Jandarma, hırsızlık şüphelilerini 'filyasyon ekibi' görünümüyle yakaladı - Son Dakika
3.Sayfa

Jandarma, hırsızlık şüphelilerini 'filyasyon ekibi' görünümüyle yakaladı

Denizli'de Jandarma Suç ve Araştırma Timi, hırsızlık şüphelisi iki kişiyi, kaçmamaları için filyasyon ekibi kıyafetleriyle evlerine yaptığı baskında yakaladı.

06.11.2020 16:51  Güncelleme: 16:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizli'nin Sarayköy ilçesinde, geçen 24 Ekim'de iş yerinden 25 bin lira değerindeki yüksek gerilim hattına ait demir malzemeler, kimliği belirsiz kişilerce çalındı. Denizli İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı JASAT ekipleri, şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

FİLYASYON EKİBİ GÖRÜNÜMÜYLE OPERASYON

Çevredeki güvenlik kameralarını inceleyen jandarma ekipleri, şüphelilerin Musa D. (25) ve birlikte yaşadığı sevgilisi Ümmü Ç. (20) olduğunu belirledi. Şüphelilerin Pamukkale ilçesi Anafartalar Mahallesi'ndeki evde saklandıkları tespit edildi. JASAT ekibi, şüphelilerin durumdan şüphelenip kaçmaması için kendilerine filyasyon ekibi görünümü verdi. Ardından harekete geçip, şüphelilerin kaldığı eve operasyon düzenlendi.

Şüpheli Musa D. ve Ümmü Ç. gözaltına alındı. Şüphelilerin jandarmadaki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

Jandarma, hırsızlık şüphelilerini \'filyasyon ekibi\' görünümüyle yakaladı
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Jandarma, hırsızlık şüphelilerini 'filyasyon ekibi' görünümüyle yakaladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Şanlıurfa'da motosiklet kazası: Sürücü hayatını kaybetti
    12:47 Şanlıurfa'da motosiklet kazası: Sürücü hayatını kaybetti

    Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesinde meydana gelen motosiklet kazasında sürücü hayatını kaybetti. Kazada ağır yaralanan sürücü, hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Samsun'da Para Karşılığı Barbut Oynayan 7 Kişiye Cezai İşlem
    12:40 Samsun'da Para Karşılığı Barbut Oynayan 7 Kişiye Cezai İşlem

    Samsun'da bir kafede para karşılığı barbut (kumar) oynandığı ihbarı üzerine yapılan operasyonda 7 kişi suçüstü yakalandı. Olayda kullanılan para ve kumar malzemelerine el konulurken, her bir kişiye 6 bin 425 TL para cezası kesildi. İş yeri sorumlusu hakkında ise yasal işlem başlatıldı.

  • Antalya'da çıkan silahlı çatışmada 25 şüpheli adliyeye sevk edildi
    12:37 Antalya'da çıkan silahlı çatışmada 25 şüpheli adliyeye sevk edildi

    Antalya'nın Kepez ilçesinde bir kafede çıkan silahlı çatışmada 19 kişi yaralandı. Gözaltına alınan 25 şüpheli, adliyeye sevk edildi. Olayın güvenlik kameraları tarafından kaydedildiği belirtildi.

  • Öldürülerek yol ortasına bırakılan kadının kimliği tespit edildi
    12:32 Öldürülerek yol ortasına bırakılan kadının kimliği tespit edildi

    Gaziantep-Nizip karayolunda vücudunun çeşitli yerlerinden silahla vurularak öldürülen kadının kimliği tespit edildi. 32 yaşındaki Naciye Cengiz'in cenazesi ailesine teslim edildi. Katil zanlısı yada zanlılarını yakalama çalışmaları devam ediyor.

  • Çanakkale'de Alabora Olan Bottaki Göçmenleri Arama Kurtarma Çalışmaları Devam Ediyor
    12:31 Çanakkale'de Alabora Olan Bottaki Göçmenleri Arama Kurtarma Çalışmaları Devam Ediyor

    Çanakkale'nin Eceabat ilçesi açıklarında 15 Mart'ta alabora olan botta kayıp düzensiz göçmenleri arama kurtarma çalışmaları 15'inci gününde denizden, havadan ve karadan devam ediyor. Şu ana kadar 4 göçmen sağ kurtarılırken, 23 göçmenin cansız bedenine ulaşıldı. Çalışmalar Sahil Güvenlik, AFAD, Polis, Jandarma ve Sağlık teşkilatları iş birliğinde yürütülüyor.

  • Zonguldak'ta ruhsatsız işletilen 4 maden ocağı imha edildi
    12:25 Zonguldak'ta ruhsatsız işletilen 4 maden ocağı imha edildi

    Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan operasyonda, Kilimli ilçesinde ruhsatsız işletilen dört maden ocağı tespit edildi. Ocalarda ele geçirilen eşyalar, Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) ekipleri tarafından imha edildi ve Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

  • Muğla'da Uyuşturucu Tacirlerine Operasyon: 1 Tutuklama
    12:24 Muğla'da Uyuşturucu Tacirlerine Operasyon: 1 Tutuklama

    Muğla İl Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele çalışmaları kapsamında uyuşturucu tacirlerine yönelik 12 ayrı operasyon düzenledi. Operasyonlarda, 126,87 gram esrar, 0,45 gram Metamfetamin, 5 adet kağıda emdirilmiş sentetik Bonzai maddesi, suçtan elde edildiği değerlendirilen 11 bin 400 TL ve 20 İngiliz Poundu para ile hassas terazi ele geçirildi. 2 şahsa uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan, 11 şahsa uyuşturucu madde kullanmak ve bulundurmak suçundan adli işlem yapılırken, 1 şahıs tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

  • Mardin'de Tartışma Sonrası Tabanca İle Ateş Açan 2 Şahıs Tutuklandı
    12:24 Mardin'de Tartışma Sonrası Tabanca İle Ateş Açan 2 Şahıs Tutuklandı

    Mardin'in Artuklu ilçesinde bir kafede çıkan tartışma sonrası 2 kişi tabanca ile havaya ateş açtı. Polisin yaptığı çalışma sonucunda 12 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramada tabanca ve fişekler ele geçirildi. Tutuklanan 2 şahıs cezaevine gönderilirken diğer 10 şahıs adli kontrolle serbest bırakıldı.

  • Tekirdağ'da Uyuşturucu Ticareti Yapan Şüphelilerden Biri Tutuklandı
    12:19 Tekirdağ'da Uyuşturucu Ticareti Yapan Şüphelilerden Biri Tutuklandı

    Tekirdağ'da gerçekleştirilen operasyonda uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 5 şüpheliden biri tutuklandı. Diğer 4 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Operasyonda yapılan aramalarda ise 15 gram esrar, 27 sentetik ecza, 15 gram metamfetamin ve 2 hassas terazi ele geçirildi.


Advertisement