Suç makinesi 3 yıldır ikiz kardeşinin kimliğiyle gizlenmiş - Son Dakika
3. Sayfa

Suç makinesi 3 yıldır ikiz kardeşinin kimliğiyle gizlenmiş

Suç makinesi 3 yıldır ikiz kardeşinin kimliğiyle gizlenmiş

Kayseri'de 50'den fazla suç kaydı olan ve 40'ı aşkın suçtan arandığı belirlenen 42 yaşındaki suç makinesinin 3 yıldır ikiz kardeşinin kimliğiyle gezdiği ve bu nedenle yakalanamadığı ortaya çıktı.

01.11.2020 11:53  Güncelleme: 13:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri'de İncesu İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından hakkında arama ve yakalama kararı bulunan şahıslara yönelik olarak ilçede çalışma yapıldı. Yapılan çalışmalarda İncesu ilçesine bağlı Kızılören Mahallesinde bir evde bulunan 42 yaşındaki O.K. isimli şahıs yakalandı.

3 YIL İKİZ KARDEŞİNİN KİMLİĞİNİ KULLANDI

Jandarma ekiplerinin yaptığı incelemelerde O.K.'nın 2017 yılından beri arandığı, 3 yıl boyunca ikiz kardeşi E.K.'nın nüfus cüzdanını kullandığı, sokaklarda Hakan ismini kullanarak dolaştığı belirlendi.

BİRÇOK SUÇTAN ARANDIĞI ORTAYA ÇIKTI

Jandarma ekiplerinin yaptığı araştırmalarda ikiz kardeşi E.K.'nın kimliğini kullanan 42 aşındaki O.K.'nın suç işlemek amacıyla kurulan örgüte üye olmak, bilişim sistemlerinin kullanılması suretiyle hırsızlık, kamu kurum ve kuruluşlarının zararına dolandırıcılık, elektronik haberleşme kanununa muhalefet, dolandırıcılık, özel belgede sahtecilik, tehdit ve basit yaralama gibi 40'ı aşkın suçtan arandığı belirlendi.

Gözaltına alınan O.K., başkasına ait kimlik veya kimlik bilgilerinin kullanılması suçundan da işlem yapılarak İncesu Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildi.

Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Suç makinesi 3 yıldır ikiz kardeşinin kimliğiyle gizlenmiş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement