvurular iskur.gov.tr, e-Devlet veya Alo 170 iletişim hattı üzerinden yapılabilecek. Detaylı bilgi için https://esube.iskur.gov.tr/ adresi ziyaret edilebilir.

  • Başkan Ahmet Akın ilk nikah sözünü tuttu
    13:22 Başkan Ahmet Akın ilk nikah sözünü tuttu

    Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, seçim çalışmaları sırasında Kepsut'un Hotaşlar Mahallesi'nde yapılan sürpriz evlilik teklifine denk geldi. Elif Çalpan ve Umutcan Tuzcusan çiftine, 'Nikahınızı kıyacağım' sözü veren Başkan Ahmet Akın, hem sözünü tuttu hem de göreve geldikten sonra ilk nikahını kıydı.


Advertisement