Son dakika! DHA YURT BÜLTENİ - 19 - Son Dakika
Güncel

Son dakika! DHA YURT BÜLTENİ - 19

Son dakika! DHA YURT BÜLTENİ - 19

Son dakika haberler... BAKAN PAKDEMİRLİ, YANGINI HAVADAN İZLEDİHatay'daki yangında alevler yeniden evlere sıçradı (7)Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Hatay'ın Belen ilçesinde çıkıp, İskenderun ve Arsuz ilçelerine yayılan yangını söndürme çalışmalarını incelemek için kente geldi.

10.10.2020 17:38  Güncelleme: 18:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BAKAN PAKDEMİRLİ, YANGINI HAVADAN İZLEDİ

Hatay'daki yangında alevler yeniden evlere sıçradı (7)

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Hatay'ın Belen ilçesinde çıkıp, İskenderun ve Arsuz ilçelerine yayılan yangını söndürme çalışmalarını incelemek için kente geldi. Yangının boyutunu havadan helikopterle gören Bakan Pakdemirli, bir okulun bahçesine iniş yaptı. Bölgede bekletilen araca binen Bakan Pakdemirli, alanı incelemek için yola çıktı. Bakan Pakdemirli'nin ilerleyen saatlerde yangınla ilgili açıklama yapması bekleniyor.

İzzet NAZLI/ Hatay

==========================

Hatay'ın Erzin ilçesinde orman yangını

HATAY'ın Erzin ilçesinde, ormanlık alanda yangını çıktı. Bölgeye sevk edilen ekipler, söndürme çalışması başlattı.Erzin ilçesi Kısık mevkiinde saat 16.00 sıralarında henüz bilinmeyen nedenle orman yangını çıktı. Rüzgarın da etkisiyle büyüyen yangın kısa sürede bölgeyi sardı. İtfaiye ekipleri yangını söndürmek için çalışmalara başladı. Söndürme çalışmalarına Osmaniye'den de itfaiye ekipleri destek veriyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Son dakika! DHA YURT BÜLTENİ - 19 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement